Gamba Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Myslałem,że chociaż ktoś zadzwoni w sprawie Bono a tutaj cicho i głucho:-( Nadzieja matką głupich.... Quote
jamos Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :-( , dlaczego nikt nie dzwoni?. Gamba nie poddawaj się, Bono znajdzie, musi znaleźć najlepszy dom na świecie. Bono hop po domek Quote
Gamba Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Nie mam zamiaru sie poddawać!Bono musi koniecznie znaleźć dom bo to wyjątkowy pies! Quote
jamos Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 cześć Bonuś, zaczynamy dzień. S[B]zukamy domu dla mądrego,pięknego spragnionego swojego człowieka psiaka.[/B] Quote
jamos Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 tyle psich nieszczesliwych losów i kazdy z nadzieją na dom, czy ktoś da dom Bonusiowi? Bono,nie poddajemy się, szukamy dalej:razz: . Bono potrzebuje dobrego domu:lol: . Gamba kiedy będziesz już mógł go odwiedzić i moze jakies zdjęcia pstrykniesz przystojniakowi:loveu: Quote
Gamba Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Pewnie, że pstryknę przystojniakowi jakieś zdjęcia...duuużo zdjęć :razz: Dalej nikt się nie odzywa,puściłem już dawno wieści po znajomych i cisza!Nikt nie chce Boniaka!Trudno będziemy próbować dalej... Quote
Justysia i Grześ Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Nie poddajemy się - [B]HOP :multi:[/B] Quote
jamos Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 dlaczego nikt nie dzwoni:-( . nie, nie poddajemy się :mad: , znajdziemy domek:cool3: . Bono szuka dobrego domu, hop do góry:lol: Quote
Gamba Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Faktycznie nikt nie dzwoni ale za to dostałem miłego sms od kogoś "Trzymam za psiaka kciuki,powodzenia". Może to ktoś z was? Quote
Justysia i Grześ Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='Gamba']Faktycznie nikt nie dzwoni ale za to dostałem miłego sms od kogoś "Trzymam za psiaka kciuki,powodzenia". Może to ktoś z was?[/quote]My nie :shake: Ale faktycznie milutki :) Quote
jamos Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 nie wysyłalam tego sms, czyli znowu cisza:-( . z uporem podnosimy i bardzo prosimy o dom dla Bono. Bono tak bardzo chce opuścić boks łańcuch i budę:-( . Bono szuka swojego człowieka Quote
Kasia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Witaj Bono :loveu: Dawno mnie u Ciebie nie było, wchodząc liczyłam sie z tym że przeczytam o wiele lepsze wieści, że bedziesz juz w domu a tu nic...wielkie rozczarowanie :-( Dlaczego nikt go niezauważa??????????????? Quote
Gamba Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 [quote name='fidelek2']Witaj Bono :loveu: Dawno mnie u Ciebie nie było, wchodząc liczyłam sie z tym że przeczytam o wiele lepsze wieści, że bedziesz juz w domu a tu nic...wielkie rozczarowanie :-( Dlaczego nikt go niezauważa???????????????[/quote] Ja już sam nie wiem!Bono to naprawdę fajny pies tylko , że juz starszy i to jest jego przeszkoda do nowego domu!Ale powtórzę raz jeszcze, że się nie poddajemy ;) Quote
jamos Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 już tyle czasu biedak tkwi w tym schronie:-( . ludzie którzy zdecydowali się na adopcje starszych psów zgodnie twierdzą, ze one mają w sobie tyle uroku i tak bardzo kochają. Jakie to szczęście widziec jak ze schronu wychodzi staruszek, który w domu zamienia się w szczeniaka:lol: . na dogomani jest tyle takich cudownych historii i dlatego wierzymy, że Bono też będzie miał taki dom, w którym będzie szalał i dokazywał zaprzeczając swojemu statecznemu wiekowi:loveu: . Bono hoop do góry po dom Quote
Kasia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Witaj kochany staruszku :loveu: Niedługo Paweł Cię odwiedzi, wygłaszcze, wyprowadzi na spacer...może porobi nowe zdjecia ;) Quote
quasimodo Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Może ktoś pokocha tego starszego chłopaka? Do góry Bono! Quote
Kasia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Dzień dobry Staruszku :loveu: Przejdziemy się spacerkiem na pierwszą stronę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Justysia i Grześ Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 My już to pisaliśmy nie raz i nie dwa, ale powtarzamy ponownie - To wspaniała sprawa dać dom takiemu psiemu dziadziusiowi :loveu: Quote
Kasia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dzień dobry Bono :loveu: Co u Ciebie? Paweł kiedy go odwiedzisz? Quote
jamos Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 piesku, ty ciągle bez swojego domu:-( :-( :-( . jestem po tylu rozmowach na temat domu dla ciebie i nic...., wygodnictwo ludzkie jest porażające.[SIZE=1] [/SIZE][SIZE=2]Bono, kochany piesku zbliża się wiosna i wierzę, chcę wierzyć, ze znajdziesz dom i będziesz się cieszył swoim człowiekiem.[/SIZE] Bono prosi o dom Quote
Pitty Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='Justysia i Grześ']My już to pisaliśmy nie raz i nie dwa, ale powtarzamy ponownie - To wspaniała sprawa dać dom takiemu psiemu dziadziusiowi :loveu:[/quote] DOKLADNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu: Kocham mojego "dziadka" , jest cudowny!! Quote
Recommended Posts