fox_india Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ivi siedzi ze mna w pracy hehz ale pracowac jej sie nie chce :) lezy sobie w loggy i sie wyleguje na sloncu albo przychodzi do mnie i sie tarabani. Ivi rozpoczela zycie w wielkim miescie. jechala dzis tramwajem :cool1: hm... jazda tramwajem jeszcze nam troche nie wychodzi :cool3: ooo Ivi wlasnie wlazla pod biurko :) najfajniejsze jest to, że obcy ludzie na przystanku lub w tramwaju (najczesciej starsi) odnosili sie do niej z ogromna sympatia :loveu: mowili jaka jest piekna :loveu: tylko oczki takie smutne :roll: w windzie tez jej sie troche kolana trzesa hehz ale bedzie dobrze :multi: Quote
aisaK Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Pewnie, że bedzie-a jak ma być? ;) Wspaniale, że masz dziewczynkę koło siebie! Teraz to ona napewno będzie wiedziała kto jest jej jedynym człowiekiem! Junior pewnie tęskni! Szuka swojej księżniczki?...ciekawa jestem... Ivunia przywyczai się szybko i do windy i tramwaju-zobaczysz, Fox India. ALe jestem szczęśliwa, że ona ma teraz Ciebie! Quote
fox_india Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 teraz Ivi :sleep2: pod biurkiem ..... jest bardzo grzeczna :loveu: Quote
fox_india Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 nie no to juz jest scandal! Ivi rozwalila sie jak krolowa!!! :p jak cos powiem ze to dywanik hehz tak wlasnie wyglada :evil_lol: Quote
amikat Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ivi zyje jak pączek w maśle!!!! HURA - i jak to w przeznaczenie nie wierzyć? A jak u niej z apetytem , kochana? Wcina? A o tym ze ma pić , nie zapomina? Ona mało piła w klinice. Quote
fox_india Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ooo no prosze i sytuacja sie wyjasnia. Ivi malo pije. caly czas ma miske z woda ale rzadko z niej korzysta, chyba ze po zabawie. wtedy duzo pije. apetyt ma na wszystko tylko nie na swoja karme. wczoraj nie moglam sie oprzec i dalam jej kilka rurek makaroniku :oops: Quote
amikat Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 A co - daj dziewczynece posmakować różności... niech odkrywa nowe smaczki - hmmmm ... makaronik... Quote
fox_india Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 będę jej po maleńku dozować różne smakołyki. dzisiaj w pracy zaczaila sie na ciastko czekoladowe ale jej nie dalam. Quote
elainfo Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='fox_india']będę jej po maleńku dozować różne smakołyki. dzisiaj w pracy zaczaila sie na ciastko czekoladowe ale jej nie dalam.[/quote] nieeeeee:shake: czekolady jej raczej niedawaj.. w wiekszych ilosciach to trucizna dla psa.... wogóle jejłobuzie nie ucz jadac słodyczy.. i tylko jej nie zapaś!!!!!a co ona wcina?? jaka karme :mokra czy suchą..??jak mokra to nie ma potrzeby zbyt wiele pic.. Quote
fox_india Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 no wlasnie ma tylko sucha. a ta karma ma taki rybi zapaszek ze ja na jej miejscu bym cysterne wypila hehz no coz my z Ivi skonczylysmy prace (ona puszczała bąki :oops: ) i z czystym sumieniem mozemy udac sie do domu :lol: Quote
elainfo Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='fox_india']no wlasnie ma tylko sucha. a ta karma ma taki rybi zapaszek ze ja na jej miejscu bym cysterne wypila hehz no coz my z Ivi skonczylysmy prace (ona puszczała bąki :oops: ) i z czystym sumieniem mozemy udac sie do domu :lol:[/quote] heheheh.. no to pieknie nabączyła w biurze prezesa i teraz idzie zadowolona z siebie do domu..;-)))) a czesto puszcza te bąkale i b. smierdzace.. ??moze by jej trilac czy lakcid zafundowac do karmy...??? bo jak smierdzace przerazliwie bączydła i koopska to pewnie florka bakteryjna sie namnozyła w jelitkach nie ta co powinna......:cool3: Quote
Tengusia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Pozdrawiam moja ulubienice i jej nowego braciszka :) Ivucha na fotkach wyglada rewelacyjnie ... szczesliwa i kochana :loveu: :loveu: :loveu: Quote
fox_india Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 bonczusie byly w normie, hehz Gnom :diabloti: wali sto razy gorsze. kupa bardzo nie smierdzi. szafa gra. jutro idziemy z gnomami do weta na kontrole. ps. musimy pocwiczyc jazde tramwajem bo wnosic Ivuche za kazdym razem to mi kregoslup wyskoczy hehz albo mi w koncu motorniczy utnie konczyne lub makowke :evil_lol: Quote
t_kasiek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 serdecznie pozdrawiam nowy dom Ivi.....bardzo sie ciesze ze jest szczesliwa - zasluguje na to !! no i ma tyle towarzystwa !!!! i jak pieknie juz wyglada....jak sobie przypomne te zdjecia keidy zobaczylam ja po raz pierwszy....brrrr.....az nie chce o tym pisac !! ale teraz jest szczesliwa !!!!!!!!!! :) jednoczesnie zapraszam do odwiedzenia watku Adki - bernardynki zabranej miesiac temu z krakowskiego schroniska !! ona tak bardzo chce sie podzielić ze wszystkimi swoim szczęściem !!!! [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48712"][IMG]http://images20.fotosik.pl/146/95cf598031bbb4dc.gif[/IMG][/URL] Quote
fox_india Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 dzień dobry wszystkim! :multi: pracowite Ivi i Dzidka witaja z biura przy ulicy ..... w Warszawie. będziemy dzis dla Pań komentować tak pieknie rozpoczynajacy sie dzien (odpukac w puste niemalowane) Quote
fox_india Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 sluchajcie mam nowine. Ivi kolo mojego biurka nie lezy juz taka zwinieta w klebek tylko hm... jak to opisac? przednie lapki ugiete ale proste, na nich mordka odwrocona w prawo i tyleczek rowno ulozony :) wyglada bardzo ladnie :) Quote
amikat Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='fox_india']sluchajcie mam nowine. Ivi kolo mojego biurka nie lezy juz taka zwinieta w klebek tylko hm... jak to opisac? przednie lapki ugiete ale proste, na nich mordka odwrocona w prawo i tyleczek rowno ulozony :) wyglada bardzo ladnie :)[/quote] Moje dziewczyny kochane!!!! To świadczy moim zdaniem o tym ze Ivi coraz pewniej sie czuje - i dobrze i tak trzymać!!! Jak tam sąsiad??? Żyje? No i jak Gnom - pewnie za Ivi bardzo teskni co? Quote
diana79 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 szkoda że nie masz aparatu, moglibyśmy sobie na bieżąco oglądać jaka Ivi jest szczęśliwa:multi: Quote
amikat Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='diana79']szkoda że nie masz aparatu, moglibyśmy sobie na bieżąco oglądać jaka Ivi jest szczęśliwa:multi:[/quote] A moze kamerka internetowa..... Byłoby sprawozdanie na zywo... Quote
fox_india Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 no kurde wiem juz jak ta pozycja sie nazywa! Ivi "waruje" prawda? moj gnom zwykle siedzi w pozycji "sfinks" ma to chyba po mamie dalmatynce :lol: hehz dzis do pracy przyjechalysmy samochodem :) a! i wiecie co jeszcze? moj Dzidek powiedzial ze gdyby nie uprzejmy Pan z dolu to zatrzymalibysmy Ivi. juz wcale nie uwaza ze dwa psy w mieszkaniu takim jak nasze to sprawa niemozliwa. w ten weekend jedziemy do moich rodziców na zapoznanie :evil_lol: Quote
fox_india Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 kurcze, nie mam takich wynalazkow. mam aparat w telefonie ale nie mam kabla USB z koncowka na podczerwien :( Ivi jest fantastyczna, bardzo grzecznie waruje :p Quote
fox_india Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 jak cos kupie dzis kamerke to pofilmujemy jutro :evil_lol: Quote
diana79 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='fox_india']jak cos kupie dzis kamerke to pofilmujemy jutro :evil_lol:[/quote] super:multi: chętnie pooglądmy IVI na żywo:loveu: Quote
amikat Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='diana79']super:multi: chętnie pooglądmy IVI na żywo:loveu:[/quote] A ja bedę głaskała monitor bo tesknie za tą mychą..... Quote
Recommended Posts