Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Verdana][/FONT]

PLAKAT DO POBRANIA:
http://chwiladlapupila.pl/informacje/w-krakowie-zaginela-suczka-imieniem-bajka/

ZAGINĘŁA SUNIA !!!

Krakusy pomocy ! 4 czerwca zaginęła, wyadoptowana od nas 24.03.2012 sunia. Sunia wabi się BAJKA, zaginęła w PARKU AWF - wejście od strony Politechniki Krakowskiej - jest tak jakiś placyk, gdzie dzieci jeżdżą rowerami - i zaraz za tym placykiem jak zwykle została spuszczona i przepadła. Ma na sobie czarne szelki i czarną obrożę z adresówką oraz zieloną plakietką o zachipowaniu na dane Stowarzyszenie Obrona Zwierząt, Jędrzejów, tel. 607 171 458. Sunia nie jest wysterylizowana - u nas kończyła cieczkę, na dziś był umówiony zabieg. Jest delikatną, średniej wielkości sunią, ok. 12 kg wagi, ma wilczaste - szare umaszczenie. Jest łagodna i niezwykle przyjazna do ludzi. Sunia mieszka na ul. Ugorek, do parku chodziła zawsze na piechotę.

Tel. do właścicielki Jadwiga 518 954 274
Tel. do mnie 501 341 021

[FONT=Verdana]
[/FONT]

[FONT=Verdana]
[/FONT]

Czy jest ktoś z tamtych okolic ? Czy ktoś mógłby pomóc z plakatami itd. Proszę o pomoc :-(

http://www.dogomania.pl/forum/threads/223379-BAJKA-młoda-SARNIO-DZICZA-kochana-sunia-szuka-DOMU-!

Edited by eliza_sk
  • Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[FONT=Verdana]
[/FONT]

[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana] [/FONT]

Edited by eliza_sk
Posted

[quote name='Roszpunka']Śliczna dziewczynka :) Chyba jej apaszkę pożyczę (czerwoną taką, Elizie znaną ;))[/QUOTE]

Pomarańczową i kocyk też jako tło będzie super!:eviltong:

Zabieram się za ogłaszanie małej i składam reklamację co do Majki. :mad::mad::mad: To towar mocno wybrakowany, proszę o dotację na szampon. Codziennie po spacerze wraca cała w gów***, nie mam pojęcia jak ona to robi. Dzisiaj poszliśmy z TZ, żeby pilnować flądrę i co? :roll::roll::roll:

Zgadliście - gów**!!!!! :evil_lol::diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='tomcug']Pomarańczową i kocyk też jako tło będzie super!:eviltong:

Zabieram się za ogłaszanie małej i składam reklamację co do Majki. :mad::mad::mad: To towar mocno wybrakowany, proszę o dotację na szampon. Codziennie po spacerze wraca cała w gów***, nie mam pojęcia jak ona to robi. Dzisiaj poszliśmy z TZ, żeby pilnować flądrę i co? :roll::roll::roll:

Zgadliście - gów**!!!!! :evil_lol::diabloti::eviltong:

Wymień TZta :diabloti: nie umie małej dopilnować :eviltong: :roll: :cool3:
Jakby Majka nie była w DS, to można by było bazaros na szampon zrobić :diabloti: a tak to lipa :evil_lol: :cool3:

A Bajka ma świetne umaszczenie :loveu:

Posted (edited)

[quote name='Roszpunka']Śliczna dziewczynka :) Chyba jej apaszkę pożyczę (czerwoną taką, Elizie znaną ;))[/QUOTE]

No ta Twoja apaszeczka niezwykle urodziwa jest Ci powiem. Może się zapląta w moich klamotach u Ciebie ... :diabloti:

[quote name='tomcug']

Zgadliście - gów**!!!!! :evil_lol::diabloti::eviltong:[/QUOTE]

To do mnie, bo nie wiem o co kaman ?

[quote name='Roszpunka']Wątek Majki trzeba przenieść do działu: Mają dom, ale potrzebują... szamponu :diabloti:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt:

Edited by eliza_sk
Posted

[quote name='Roszpunka']Jak oddajesz, to biorę na tymczas (albo Inci podrzucimy na pocieszenie :diabloti:)[/QUOTE]

No i teraz zaczęłam się zastanawiać, czy o to mi chodziło tak naprawdę.:oops:

A masz zapas szamponu?:diabloti:

Posted

[quote name='Roszpunka']Incia ma ;) To jak?[/QUOTE]

Jakby to powiedzieć...............
ja nie wiem.............
nie jestem pewna...............
trochę mnie zaskoczyłaś..........
ona taka niegrzeczna........... co by tu jeszcze :oops::oops::oops::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='tomcug']Jakby to powiedzieć...............
co by tu jeszcze :oops::oops::oops::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Szczeka i gryzie obcych - zapomniałaś dodać.

Posted

[quote name='Roszpunka']Zmyślasz... ;)

Szczera prawda!!!!!!!!!:smokin::smokin::smokin:

Przyczepiła się do mojej Majuni.:watpliwy::watpliwy::watpliwy::motz::motz::motz:

Posted

[quote name='tomcug']Szczera prawda!!!!!!!!!:smokin::smokin::smokin:

Przyczepiła się do mojej Majuni.:watpliwy::watpliwy::watpliwy::motz::motz::motz:

Pisz tutaj szybciutko - oddajesz śmierdzielkę, czy nie?
I nie to, że się przyczepiłam, ale wolę ją zgarnąć, zanim uwiążesz ją przy płocie Elizy...
Wiesz jak Szefowa będzie jęczała :razz: