Jump to content
Dogomania

Staruszek Bono!Czy odejdzie samotny,niechciany i niekochany? Brzeg/ Za TM

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

tyle psich nieszczesliwych losów i kazdy z nadzieją na dom, czy ktoś da dom Bonusiowi?
Bono,nie poddajemy się, szukamy dalej:razz: . Bono potrzebuje dobrego domu:lol: . Gamba kiedy będziesz już mógł go odwiedzić i moze jakies zdjęcia pstrykniesz przystojniakowi:loveu:

Posted

Pewnie, że pstryknę przystojniakowi jakieś zdjęcia...duuużo zdjęć :razz:
Dalej nikt się nie odzywa,puściłem już dawno wieści po znajomych i cisza!Nikt nie chce Boniaka!Trudno będziemy próbować dalej...

Posted

nie wysyłalam tego sms, czyli znowu cisza:-( . z uporem podnosimy i bardzo prosimy o dom dla Bono. Bono tak bardzo chce opuścić boks łańcuch i budę:-( . Bono szuka swojego człowieka

Posted

Witaj Bono :loveu:

Dawno mnie u Ciebie nie było, wchodząc liczyłam sie z tym że przeczytam o wiele lepsze wieści, że bedziesz juz w domu a tu nic...wielkie rozczarowanie :-(

Dlaczego nikt go niezauważa???????????????

Posted

[quote name='fidelek2']Witaj Bono :loveu:

Dawno mnie u Ciebie nie było, wchodząc liczyłam sie z tym że przeczytam o wiele lepsze wieści, że bedziesz juz w domu a tu nic...wielkie rozczarowanie :-(

Dlaczego nikt go niezauważa???????????????[/quote]

Ja już sam nie wiem!Bono to naprawdę fajny pies tylko , że juz starszy i to jest jego przeszkoda do nowego domu!Ale powtórzę raz jeszcze, że się nie poddajemy ;)

Posted

już tyle czasu biedak tkwi w tym schronie:-( . ludzie którzy zdecydowali się na adopcje starszych psów zgodnie twierdzą, ze one mają w sobie tyle uroku i tak bardzo kochają. Jakie to szczęście widziec jak ze schronu wychodzi staruszek, który w domu zamienia się w szczeniaka:lol: . na dogomani jest tyle takich cudownych historii i dlatego wierzymy, że Bono też będzie miał taki dom, w którym będzie szalał i dokazywał zaprzeczając swojemu statecznemu wiekowi:loveu: .
Bono hoop do góry po dom

Posted

piesku, ty ciągle bez swojego domu:-( :-( :-( . jestem po tylu rozmowach na temat domu dla ciebie i nic...., wygodnictwo ludzkie jest porażające.[SIZE=1] [/SIZE][SIZE=2]Bono, kochany piesku zbliża się wiosna i wierzę, chcę wierzyć, ze znajdziesz dom i będziesz się cieszył swoim człowiekiem.[/SIZE]
Bono prosi o dom

Posted

[quote name='Justysia i Grześ']My już to pisaliśmy nie raz i nie dwa, ale powtarzamy ponownie -

To wspaniała sprawa dać dom takiemu psiemu dziadziusiowi :loveu:[/quote]

DOKLADNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu:

Kocham mojego "dziadka" , jest cudowny!!