Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jamos napisał(a):
Bono do góry hooop po dom:lol: . Piesku, tyle dobrych duszyczek do ciebie zagląda, to daje nadzieję- znajdziemy dom

Musimy znaleźć i to koniecznie bo Boniaczka tak szkoda przy tej budzie :-(

Posted

Ogłaszam,iż Boniek mimo dość zaawansowanego wieku i dość starczego wyglądu jest młody duchem i na amory ochotę ma zawsze ;)
Boniek się zakochał :cool1:
Wybranką serca padła mała,starsza, tłusciutka,jamnikowata Żabcia :evil_lol:
Nie mogę powiedzieć, że Boniek nie przypadł Żabci do gustu (Żabcia cieczki nie ma).Bono prężył się,śpiewał serenady,nic to nie dało!Żabcia potoczyła się do innego faceta (czyli do mnie :cool1: )a biednemu Bońkowi zostało tylko podlewanie drzewek>Potem jeszcze coś próbował ale nistety się nie udało!

A na poważnie to Boniek był na spacerku (zdjęc brak niestety),potem zaliczył dokladne czesanko (tyle siersci jeszcze z zadnego psa nie wyczesałem )!Pokiziany wrócił do budy :-(

Posted

fidelek2 napisał(a):
Przynajmniej tyle radości ma!!! On na pewno z wielka radością czeka na Twoje odwiedziny :lol:

Boniek tam chyba bardziej czeka na to co mam dobrego w kieszeni :cool1:
Chociaż...dzisiaj nawet miał pełną michę :crazyeye: .Może się żarłok przejadł :roll: !
No i dziś się ucieszył na mój widok, bo dupalek mu latał,a potem już tylko szczekał, wył i zaciągał tym swoim ochrypłym głosem, bo się psinka strasznie niecierpliwa zrobiła i czekała na swój spacer!
A tak z innej beczki to on powinien nazywać się Sikmen :oops: ,ciągle leje!Idzie i leje,leje wszędzie i obsikuje wszystko co tylko może :shake: .Sikmen do niego pasuje :cool1:

Posted

Gamba, ileż radości sprawiasz Bonkowi swoimi odwiedzinami, takim lśniącym i uśmiechniętym jeszcze go nie widziałam:lol: . Nie wiem, czy to ta wspomniana miłość do jamnisi, czy wiosna, ale patrząc na Bonka nikt by nie pomyślał, że to Pan w słusznym wieku:razz: .
Gamba, Fidelek:Rose:
Piękny Bono z ufnością wypatruje swojego domu.....