RudziaPaula Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='piescofajnyjest']dobranoc Maluszku....[/QUOTE] ja o tej porze bym powiedziala dzien dobry Maluszku:) Quote
KingaW Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [INDENT]Przypominam o Farelkowym bazarku, zaglądajcie Cioteczki i reklamujcie... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/224753-Moc-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Farelka-ksi%C4%85%C5%BCki-kosmetyki-wysy%C5%82ka-GRATIS%21%21-do-24.03-do-20-00"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/224753-Moc-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Farelka-ksi%C4%85%C5%BCki-kosmetyki-wysy%C5%82ka-GRATIS!!-do-24.03-do-20-00[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
piescofajnyjest Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 zagladamy i na bazarek i do Farelka:) Quote
Tymonka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 U farcia wszystko ok , ładnie spaceruje , ostatnio spacery trwają nawet po 40 minut , apetyt piękny , wszystko idzie w dobrą stronę , a ja chciałam poprosić o pomoc : Mix wyżła , sznaucera ? z chorymi łapkami bardzo prosi chociaż o hopanie : [url]http://www.dogomania.pl/threads/224862-Wy%C5%BCe%C5%82-Sznaucer-pilnie-szuka-domu-[/url]!!!!! Quote
terra Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Bardzo się cieszę, że Farelek dochodzi do formy. Mizianki dla dzielnego Farelka. Quote
anawa Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Witam wszystkich, przeczytałam wątek poruszona programem w TTV. Czy Farel, oprócz facebook'a "poszedł w świat"? Nie sądzicie, że warto puścić w eter jakieś ogłoszenia? Wiem, że łatwo nie będzie ale cuda się zdarzają.... znacie historię Moona...? Quote
RudziaPaula Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 [quote name='anawa']Witam wszystkich, przeczytałam wątek poruszona programem w TTV. Czy Farel, oprócz facebook'a "poszedł w świat"? Nie sądzicie, że warto puścić w eter jakieś ogłoszenia? Wiem, że łatwo nie będzie ale cuda się zdarzają.... znacie historię Moona...?[/QUOTE] Niestety oprócz fb i na dogomanii brak czegos wiecej,a bardzo bym chciała aby znalazł prawdziwy dom.Wiem że Anja dba o niego i jestem jej wdzięczna ale chciałabym aby miał dom...czy masz jakis pomysł? Quote
RudziaPaula Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Anja a wiadomo jak z jego wątrobą? Quote
anawa Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='RudziaPaula']Niestety oprócz fb i na dogomanii brak czegos wiecej,a bardzo bym chciała aby znalazł prawdziwy dom.Wiem że Anja dba o niego i jestem jej wdzięczna ale chciałabym aby miał dom...czy masz jakis pomysł?[/QUOTE] Ogłoszenia..... ogłoszenia..... tylko, czy już można szukać mu domu? Quote
kika_krk Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Cały czas sledzę los Farelka i mocno 3mam kciuki za dzielnego ONka & jego DS. Pozdrawiamy Kika i Czaki :) Quote
ewa36 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 A ja brdzo się cieszę że Farel jest u Ani ! Tam jest jak w swoim domu Quote
RudziaPaula Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 [quote name='anawa']Ogłoszenia..... ogłoszenia..... tylko, czy już można szukać mu domu?[/QUOTE] Właśnie m.in dlatego był reportaż w TTV.Anja mówi że z sercem się uspokoiło..owszem młodzikiem nie bedzie i potrzebuje kogos kto bedzie potrafił się nim zaopiekowac,poswieci mu czas itp. Quote
RudziaPaula Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 [quote name='ewa36']A ja brdzo się cieszę że Farel jest u Ani ! Tam jest jak w swoim domu[/QUOTE] Ja też sie ciesze że trafił do Anj!Ale jakby była szansa to czemu nie.Ale napewno nie każdemu oddamy Go!!!!Liczy sie przede wszystkim Falcio:) Quote
kika_krk Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Moc miziaków dla Dzielnego Farelka !!! Pozdrawiamy Kika i Czaki :) Quote
anawa Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='RudziaPaula']Właśnie m.in dlatego był reportaż w TTV.Anja mówi że z sercem się uspokoiło..owszem młodzikiem nie bedzie i potrzebuje kogos kto bedzie potrafił się nim zaopiekowac,poswieci mu czas itp.[/QUOTE] Właśnie dlatego należy się zastanowić nad dobrym, niedługim i mądrym tekstem, potrzeba kilka pięknych zdjęć no i kontakt w sprawie adopcji..... Quote
Marycha35 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Trzymaj się smoczku, domek ci znajdziemy fajocha:) Quote
KingaW Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Z tego co wiem (od Feli) odezwały się jakieś osoby po programie "Psie adopcje" i jedna Pani jest poważnie brana pod uwagę. Minus taki, że Pani mieszka daleko i nie jest zmotoryzowana. Tyle wiem. Nic więcej. Póki co udawajcie, że tego nie czytałyście (żeby nie zapeszyć). Jak już będa jakieś konkrety Anja albo Fela na pewno napiszą... [I]Czy ktos mi może powiedzieeć jak sobie mogę wrzucić w podpis banerek, albo chociaż info o zbiórce 1%? Bo kiedyś umiałam, ale teraz albo zapomniałam, albo się pozmieniało...[/I] Quote
kika_krk Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Bardzo ciekawe wieści !!! Nie zapeszam ;) - miziaki dla Farelka!!! Pozdrawiamy Kika i Czaki :) Quote
Recommended Posts