eliza_sk Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 (edited) [FONT=Verdana][/FONT] PLAKAT DO POBRANIA: http://chwiladlapupila.pl/informacje/w-krakowie-zaginela-suczka-imieniem-bajka/ ZAGINĘŁA SUNIA !!! Krakusy pomocy ! 4 czerwca zaginęła, wyadoptowana od nas 24.03.2012 sunia. Sunia wabi się BAJKA, zaginęła w PARKU AWF - wejście od strony Politechniki Krakowskiej - jest tak jakiś placyk, gdzie dzieci jeżdżą rowerami - i zaraz za tym placykiem jak zwykle została spuszczona i przepadła. Ma na sobie czarne szelki i czarną obrożę z adresówką oraz zieloną plakietką o zachipowaniu na dane Stowarzyszenie Obrona Zwierząt, Jędrzejów, tel. 607 171 458. Sunia nie jest wysterylizowana - u nas kończyła cieczkę, na dziś był umówiony zabieg. Jest delikatną, średniej wielkości sunią, ok. 12 kg wagi, ma wilczaste - szare umaszczenie. Jest łagodna i niezwykle przyjazna do ludzi. Sunia mieszka na ul. Ugorek, do parku chodziła zawsze na piechotę. Tel. do właścicielki Jadwiga 518 954 274 Tel. do mnie 501 341 021 [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] Czy jest ktoś z tamtych okolic ? Czy ktoś mógłby pomóc z plakatami itd. Proszę o pomoc :-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/223379-BAJKA-młoda-SARNIO-DZICZA-kochana-sunia-szuka-DOMU-! Edited June 5, 2012 by eliza_sk Quote
eliza_sk Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 (edited) Edited February 26, 2012 by eliza_sk Quote
eliza_sk Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 (edited) [FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] Edited February 26, 2012 by eliza_sk Quote
eliza_sk Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 (edited) Edited February 26, 2012 by eliza_sk Quote
eliza_sk Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 (edited) [FONT=Arial] [/FONT] Edited February 26, 2012 by eliza_sk Quote
Roszpunka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Śliczna dziewczynka :) Chyba jej apaszkę pożyczę (czerwoną taką, Elizie znaną ;)) Quote
tomcug Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Roszpunka']Śliczna dziewczynka :) Chyba jej apaszkę pożyczę (czerwoną taką, Elizie znaną ;))[/QUOTE] Pomarańczową i kocyk też jako tło będzie super!:eviltong: Zabieram się za ogłaszanie małej i składam reklamację co do Majki. :mad::mad::mad: To towar mocno wybrakowany, proszę o dotację na szampon. Codziennie po spacerze wraca cała w gów***, nie mam pojęcia jak ona to robi. Dzisiaj poszliśmy z TZ, żeby pilnować flądrę i co? :roll::roll::roll: Zgadliście - gów**!!!!! :evil_lol::diabloti::eviltong: Quote
Handzia55 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Tomcugowska! Ty sie nie znasz! To nie g...a tylko najprzedniejsze psie perfumy:diabloti::evil_lol::diabloti: Quote
Iv_ Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='tomcug']Pomarańczową i kocyk też jako tło będzie super!:eviltong: Zabieram się za ogłaszanie małej i składam reklamację co do Majki. :mad::mad::mad: To towar mocno wybrakowany, proszę o dotację na szampon. Codziennie po spacerze wraca cała w gów***, nie mam pojęcia jak ona to robi. Dzisiaj poszliśmy z TZ, żeby pilnować flądrę i co? :roll::roll::roll: Zgadliście - gów**!!!!! :evil_lol::diabloti::eviltong: Wymień TZta :diabloti: nie umie małej dopilnować :eviltong: :roll: :cool3: Jakby Majka nie była w DS, to można by było bazaros na szampon zrobić :diabloti: a tak to lipa :evil_lol: :cool3: A Bajka ma świetne umaszczenie :loveu: Quote
Roszpunka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Wątek Majki trzeba przenieść do działu: Mają dom, ale potrzebują... szamponu :diabloti: Quote
tomcug Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Pocieszyłyście bardzo! :mad::mad::mad: Od razu poczułam się lepiej, lecę robić ogłoszenia, ale najpierw w sprawie TZ-a. :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
eliza_sk Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 (edited) [quote name='Roszpunka']Śliczna dziewczynka :) Chyba jej apaszkę pożyczę (czerwoną taką, Elizie znaną ;))[/QUOTE] No ta Twoja apaszeczka niezwykle urodziwa jest Ci powiem. Może się zapląta w moich klamotach u Ciebie ... :diabloti: [quote name='tomcug'] Zabieram się za ogłaszanie małej i składam reklamację co do Majki. :mad::mad::mad: To towar mocno wybrakowany, proszę o dotację na szampon. Codziennie po spacerze wraca cała w gów***, nie mam pojęcia jak ona to robi. Dzisiaj poszliśmy z TZ, żeby pilnować flądrę i co? :roll::roll::roll: Zgadliście - gów**!!!!! :evil_lol::diabloti::eviltong:[/QUOTE] To do mnie, bo nie wiem o co kaman ? [quote name='Roszpunka']Wątek Majki trzeba przenieść do działu: Mają dom, ale potrzebują... szamponu :diabloti:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: Edited February 19, 2012 by eliza_sk Quote
tomcug Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Bezczelność ludzka nie zna granic!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad: Bierz se tego obsrańca!!!!!!!! :evil_lol: Quote
Roszpunka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Jak oddajesz, to biorę na tymczas (albo Inci podrzucimy na pocieszenie :diabloti:) Quote
tomcug Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Roszpunka']Jak oddajesz, to biorę na tymczas (albo Inci podrzucimy na pocieszenie :diabloti:)[/QUOTE] No i teraz zaczęłam się zastanawiać, czy o to mi chodziło tak naprawdę.:oops: A masz zapas szamponu?:diabloti: Quote
Roszpunka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='tomcug']No i teraz zaczęłam się zastanawiać, czy o to mi chodziło tak naprawdę.:oops: A masz zapas szamponu?:diabloti:[/QUOTE] Incia ma ;) To jak? Quote
tomcug Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Roszpunka']Incia ma ;) To jak?[/QUOTE] Jakby to powiedzieć............... ja nie wiem............. nie jestem pewna............... trochę mnie zaskoczyłaś.......... ona taka niegrzeczna........... co by tu jeszcze :oops::oops::oops::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
eliza_sk Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='tomcug']Jakby to powiedzieć............... co by tu jeszcze :oops::oops::oops::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Szczeka i gryzie obcych - zapomniałaś dodać. Quote
tomcug Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Roszpunka']Zmyślasz... ;) Szczera prawda!!!!!!!!!:smokin::smokin::smokin: Przyczepiła się do mojej Majuni.:watpliwy::watpliwy::watpliwy::motz::motz::motz: Quote
Roszpunka Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='tomcug']Szczera prawda!!!!!!!!!:smokin::smokin::smokin: Przyczepiła się do mojej Majuni.:watpliwy::watpliwy::watpliwy::motz::motz::motz: Pisz tutaj szybciutko - oddajesz śmierdzielkę, czy nie? I nie to, że się przyczepiłam, ale wolę ją zgarnąć, zanim uwiążesz ją przy płocie Elizy... Wiesz jak Szefowa będzie jęczała :razz: Quote
Recommended Posts