Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ivi siedzi ze mna w pracy hehz ale pracowac jej sie nie chce :) lezy sobie w loggy i sie wyleguje na sloncu albo przychodzi do mnie i sie tarabani.

Ivi rozpoczela zycie w wielkim miescie. jechala dzis tramwajem :cool1: hm... jazda tramwajem jeszcze nam troche nie wychodzi :cool3: ooo Ivi wlasnie wlazla pod biurko :) najfajniejsze jest to, że obcy ludzie na przystanku lub w tramwaju (najczesciej starsi) odnosili sie do niej z ogromna sympatia :loveu: mowili jaka jest piekna :loveu: tylko oczki takie smutne :roll:
w windzie tez jej sie troche kolana trzesa hehz ale bedzie dobrze :multi:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie, że bedzie-a jak ma być? ;)
Wspaniale, że masz dziewczynkę koło siebie! Teraz to ona napewno będzie wiedziała kto jest jej jedynym człowiekiem!
Junior pewnie tęskni! Szuka swojej księżniczki?...ciekawa jestem...
Ivunia przywyczai się szybko i do windy i tramwaju-zobaczysz, Fox India.
ALe jestem szczęśliwa, że ona ma teraz Ciebie!

Posted

Ivi zyje jak pączek w maśle!!!!
HURA - i jak to w przeznaczenie nie wierzyć?
A jak u niej z apetytem , kochana?
Wcina?
A o tym ze ma pić , nie zapomina? Ona mało piła w klinice.

Posted

ooo no prosze i sytuacja sie wyjasnia. Ivi malo pije. caly czas ma miske z woda ale rzadko z niej korzysta, chyba ze po zabawie. wtedy duzo pije.

apetyt ma na wszystko tylko nie na swoja karme. wczoraj nie moglam sie oprzec i dalam jej kilka rurek makaroniku :oops:

Posted

[quote name='fox_india']będę jej po maleńku dozować różne smakołyki. dzisiaj w pracy zaczaila sie na ciastko czekoladowe ale jej nie dalam.[/quote]
nieeeeee:shake: czekolady jej raczej niedawaj.. w wiekszych ilosciach to trucizna dla psa.... wogóle jejłobuzie nie ucz jadac słodyczy.. i tylko jej nie zapaś!!!!!a co ona wcina?? jaka karme :mokra czy suchą..??jak mokra to nie ma potrzeby zbyt wiele pic..

Posted

no wlasnie ma tylko sucha.
a ta karma ma taki rybi zapaszek ze ja na jej miejscu bym cysterne wypila hehz

no coz my z Ivi skonczylysmy prace (ona puszczała bąki :oops: ) i z czystym sumieniem mozemy udac sie do domu :lol:

Posted

[quote name='fox_india']no wlasnie ma tylko sucha.
a ta karma ma taki rybi zapaszek ze ja na jej miejscu bym cysterne wypila hehz

no coz my z Ivi skonczylysmy prace (ona puszczała bąki :oops: ) i z czystym sumieniem mozemy udac sie do domu :lol:[/quote]
heheheh.. no to pieknie nabączyła w biurze prezesa i teraz idzie zadowolona z siebie do domu..;-))))

a czesto puszcza te bąkale i b. smierdzace.. ??moze by jej trilac czy lakcid zafundowac do karmy...??? bo jak smierdzace przerazliwie bączydła i koopska to pewnie florka bakteryjna sie namnozyła w jelitkach nie ta co powinna......:cool3:

Posted

bonczusie byly w normie, hehz Gnom :diabloti: wali sto razy gorsze. kupa bardzo nie smierdzi. szafa gra.
jutro idziemy z gnomami do weta na kontrole.

ps. musimy pocwiczyc jazde tramwajem bo wnosic Ivuche za kazdym razem to mi kregoslup wyskoczy hehz albo mi w koncu motorniczy utnie konczyne lub makowke :evil_lol:

Posted

serdecznie pozdrawiam nowy dom Ivi.....bardzo sie ciesze ze jest szczesliwa - zasluguje na to !! no i ma tyle towarzystwa !!!! i jak pieknie juz wyglada....jak sobie przypomne te zdjecia keidy zobaczylam ja po raz pierwszy....brrrr.....az nie chce o tym pisac !!

ale teraz jest szczesliwa !!!!!!!!!! :)

jednoczesnie zapraszam do odwiedzenia watku Adki - bernardynki zabranej miesiac temu z krakowskiego schroniska !! ona tak bardzo chce sie podzielić ze wszystkimi swoim szczęściem !!!!
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48712"][IMG]http://images20.fotosik.pl/146/95cf598031bbb4dc.gif[/IMG][/URL]

Posted

dzień dobry wszystkim! :multi:
pracowite Ivi i Dzidka witaja z biura przy ulicy ..... w Warszawie.
będziemy dzis dla Pań komentować tak pieknie rozpoczynajacy sie dzien
(odpukac w puste niemalowane)

Posted

sluchajcie mam nowine. Ivi kolo mojego biurka nie lezy juz taka zwinieta w klebek tylko hm... jak to opisac?
przednie lapki ugiete ale proste, na nich mordka odwrocona w prawo i tyleczek rowno ulozony :)
wyglada bardzo ladnie :)

Posted

[quote name='fox_india']sluchajcie mam nowine. Ivi kolo mojego biurka nie lezy juz taka zwinieta w klebek tylko hm... jak to opisac?
przednie lapki ugiete ale proste, na nich mordka odwrocona w prawo i tyleczek rowno ulozony :)
wyglada bardzo ladnie :)[/quote]

Moje dziewczyny kochane!!!!
To świadczy moim zdaniem o tym ze Ivi coraz pewniej sie czuje - i dobrze i tak trzymać!!!

Jak tam sąsiad??? Żyje?

No i jak Gnom - pewnie za Ivi bardzo teskni co?

Posted

[quote name='diana79']szkoda że nie masz aparatu, moglibyśmy sobie na bieżąco oglądać jaka Ivi jest szczęśliwa:multi:[/quote]

A moze kamerka internetowa..... Byłoby sprawozdanie na zywo...

Posted

no kurde wiem juz jak ta pozycja sie nazywa! Ivi "waruje" prawda?
moj gnom zwykle siedzi w pozycji "sfinks" ma to chyba po mamie dalmatynce :lol:

hehz dzis do pracy przyjechalysmy samochodem :)

a! i wiecie co jeszcze? moj Dzidek powiedzial ze gdyby nie uprzejmy Pan z dolu to zatrzymalibysmy Ivi. juz wcale nie uwaza ze dwa psy w mieszkaniu takim jak nasze to sprawa niemozliwa.

w ten weekend jedziemy do moich rodziców na zapoznanie :evil_lol: