Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 540
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy mogę zaszczepić Zahira na wirusówki Uzasadnienie poniżej z innego wątku:

"Chciałam też żeby był zaszczepiony na wirusówki bo ostatnio jedna onka dostała zielonej sraczki i wet mi powiedział że to koronowiroza. Nie na żarty się przestraszyłam. Na szczęście wypatrzyłam że Onka nażarła się chińskich smaczków z darów co kazałam tz wyrzucić a on do drewutni zaniósł. Ale strach został że nawet nie są zaszczepione a w takim stadzie choroba roznosi się szybko."

• 2 weeks later...
Posted

tak, 60 zl plus transport lekarza ale to sie rozlozy na pare psow. Czekam jeszcze bo mam jednego psa po operacji a drugiego po infekcji a chce wszystkie na raz szczepic.

Posted

[quote name='Bazyliszek']Jeśli ktoś miałby ochotę wykupić dla niego ogłoszenia zapraszam na bazarek z mojego podpisu :)[/QUOTE]

Ogłoszenia by się jakieś nowe przydały, zajrze potem. A do ogloszeń najlepsze by były nowe zdjęcia - ciotka Lilu cyknęła by coś?:)

Posted

Kochani mała zmiana w organizacji funduszy dla Zahira:) W związku z tym, że osoba, która zajmowała się wypłatami Zahirowymi z konta TOZ-u nie może już pełnić tych obowiązków, zmieniliśmy konto. Z tego też miejsca dziękuje fundacji 2+4 za udostępnienie swojego konta dla Zahira:loveu:
Od dziś prosiłabym wszystkich darczyńców Ucholca o wpłacanie deklaracji na konto fundacji 2+4:

Fundacja „Dwa plus cztery”

ul. Sienkiewicza 40/15
50-335 Wrocław
NIP 898-216-71-47
KRS: 0000341427
REGON 021120759
Numer Konta: Alior Bank 18 2490 0005 0000 4520 3065 5090
IBAN: PL
BIC: ALBPPLPW
Z dopiskiem „Datek na cele statutowe fundacji - dla Zahira”
plus nick z Dogomanii (jeśli macie)
[SIZE=2]

http://www.facebook.com/fundacja.dwapluscztery

a tu jeszcze link do Zahirka na stronie fundacyjnej:http://2plus4.org/component/dogs2plus4/pet?id=25:zahir

Posted

monika083 napisał(a):
ja przeleje jutro za czerwiec i lipiec, no i mam troche fantow na bazarek, ale musialabym poslac je komus,

Dziękuje serdecznie:):loveu: A fanty to chętnie wystawię, tylko że cioteczka trochę by się wykosztowała przesyłając je?:-(

Posted

sunia2000 napisał(a):
Dziękuje serdecznie:):loveu: A fanty to chętnie wystawię, tylko że cioteczka trochę by się wykosztowała przesyłając je?:-(

to wyszukam takie lzejsze rzeczy,troche kosmetykow mam tez kartki hand made,kartony i bábelki mam w pracy,takze nie bedzie az tak duzych kosztow:) a zrobilabys dochod pol na pol z Plutkiem?