Jump to content
Dogomania

Farel - cudowny Przyjaciel - odszedł za Tęczowy Most 18.07...Biegaj Kochadełko...

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[INDENT]Przypominam o Farelkowym bazarku, zaglądajcie Cioteczki i reklamujcie...

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/224753-Moc-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Farelka-ksi%C4%85%C5%BCki-kosmetyki-wysy%C5%82ka-GRATIS%21%21-do-24.03-do-20-00"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/224753-Moc-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Farelka-ksi%C4%85%C5%BCki-kosmetyki-wysy%C5%82ka-GRATIS!!-do-24.03-do-20-00[/COLOR][/URL] [/INDENT]

Posted

U farcia wszystko ok , ładnie spaceruje , ostatnio spacery trwają nawet po 40 minut , apetyt piękny , wszystko idzie w dobrą stronę , a ja chciałam poprosić o pomoc :
Mix wyżła , sznaucera ? z chorymi łapkami bardzo prosi chociaż o hopanie :
[url]http://www.dogomania.pl/threads/224862-Wy%C5%BCe%C5%82-Sznaucer-pilnie-szuka-domu-[/url]!!!!!

Posted

Witam wszystkich,
przeczytałam wątek poruszona programem w TTV. Czy Farel, oprócz facebook'a "poszedł w świat"? Nie sądzicie, że warto puścić w eter jakieś ogłoszenia? Wiem, że łatwo nie będzie ale cuda się zdarzają.... znacie historię Moona...?

Posted

[quote name='anawa']Witam wszystkich,
przeczytałam wątek poruszona programem w TTV. Czy Farel, oprócz facebook'a "poszedł w świat"? Nie sądzicie, że warto puścić w eter jakieś ogłoszenia? Wiem, że łatwo nie będzie ale cuda się zdarzają.... znacie historię Moona...?[/QUOTE]
Niestety oprócz fb i na dogomanii brak czegos wiecej,a bardzo bym chciała aby znalazł prawdziwy dom.Wiem że Anja dba o niego i jestem jej wdzięczna ale chciałabym aby miał dom...czy masz jakis pomysł?

Posted

[quote name='RudziaPaula']Niestety oprócz fb i na dogomanii brak czegos wiecej,a bardzo bym chciała aby znalazł prawdziwy dom.Wiem że Anja dba o niego i jestem jej wdzięczna ale chciałabym aby miał dom...czy masz jakis pomysł?[/QUOTE]
Ogłoszenia..... ogłoszenia..... tylko, czy już można szukać mu domu?

Posted

[quote name='anawa']Ogłoszenia..... ogłoszenia..... tylko, czy już można szukać mu domu?[/QUOTE]
Właśnie m.in dlatego był reportaż w TTV.Anja mówi że z sercem się uspokoiło..owszem młodzikiem nie bedzie i potrzebuje kogos kto bedzie potrafił się nim zaopiekowac,poswieci mu czas itp.

Posted

[quote name='ewa36']A ja brdzo się cieszę że Farel jest u Ani !
Tam jest jak w swoim domu[/QUOTE]
Ja też sie ciesze że trafił do Anj!Ale jakby była szansa to czemu nie.Ale napewno nie każdemu oddamy Go!!!!Liczy sie przede wszystkim Falcio:)

Posted

[quote name='RudziaPaula']Właśnie m.in dlatego był reportaż w TTV.Anja mówi że z sercem się uspokoiło..owszem młodzikiem nie bedzie i potrzebuje kogos kto bedzie potrafił się nim zaopiekowac,poswieci mu czas itp.[/QUOTE]
Właśnie dlatego należy się zastanowić nad dobrym, niedługim i mądrym tekstem, potrzeba kilka pięknych zdjęć no i kontakt w sprawie adopcji.....

Posted

Z tego co wiem (od Feli) odezwały się jakieś osoby po programie "Psie adopcje" i jedna Pani jest poważnie brana pod uwagę. Minus taki, że Pani mieszka daleko i nie jest zmotoryzowana. Tyle wiem. Nic więcej. Póki co udawajcie, że tego nie czytałyście (żeby nie zapeszyć). Jak już będa jakieś konkrety Anja albo Fela na pewno napiszą...

[I]Czy ktos mi może powiedzieeć jak sobie mogę wrzucić w podpis banerek, albo chociaż info o zbiórce 1%? Bo kiedyś umiałam, ale teraz albo zapomniałam, albo się pozmieniało...[/I]