Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Barbara_bb']Ciekawe, kiedy im sie wątroba zregeneruje?!:diabloti:[/QUOTE]

Na to to ja bym nie liczyla!!!!!!!!! One na to nie pozwola:diabloti: :diabloti: :diabloti: :popcorn: :popcorn:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Barbara_bb']Ciekawe, kiedy im sie wątroba zregeneruje?!:diabloti:[/quote]
Basiu!
ja myślę że na tyle znasz Lile iż powinnaś wiedzieć
1)Lila:diabloti:
2)spotkanie towarzyskie:diabloti: :diabloti:
3)tyskie:diabloti: :diabloti: :diabloti:

czyli nie ma szans wątróbka na odpoczynek:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
zamiast 3 miał być znak równości ale coś się zrąbało z klawiszami:cool3:

Posted

[IMG]http://img93.imageshack.us/img93/8092/lilaqo6.jpg[/IMG]
no i proszę czyż to nie tyskie

[IMG]http://img403.imageshack.us/img403/5400/lila2tt1.jpg[/IMG]
czyż to nie akita baby?

Posted

[quote name='akita']Basiu!
ja myślę że na tyle znasz Lile iż powinnaś wiedzieć
1)Lila:diabloti:
2)spotkanie towarzyskie:diabloti: :diabloti:
3)tyskie:diabloti: :diabloti: :diabloti:

czyli nie ma szans wątróbka na odpoczynek:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
zamiast 3 miał być znak równości ale coś się zrąbało z klawiszami:cool3:[/quote]

Moja wątróbka=mój problemik:diabloti:
Na szczęscie/moje,może komuś to zawadza;) ,ale mam z kim się spotykać:loveu: :eviltong: /,dzisiaj,kiedy jestem chora,mam 38 temperatury i leci mi z nosa,kaszlę ,czuję się paskiudnie,to ktoś mnie odwiedzi......:diabloti:
A tyskie jest THE BEST /potwierdzono to :evil_lol: /.
Mnie NIC SIĘ NIE RĄBIE Z KLAWISZAMI,komu się RĄBIE, powinien uważać na to co pije!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='akita'][IMG]http://img93.imageshack.us/img93/8092/lilaqo6.jpg[/IMG]
no i proszę czyż to nie tyskie

[IMG]http://img403.imageshack.us/img403/5400/lila2tt1.jpg[/IMG]
czyż to nie akita baby?[/quote]
1.Jasne,że piłam tyskie:diabloti: /w przeciwieństwie co do poniektórych nie zmieniam swoich upodobań:p ;) /.U mnie białe,jest białe.../abstra****ąc do wypowiedzi takiego jednego:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: /:diabloti:
2.Jeżeli piszesz,że jest to akita baby,co masz na myśli?bejbi?napisałam fonetycznie,ale Okii raczej do tej klasy w 2006 roku się nie kwalifikował.....więc jak mam to rozumieć???Nie podoba Ci się pies,czy za mało tyskiego????:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Zadałam Ci pytanie na temat "akity kanapowej",odpowiedzi nie dostałam,ciekawam dlaczemu.......?tyskiego nie postawiłam?:diabloti: ;)

Posted

Lila ,Akicie chodzilo raczejo to ze Oki jest akita nalezaca do twojej uroczo rozdartej baby...........widze ze zrobilas sie dzisiaj wyjatkowo zlym zasmarkancem.Rada dla mojej ulubienicy Martyny-Slonko!Zamknij matke na klucz,w pokoju z komputerem (zeby mogla wstawiac nam zdjecia i zeby cala zasmarkana zlosc wyladowywala na nas) i tylko dwa trzy razy dziennie daj jej jesc!!!!!!! A tak nie pokazuj sie jedzy! A co do tyskiego-to niech rodzina zrobi Ci je na cieplo ,z cukrem i sokiem malinowym.Dziala cuda!!!!!!!!!Lila trzymam kciuki i gdybym byla blizej ,naprawde poswiecilabym sie i podawala Ci to grzane tyskie i chusteczki.Zdrowiejszybko bido:loveu: :loveu: :eviltong: :loveu: :eviltong:

Posted

Jeszcze o czyms zapomnialam..........moj tata mowil zawsze z olbzymim przekonaniem '' co rude to wredne''' i tak patrze.....moje trzy rudzielce , twoja baba, Ty......cos w tym jest kurcze pieczone.....:evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti:

Posted

Witam!
Wstawiam póki co tylko kilka zdjęć:oops: ,bo nie dam rady więcej ,a pozatym niektóre muszą iść do wodza do cenzury :cool1: ...
Lila była uprzejma zarazić mnie choróbskiem..:mad: jestem umierająca dzisiaj,więc proszę o cierpliwośc..więcej fotencji będzie..może nawet dzisiaj jak się wieczorem doturlam do komputera..:roll:
Akity Baby :evil_lol: :evil_lol: :
[IMG]http://img226.imageshack.us/img226/1756/akity1al3.jpg[/IMG]
[IMG]http://img226.imageshack.us/img226/6898/akity2fg6.jpg[/IMG]
[IMG]http://img226.imageshack.us/img226/3996/akity3pf9.jpg[/IMG]
[IMG]http://img226.imageshack.us/img226/107/akity4zl1.jpg[/IMG]

W stołówce:
[IMG]http://img226.imageshack.us/img226/3492/akity5nf8.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='pola.1']Lila ,Akicie chodzilo raczejo to ze Oki jest akita nalezaca do twojej uroczo rozdartej baby...........widze ze zrobilas sie dzisiaj wyjatkowo zlym zasmarkancem.Rada dla mojej ulubienicy Martyny-Slonko!Zamknij matke na klucz,w pokoju z komputerem (zeby mogla wstawiac nam zdjecia i zeby cala zasmarkana zlosc wyladowywala na nas) i tylko dwa trzy razy dziennie daj jej jesc!!!!!!! A tak nie pokazuj sie jedzy! A co do tyskiego-to niech rodzina zrobi Ci je na cieplo ,z cukrem i sokiem malinowym.Dziala cuda!!!!!!!!!Lila trzymam kciuki i gdybym byla blizej ,naprawde poswiecilabym sie i podawala Ci to grzane tyskie i chusteczki.Zdrowiejszybko bido:loveu: :loveu: :eviltong: :loveu: :eviltong:[/quote]
Nie dam się zamknąć w pokoju!:mad: :diabloti: Nie chcę też jeść,ani pić.POŻĄDAM TYLKO CHUSTECZEK HIGIENICZNYCH!!!!:placz: :placz: :placz: I MAŚCI Z VITAMINĄ A do smarowania pod nosem !!! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='pola.1']Jeszcze o czyms zapomnialam..........moj tata mowil zawsze z olbzymim przekonaniem '' co rude to wredne''' i tak patrze.....moje trzy rudzielce , twoja baba, Ty......cos w tym jest kurcze pieczone.....:evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti:[/quote]

To slogan.....:lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol:
[B]Gosia!:calus: [/B]W ten sposób to Cie nie zarażę.Z Agatą sie nie całowałam ,ale skarży się dzisiaj,że ja poczęstowałam choróbskiem:p Podzielna jestem.....:shock:

Posted

[quote name='pola.1']NO LADNIE!!!!!!! Lila ty nie podchodz do maluchow bo je jeszcze pozarazasz!!!!:diabloti: :diabloti:[/quote]

Nie podchodzę!:shake: I one też do mnie niech nie podchodzą!:angryy: I niech siedzą cicho!:p Razem z papugiem!:p

Posted

[quote name='Matagi']Nie podchodzę!:shake: I one też do mnie niech nie podchodzą!:angryy: I niech siedzą cicho!:p Razem z papugiem!:p[/QUOTE]

Biedne dzieci.....i papug oczywiscie!! :placz: :placz: A ty Lilka nie jestes podzielna tylko chojna!!!! Dzielisz sie wszystkim co masz!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Matagi']
Zadałam Ci pytanie na temat "akity kanapowej",odpowiedzi nie dostałam,ciekawam dlaczemu.......?tyskiego nie postawiłam?:diabloti: ;)[/quote]

mogę ci dać podpowiedź

[IMG]http://img480.imageshack.us/img480/4933/kona2ve6.jpg[/IMG]

oto piesa w całej okazałości
jeśli ci mało podpowiedzi to mogę dać jeszcze jedno

Posted

[quote name='akita']mogę ci dać podpowiedź

[IMG]http://img480.imageshack.us/img480/4933/kona2ve6.jpg[/IMG]

oto piesa w całej okazałości
jeśli ci mało podpowiedzi to mogę dać jeszcze jedno[/quote]

Ojjj Ty......:stupid: :evil_lol: :diabloti: !!!!Zapomniałeś żem złośliwiec?:evil_lol: :eviltong: Chciałam żebys sie trochę "przypucował":evil_lol: :peace: Ogona na kanapie mogłam nie poznać,ale kanapę na której spałam?????:eviltong: :evil_lol: Do tego mówiłam,że jest baaaardzo wygodna,że pomimo tego,że moment spałam,to sie wyspałam????:eviltong: :evil_lol: Bardzo mi smakowały ,swego czasu,jedzone na tejże kanapie w świętą noc skrzydełka kurczakowe wytaczane w "cukrze pudrze" /na co sie nie dałam nabrać!:diabloti: /!!!!Dodam też,że jadłam te skrzydła w akompaniamencie Twego chrapania,które dochodziło z pokoju obok!:evil_lol: :diabloti: I jeszcze wtedy ciasto /mniam mniam:sabber: :eating: / mnie sie popsuło......:-( wypadło mnie z rąk razem z talerzykiem/ale pozbierałam i zeżarłam!!!!:diabloti: .Nie zaskoczyłeś mnie,ale trafiłeś na mój ...hmmmm.....zasmarkany humor!:evil_lol:
Gosia racje miała!;)

Posted

[quote name='pola.1']Biedne dzieci.....i papug oczywiscie!! :placz: :placz: A ty Lilka nie jestes podzielna tylko chojna!!!! Dzielisz sie wszystkim co masz!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Chcesz kawałek????:eviltong: ;)

Posted

[quote name='pola.1']Ja bardzo przepraszam ale chcialam powiedziec ze wszystkie akity sa kanapowe!!!!!!!!:loveu: :loveu: Ja przynajmniej nie znam takiej ktora by nie byla![/quote]

Moje maupy nie są!:shake: Noooo,może Baba,ta to na podłodze nie legnie:shake: Albo łózio,fotelik,może być sofa,ale podłoga:shake: !Okii czasami śpi na .....biurku Martyny:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ,więc to może nie kanapowiec,a biurokrata????:diabloti: Do łóżka to włażą na 5 min.,po to coby sie pomiziać i spadywują.....:-( musze spać z Łysym:-( ,choć wolałabym czasami przytulić sie do futra....;) czasami....:eviltong:
Nooo dobra!spadam do łózia!Co tu nabredziłam,to prosze nie brać do głowy:evil_lol: ,wszak ja chora i mam gorączkę-mogę pomajaczyć troszkę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .Fotki zrobione zostały wczoraj przez Grallinkę,jak jej "odejdzie":evil_lol: ,to zapewne będą nowe wstawione!:lol: [B]Agata!:lol: [/B]zdrowiej i wpadaj tut!:lol:
I jeszcze jedno.....ciekawam,czy w Szczecinie i okolicach już wiosna?:lol: Czyżby już tam trwały jakies prace ogrodowe ?Bo cisza zaległa....:-( jakowaś?Zimę tamtejszą na fotkach mam,może ją pokazać?:lol:

Posted

[quote name='Matagi']
W Szczecinie..... jak to blisko morza.... śledzik lubi pływać.... serdecznie pozdrawiam wraz z mroźną wiosną a jutro (jak się skupię) wstawię na potwierdzenie tezy - moje kanapowce!!!
Dużo zdrowia dla ubiegłej schorowanej lecz dzielnej niebywale LILI SOLENIZANTKI:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='abigail'][quote name='Matagi']
W Szczecinie..... jak to blisko morza.... śledzik lubi pływać.... serdecznie pozdrawiam wraz z mroźną wiosną a jutro (jak się skupię) wstawię na potwierdzenie tezy - moje kanapowce!!!
Dużo zdrowia dla ubiegłej schorowanej lecz dzielnej niebywale LILI SOLENIZANTKI:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

Dzisiejszej solenizantki :razz: ? Jak tak to witaj w klubie bo także dzisiaj kolejny roczek przybył :eviltong:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :evil_lol:

Posted

Hej chorowitka! ja juz powoli dobrzeję i prosze na mnie nie zwalać, że to ja oddałam Ci chorobę internetowo... Bo tak, to ja nie umiem...
Za to umiem, ot, tak normalnie nacharchać, nasmarkac. To tak. Wtedy sie przyznaję, że to ja! ale po linii internetowej? O, nie!!!

Jeżeli dzisiaj rzeczywiście przybył Ci roczek, to ja - mimo wszystko - gratuluję!!! I wirtulanie będę się razem z Tobą bawiła..., ino nie smarkaj już, nie kasłaj i nie zarażaj... Bo moje L4 ma ważność tylko do piatku włącznie...

Całuję mocno i życzę wszystkiego [SIZE=5][COLOR=Red]NAJ.[/COLOR][/SIZE]
Pzdr.

Posted

[quote=Nesuniaaa;3527141
.....
narozrabiałam.... ale tylko trochę, bo ciepłych słów w chorobie nigdy za wiele:loveu: Napisałam SOLENIZANTKI a nie JUBILATKI!!! parę "stron" temu Lila miała... Walentynki imieninki z tego co zrozumiałam!
HA! tak odbywa się manipulacja ludźmi!:cool1:
Jeszcze raz: CHORZY zdrowiejcie, ZDROWI sie trzymajcie - do nas też wirusy już doszły!:shake:

Posted

:loveu: [quote name='abigail'][quote name='Matagi']
Dużo zdrowia dla ubiegłej schorowanej lecz dzielnej niebywale LILI SOLENIZANTKI:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
Dziękuję baaardzooo!!!!:lol: :multi: :loveu: Czekam na kanapowce!!!:loveu: Ja też dostałam dzisiaj fotki Migotka/brat Baby/kanapowca,ale nie dam rady dziś ich obrobić i wstawić,choróbsko nie odpuszcza:shake: :angryy: .
[SIZE=1][COLOR=slategray]A śledzik dziś mi majaczył w głowie.....ale jak sobie pomyslałam,że musiałabym go przełykać ,to sobie odpuściłam:-( /gardło mnie boli,drapie i najlepiej mi wchodza ...zupki:eviltong: ,nawet tyskie musiałam sobie darować-lubię z lodówki,ciepłe jest blleeee:p /[/COLOR][/SIZE]