whiteterrier Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ooooo moja Żabcia :loveu: Wiesz praca modelki jest baaaardzo mecząca :evil_lol: Kurde, ja nie oglądam seriali, jestem jakaś chyba dziwna o,O Ja oglądam tylko mecze i ukrytą prawdę :D No i rozmowy w toku :cool3: Quote
phase Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='dOgLoV']dziwisz się ?? ona śpi a Ty jej błyskasz po oczkach :mad::eviltong: kiedyś uwielbiałam pierwszą miłość ale [B]od afery Mikołaja z Anetą[/B] w realu nie mogę na niego patrzeć , po prostu jest dla mnie śmieciem i nie mam zamiaru nabijać mu kieszeni oglądająć go :mad:[/QUOTE] Gdyby nie było zdjęć, to byście narzekały, że ich brak. :diabloti: A o jaką aferę chodzi?. :hmmmm: [quote name='Ptysiak'][URL]https://lh6.googleusercontent.com/-vAo_f2Rq4ek/UK-jacEdm_I/AAAAAAAADeg/-lOSJKR7ARs/s512/DSCF5449.JPG[/URL] :evil_lol:[/QUOTE] No co. :evil_lol: [quote name='whiteterrier']Ooooo moja Żabcia :loveu: Wiesz praca modelki jest baaaardzo mecząca :evil_lol: Kurde, ja nie oglądam seriali, jestem jakaś chyba dziwna o,O Ja oglądam tylko mecze i [B]ukrytą prawdę[/B] :D No i rozmowy w toku :cool3:[/QUOTE] Ona ma wieczny odpoczynek. :evil_lol: Ja bardzo rzadko oglądam TV, jedynie Rodzinkę pl, czasem Pierwszą miłość. Jedynie filmy częściej. Jutro Kevin. :evil_lol: Mecze to obowiązek. :grins: A Dlaczego Ja albo Trudne Sprawy nie? :crazyeye::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 No nic :evil_lol: widzę że Żabka pokazała Ci gdzie ma to Twoje fotografowanie :evil_lol: Quote
whiteterrier Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 jak to nie? oczywiście, że tak :D No i pamiętniki z wakacji :evil_lol: czasem to jest nawet "Patrycja oglądasz już czwarty mecz z rzędu daj sobie spokój i wyjdź z psem!" 'no w przerwie pójdę!' A Amooras ogląda ze mną :D Quote
phase Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 [quote name='Ptysiak']No nic :evil_lol: widzę że Żabka pokazała Ci gdzie ma to Twoje fotografowanie :evil_lol:[/QUOTE] Taaaak. :diabloti: [quote name='whiteterrier']jak to nie? oczywiście, że tak :D No i pamiętniki z wakacji :evil_lol: czasem to jest nawet "Patrycja oglądasz już czwarty mecz z rzędu daj sobie spokój i wyjdź z psem!" 'no w przerwie pójdę!' A Amooras ogląda ze mną :D[/QUOTE] Hahaha, życiowe problemy w końcu to są. :diabloti: Teraz jak brat czasem jest wieczorem w domu, to on z Żabą wychodzi, ale częściej ja i też często jest "w przerwie". :evil_lol: Dostałam zaproszenie na urodziny kolegi, ale nie jestem trochę przekonana, bo mam full nauki i nie wiem czy jechać czy nie. A babcia czuje się b. dobrze. :) Quote
whiteterrier Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 A jak, ile z tego się można nauczyć to głowa mała! A u mnie tata wychodzi, ale on to też ogląda a mamie się nie chce :eviltong: Ale w końcu mój pies dlatego go porządnie zmęczę i oglądam :D Do nauki bo jak nie to.. :mad: Super, ze Babcia czuję się dobrze ! :loveu: Quote
Oscar Patric Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 bardzo się cieszymy że Babcia lepiej się czuje:multi: Quote
Patik Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Też się cieszymy i nadal trzymamy kciuki :D Jechać nauka nie ucieknie :evil_lol: Ja tam od września postanawiam zacząć się uczyć:evil_lol:ale nie jest źle jak na razie :D Quote
marra Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Wybacz mi Phase że znów coś ominęłam. Pytaj jeszcze raz, na wszystko odpowiem :) Quote
phase Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='whiteterrier']A jak, ile z tego się można nauczyć to głowa mała! A u mnie tata wychodzi, ale on to też ogląda a mamie się nie chce :eviltong: Ale w końcu mój pies dlatego go porządnie zmęczę i oglądam :D [B]Do nauki bo jak nie to..[/B] :mad: Super, ze Babcia czuję się dobrze ! :loveu:[/QUOTE] Jednak rządzą imprezy zwyciężyła. :diabloti: Nie no wybrałam się na te urodziny, bo już miałam dość nauki i w cholerę dawno nigdzie nie wychodziłam. Nawet było fajnie. ;) Ostatnio babcia co raz częściej wychodzi, nie przejmuje się, mam nadzieję, że będzie tak do końca! [quote name='Ptysiak']Dzień dobry Żabunie :)[/QUOTE] Witamy. :) [quote name='unikatowydiament']bardzo się cieszymy że Babcia lepiej się czuje:multi:[/QUOTE] Dziękuję. :) Ja chyba bardziej przejmuję się niż babcia. Quote
phase Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='Patik']Też się cieszymy i nadal trzymamy kciuki :D Jechać nauka nie ucieknie :evil_lol: Ja tam od września postanawiam zacząć się uczyć:evil_lol:ale nie jest źle jak na razie :D[/QUOTE] Dziękuję Patik. :calus: Dzisiaj dopiero siadam do nauki, ale z taką euforią, że lepiej jej nie pokazuję. :evil_lol: Ja nie mam wyjścia muszę się ukać. Jutro kolokwium, w środę 3.. [quote name='Ty$ka']Cześć, Dziewczyny :D[/QUOTE] Hej Tysiaku. ;) [quote name='unikatowydiament']hello Kochaniutkie:)[/QUOTE] Hej, hej. :) [quote name='marra']Wybacz mi Phase że znów coś ominęłam. Pytaj jeszcze raz, na wszystko odpowiem :)[/QUOTE] Jak tam bratu idzie Metalica?. :cool3: _______________________ Impreza nawet się udała. Komu słłłitttt buziaka?. :evil_lol: To jak, rudy by pasował?. :evil_lol: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-2xdpgiuSaPE/ULNcP5Td6tI/AAAAAAAADfU/KQUXQL6bi04/s640/DSCF5486.JPG[/IMG] Quote
Sonka95 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [url]https://lh6.googleusercontent.com/-nXq8QYqq_GQ/UK-jcTqJfZI/AAAAAAAADew/1ZPHhpOdYyM/s512/DSCF5447.JPG[/url] co za słodziak :loveu: Quote
Ty$ka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Cóż za zacne foto :lol: Ale jaki rudy masz konkretnie na myśli? ;) Bo ja w przyszłości mam zamiar strzelić sobie taki jasny :P Quote
phase Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='Sonka95'][URL]https://lh6.googleusercontent.com/-nXq8QYqq_GQ/UK-jcTqJfZI/AAAAAAAADew/1ZPHhpOdYyM/s512/DSCF5447.JPG[/URL] co za słodziak :loveu:[/QUOTE] Śpiochowy potworek. :) [quote name='Ty$ka']Cóż za zacne foto :lol: Ale jaki rudy masz konkretnie na myśli? ;) Bo ja w przyszłości mam zamiar strzelić sobie taki jasny :P[/QUOTE] :evil_lol: Nie jest idealne, wiadomo, ale sama nie wiem co ma w sobie, chyba po prostu jak dla mnie pocieszne. :) [url]http://img.zszywka.pl/1/0026/w_0733/lekko-wpadajacy-w-rudy.jpg[/url] o taki mniej więcej, brązowo rudy. Quote
Ty$ka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='phase']:evil_lol: Nie jest idealne, wiadomo, ale sama nie wiem co ma w sobie, chyba po prostu jak dla mnie pocieszne. :) [URL]http://img.zszywka.pl/1/0026/w_0733/lekko-wpadajacy-w-rudy.jpg[/URL] o taki mniej więcej, brązowo rudy.[/QUOTE] Ale ja nie mówię nic takiego :P Mój post nie miał mieć oddźwięku pejoratywnego :lol: Ooo, będzie Ci pasować jak nic :loveu: :D Quote
phase Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='Ty$ka']Ale ja nie mówię nic takiego :P Mój post nie miał mieć oddźwięku pejoratywnego :lol: Ooo, będzie Ci pasować jak nic :loveu: :D[/QUOTE] Nie, nie nawet tak nie pomyślałam. :) Naprawdę tak uważasz? :) Quote
Ty$ka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='phase']Nie, nie nawet tak nie pomyślałam. :) Naprawdę tak uważasz? :)[/QUOTE] To się cieszę. Mówię poważnie jak nigdy :D Quote
phase Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 [quote name='Ty$ka']To się cieszę. Mówię poważnie jak nigdy :D[/QUOTE] Przed świętami i tak idę do fryzjera to może coś zadziałam z tym rudym. :) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Moje, słodkie piękności [url]https://lh3.googleusercontent.com/-cLMauMsT76E/UK4cp4zlbuI/AAAAAAAADd0/E0WGCFY3xWg/s640/DSCF5446.JPG[/url]... Mam nadzieję, że jest Jej wygodnie ;)? hihihi.... Quote
Ty$ka Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='phase']Przed świętami i tak idę do fryzjera to może coś zadziałam z tym rudym. :)[/QUOTE] Ja też niedługo wybieram sie do fryzjera, ale na razie nie mam pomysłu na siebie :D Wiem jedynie, że chcę ściąć te kudły :D Quote
*Magda* Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Ty$ka']Ja też niedługo wybieram sie do fryzjera, ale na razie nie mam pomysłu na siebie :D Wiem jedynie, że chcę ściąć te kudły :D[/QUOTE] Ja jutro jadę do fryzjerki ;) I tradycyjnie, podetnę i wycieniuję, to wszystko ;) Quote
Recommended Posts