Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=5]zasadzkas [/SIZE][SIZE=4]jutro raniutko jade do katowic. na privie masz moj tel kom[/SIZE]
[SIZE=4]zadzwon w sprawie tego szczeniaka[/SIZE]
[SIZE=3]jak cos pewnie musialabys go podrzucic dzis wieczorem bo ja chce wyjechac przed 6.00[/SIZE]

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fox_india']Boże czy ja jestem normalna???? :nerwy:[/quote]

JAK NAJBARDZIEJ! To ja jestem nienormalna, ze pol roku po odejsciu Spartana nie mam jeszcze czarnuszka-maluszka w domu.......

Beata

Posted

[quote name='fox_india']moja rodzina chyba mnie wyklnie po tym wszystkim :sg168: .
ale to oni wozili mnie jako niemowle z psem w wozku :roll:.

dobrze ze moj TZ to cierpliwy osobnik :cool3:[/quote]

cierpliwy a jak zobaczy IVI to napewno okąze sie,ze jest wrazliwy i kochliwy:cool3: :cool3: ja to wciąz wierze,ze ivi nie pojedzie wcale do twojej mamy tylko prosto z katwowic na bemowo..;-))takzebym mogła ja odwiedzic..

Posted

cioteczki chcialam Was uprzedzic, ze zanim Ivi trafi do moich rodzicow spedzi kilka dni u mnie (chcecie lub nie :p ) a potem jedziemy razem na Wielkanoc i wtedy Ivi wszystkich pozna i zostanie u rodzicow.

bylam spytac sasiada czy ma cos przeciwko drugiemu psu. powiedzial ze jak nie mam dosc klopotow to on mi je zalatwi. podziekowalam i poszlam :angryy:

Posted

[quote name='fox_india']bylam spytac sasiada czy ma cos przeciwko drugiemu psu. powiedzial ze jak nie mam dosc klopotow to on mi je zalatwi. podziekowalam i poszlam :angryy:[/QUOTE]

ale masz fajoweeego sąsiada :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pozdrów go kuuupą kamieni :angryy:
trzymam kciuki za jutrzejszy dzień, dziś jadę jeszcze posmyrać Ivi za uszkiem na pożegnanie ;)

Posted

Słonko Ty te groźby jego nagraj:angryy: Jaki bencwał!!!!
Może sobie załatwić ale siebie !!!Poza tym co Ty się głupka pytasz?Masz zgodę właściciela więc to powinno Ci wystarczyć a jego olej najzwyczajniej i powiedz mu następnym razem że za groźby idzie się siedzieć!!!!

Posted

:angryy: [quote name='fox_india']cioteczki chcialam Was uprzedzic, ze zanim Ivi trafi do moich rodzicow spedzi kilka dni u mnie (chcecie lub nie :p ) a potem jedziemy razem na Wielkanoc i wtedy Ivi wszystkich pozna i zostanie u rodzicow.

bylam spytac sasiada czy ma cos przeciwko drugiemu psu. powiedzial ze jak nie mam dosc klopotow to on mi je zalatwi. podziekowalam i poszlam :angryy:[/quote]

ochbosheee.. bez sensu ,ze sie wogle pytasz durnego dziada..!!:angryy: a niech mu IVI doope wygryzie przy najblizszym spotkaniu..;-))przeciez on jest bezczelnym gburem.. normalni ludzie sie tak nieodzywaja do innych..!!!wiesz co ja to bym podesłał mu z tym zapytaniem takiego chopka 2x2 bez szyi, ze stalowej albo brzeskiej, albo z Wołomina.. napewno szybciutko by zmienił zdanie..;-)) i jeszce podziekowałby za to szczescie!!!

jak sei pytasz grzecznie luzdi i dajesz im mozliwośc odpowiedzi tak lub nie .. to zawsze ci na złośc napluja w gebe.. i beda na nie.! trzeba ich grzecznie i kulturalnie informowac o fakcie który nastapi.;-))niedajac im mozliwosci negatywnej odpowiedzi!! my opracowujemy strategie jak pozbyc sie babci,która zajęła nam ogródek pod naszym balkonem..:angryy: :angryy: :mad: i paraduje sobie i pieli.. jakby nigdy nic sie niestało..amy tam chccemy zrobic wybieg dla naszych kotów;-)) ogrodzic sobie ładnie ,zrobic zejście z balkonu i wyciąc te jej cholerne chaszcze!!!!:evil_lol: :angryy:

Posted

moj TZ tez robi postepy;-)) noa ostatnio ,ze zgodził sie przyjąc sznaucera olbrzyma na DT i jeszce go zapakował do wanny i wykapał w dniu znalezienia -40 kilo!!!:crazyeye: to tego nawet ja sie nispodziewałam po nim...:loveu:

Posted

Mój Darek to tylko patrzy na mnie z politowaniem:evil_lol: ale już się przyzwyczaił ;) Nie raz tylko podchodzi ,głaszcze po głowie i mówi"Ty mój biedaku":evil_lol:

Posted

Nie bylo mnie na dogo parę dni - i tu taaaaaakie wieści:laola::laola::laola::laola::laola:
Poczta pantoflowa doniosła,i bardzo ,bardzo się cieszę że Ivi bedzie miala swój wymarzony domeczek.

Może będzie pierwszą dobką latającą w powietrzu?:):):)

Posted

[quote name='elainfo']FOX INDIA TO JUTRO SZCESLIWY DZIEN!! ty adoptujesz IVI a ja wyadoptowuje jutro Krucha!!!! oj nedzie kochana co oblewac!!:evil_lol:[/quote]

tak, tak jutro Ivusi szczęśliwy dzień i Twój Fox India też:lol:

a Ja wracam własnie z lecznicy bo byłam dziewczynke wycałować na nową drogę życia!!! :loveu:
Powiedziałam Ivusi na uszko ,że to jutro już ten dzień!! huuuurrrrrrraaaaa!!
Ale będzie dziewczynka szczęśliwa!!!
I zresztą nie tylko Ja byłam sie z Ivi wycałować jeszcze na koniec pobytu w lecznicy bo była też Amikat ,MałaKatowice i jeszcze pare osób.

Posted

[COLOR=red][B]No wiec tak!!![/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[COLOR=red][B]Wszystkim kojącym Ivunię spieszę donieść ze:[/B][/COLOR]

O godzinie 10:00 mama Fox India z miłym Tatulkiem dotarli szczęśliwie do kliniki. Ivunia "na głodzie" od rana czekała na podróż w nieznane dla niej wyspy szczęśliwe....
Państwo przyjechali z Gnomem Juniorem przkochanym czarnym chłopakiem na oko podobnym do labradora jak nic.....

Rodzeństwo zapoznało sie w klinice. Nastał krótki spacer "rozpoznawczy" psiaki sie zapoznały i mam nadzieję pokochały...

Co ważniejsze - oboje rodzice adopcyjni patrzyli z miłościa w oczach na dziewczynke. Co najważniejsze pomimo obaw (co naturalne) TZ Indii też dopytywał też głaskał i mam nadzieję też pokocha!!!!

Wiem, ze Ivi drogę przebyła w spokoju - spałą tylko 3 razy zmieniając pozycje w kombiku a gnom doglądał co siostrzyczka porabia w jego bądź co badź autku na tyłach.

Wiem też ze rodzinka pojechała do Stefanowa pod Warszawą na cały dzień do wieczora zeby psiaki sie na neutralnym gruncie poznały i pewnie zmeczyły przed 1 nocka w domciu.

Z kliniki Ivi dostała "wyprawke" - dyspozycje co i jak należy dalej robić.

Pokochałam tego psa i powiem Wam - nie było mi łatwo sie z nia pozegnać. Wiem , czuje, coś mi mówi w środku ze poszała do domu który bedzie kochał, pokaże świat - do dobrych ludzi.

IVI - trzymaj sie dziewczynko. Cotka Aneta macha do ciebbie całuje nosek i cieplutko myśli. Masz na zawsze kawałek mojego serca - co ja gadam CAŁE!!!