Matagi Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='Asiaczek']Noooo, postępy widzę w odnawianiu bazy komputerowej u Lilki!:lol: Pzdr.[/quote] A co!:eviltong::lol: [quote name='Maks i Spark']Helo w sobotę :p A.[/quote] Dzień dobry w pracowitą sobotę:lol: Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Hm, widać, że klienci dzisiaj nie za bardzo dopisują, co?:evil_lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='Asiaczek']Hm, widać, że klienci dzisiaj nie za bardzo dopisują, co?:evil_lol: Pzdr.[/quote] Kolejek nie ma.....:roll::evil_lol:wszyscy wyjechali zapewne....a ja tu siedzę.... .i... .:sleep: Quote
Matagi Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='Asiaczek']Ale chyba zaraz koniec pracy, prawda? Pzdr.[/quote] Skończyłam o 15.00:multi: Gadałam pare minut temu z A.S.-przekazałam o co prosiłaś,poszuka tego maila;) i zajmie się tym sam,albo znajdzie kogoś ,kto będzie za to odpowiedzialny;). Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='Matagi']Skończyłam o 15.00:multi: Gadałam pare minut temu z A.S.-przekazałam o co prosiłaś,poszuka tego maila;) i zajmie się tym sam,albo znajdzie kogoś ,kto będzie za to odpowiedzialny;).[/quote] Bardzo dziękuję za pomoc.:lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='Asiaczek']Bardzo dziękuję za pomoc.:lol: Pzdr.[/quote] Do usług-polecam się na zaś;):lol: Quote
Matagi Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [quote name='Maks i Spark']Doberek :) A.[/quote] Hielołłłłłłłłłłłl:lol: Quote
Matagi Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [quote name='Maks i Spark']Witam się :) A.[/quote] :lol: Hej! Quote
Matagi Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [quote name='Asiaczek'][B]Matagi [/B]- dostałaś mój mail? Pzdr.[/quote] Tak,tak!:lol:JUż przedaresowałam;) Quote
Asiaczek Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Bardzo dziękuję Tobie i Sama Wiesz Komu za pomoc:lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 [quote name='Asiaczek']Bardzo dziękuję Tobie i Sama Wiesz Komu za pomoc:lol: Pzdr.[/quote] Bardzo proszę:lol: Quote
M&S Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Doberek :) [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl.glitter-graphics.net/pub/48/48451z0a6jkw3r2.gif[/img][/url] A. Quote
Matagi Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Maks i Spark']Doberek :) [URL="http://www.glitter-graphics.com"][IMG]http://dl.glitter-graphics.net/pub/48/48451z0a6jkw3r2.gif[/IMG][/URL] A.[/quote] A dobry,dobry;) Jakoś pustawo w zdjątka tutaj....trza coś powstawiać-jutro:eviltong: Quote
Asiaczek Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Wstaw dzisiaj, jutro będziesz miała wolne.:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Matagi']Jakoś pustawo w zdjątka tutaj....trza coś powstawiać-jutro:eviltong:[/quote] Dobry pomysł, jestem za ;) A. Quote
Matagi Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Asiaczek']Wstaw dzisiaj, jutro będziesz miała wolne.:evil_lol: Pzdr.[/quote] [quote name='Maks i Spark']Dobry pomysł, jestem za ;) A.[/quote] Jutrooooo-dzisiaj jakoś nie mam nabożeństwa...;) Quote
M&S Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 [quote name='Matagi']Jutrooooo-dzisiaj jakoś nie mam nabożeństwa...;)[/quote] No to niech będzie jutro :p A. Quote
bety Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Matagi']Jutrooooo-dzisiaj jakoś nie mam nabożeństwa...;)[/quote] Już minęła połowa jutra - gdzie fotki? :diabloti: Pzdr Quote
Matagi Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='Maks i Spark']Witanko w piąteczek :) A.[/quote] Hej!:lol: [quote name='bety']Już minęła połowa jutra - gdzie fotki? :diabloti: Pzdr[/quote] Iiiii taaam...:evil_lol:ja właśnie zjadłam śniadanko:evil_lol:Czyżbyś zapomniała,że u mnie dzień zaczyna sie ciut poźniej niż u wszystkich...;):evil_lol: A zdjęcia trzeba zrobić ażeby coś wstawić:evil_lol:właśnie ucapiłam Hoshiego na fotelu;)Później pójdę do ogrodu,obfocę w końcu Eskę vel Torbę czyli Sumkę,bo inaczej Edyta mnie ubije,jak nic:roll:;). A zaraz idę sprzątać,gotować i inne "takietam" robić;) Zdjęcia wstawię wieczorową porą. Quote
Recommended Posts