phase Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='marra']Hehehe, jestem bezczelna prawda ? :D[/QUOTE] Nie, nie, ale pomyślałam, iż myślisz, że mając wcześniejszy avatar jestem jakąś wredną, wszystko wiedzącą jędzą. :evil_lol: [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :) Buziaki dla Pańci i Żabki ;) Jeśli to cyfrówka to faktycznie się nie opłaca chyba. Ja moje gówienko kupiłam za niecałe 200 zł. i muszę przyznać, że jak na taka cenę to nie mogę narzekać :) Marzy mi się lustrzanka ale raczej muszę poczekać z zakupem bo są inne wydatki. Chyba, że się skuszę i kupię od mamy za 500 zł bo coś kiedyś mi mówiła, że może sprzeda :diabloti:[/QUOTE] Witamy. :) Ooo, to kupuj i foć Młodego. :grins: [quote name='Izabela124.']Witaj :) [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-fc9KsUHMp7g/UE2hCQgwZEI/AAAAAAAACYA/w1j6tgWRF6I/s512/DSCF4736.JPG[/URL] rozczula mnie Żabcia w kucyku :loveu:[/QUOTE] Oczywiście brzdąc mały musiał sobie łapami zdjąć, jak to ona wredotka mała. Babcia ma złośliwego raka..... Wczoraj miała operację, dzisiaj już siedzi w domku. Jutro z Żabką idziemy do babci z południa i będziemy siedzieć do wieczorka. Porozmawiamy na spokojnie. Babcia nie czuje się najlepiej psychicznie - wiadomo siedzi sama z dziadkiem w domu, myśli ma ciągle w głowie.. No ale mam nadzieję, że miło spędzimy czas. Powiedźcie mi ciocie, który kubraczek jest najlepszy/najładniejszy? 1. [URL]http://www.ubrankadlapsow.com/ubranka/kombinezony-zimowe/ubranka-dla-psow-kombinezon-niebieski.html[/URL] 2. [URL]http://www.ubrankadlapsow.com/ubranka/dresy/ubranko-dla-psa-dres-rozowo-czarny-2-cz..html[/URL] 3. [URL]http://www.ubrankadlapsow.com/ubranka/plaszcze/ubranka-dla-pieskow-placzcz-rozowo-fioletowy-w-kratke.html[/URL] 4. [URL]http://allegro.pl/ubranko-ubranka-dla-psa-pieska-psow-york-rozm-m-i2582000746.html[/URL] Quote
Patik Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Trzymamy kciuki za zdrowie babci,mi też niedawno odeszła babci i też na raka:shake: wiec mocno,mocno trzymamy kciuki;) ja w ogóle nie znam się na ubieraniu piesków,ale jak dla mnie to 3 taki najbardziej wygodny tak mi się wydaje ewentualnie 4 . Ale trzy jest ładniejszy :D Quote
Molowe Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 trzymam kciuki za Babcie musi być dobrze :) :loveu: co do kubraczka to nie będą za małe na Żabcie? :) jak dla mnie ubranko 3 będzie najlepsze polarowe bluzy ani sweterki się nie sprawdzą bo jak będzie mokro to i tak nie będzie mogła go założyć bo zaraz zamoknie i będzie jeszcze gorzej ja bym jeszcze trochę poszukała :) [URL]http://www.royalstyle-sklep.yoyo.pl/?p=p_4&sName=kombinezony[/URL] te są podobno całkiem fajne my mamy coś takiego ale to już na bardzo zimne dni zakładamy [URL]http://img51.imageshack.us/img51/1128/mollynowykubraczek030.jpg[/URL] Quote
*Magda* Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Ucałuj babcię ode mnie ;) Mi się podoba najbardziej ubranko nr.1, a potem ewentualnie nr.3 :) Quote
phase Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 [quote name='Patik']Trzymamy kciuki za zdrowie babci,mi też niedawno odeszła babci i też na raka:shake: wiec mocno,mocno trzymamy kciuki;) ja w ogóle nie znam się na ubieraniu piesków,ale jak dla mnie to 3 taki najbardziej wygodny tak mi się wydaje ewentualnie 4 . Ale trzy jest ładniejszy :D[/QUOTE] Dziękuję kochana.:) Hehehe dzięki za opinię, mam z czego wybierać. :evil_lol: [quote name='Molowe']trzymam kciuki za Babcie musi być dobrze :) :loveu: co do kubraczka to nie będą za małe na Żabcie? :) jak dla mnie ubranko 3 będzie najlepsze polarowe bluzy ani sweterki się nie sprawdzą bo jak będzie mokro to i tak nie będzie mogła go założyć bo zaraz zamoknie i będzie jeszcze gorzej ja bym jeszcze trochę poszukała :) [URL]http://www.royalstyle-sklep.yoyo.pl/?p=p_4&sName=kombinezony[/URL] te są podobno całkiem fajne my mamy coś takiego ale to już na bardzo zimne dni zakładamy [URL]http://img51.imageshack.us/img51/1128/mollynowykubraczek030.jpg[/URL][/QUOTE] No właśnie myślałam, że może kupić i polarek (na pogodę) oraz coś mało nieprzemakalnego. Jeszcze poszukam czegoś, może znajdzie się coś w sam raz. :) Też myślałam o tym, że mogą myć małe, ale jak coś to oni uszyją na rozmiar, bo w niektórych pisali, że tak robią. [quote name='unikatowydiament']dużo zdrowia dla Babci:)[/QUOTE] Dziękuję w imieniu swoim i babci. :) [quote name='magdabroy']Ucałuj babcię ode mnie ;) Mi się podoba najbardziej ubranko nr.1, a potem ewentualnie nr.3 :)[/QUOTE] Babcia wytulona i wycałowana. Dziękować za wybór :) [quote name='Nath']Jedynka najładniejsza jak dla mnie :)[/QUOTE] Dziękuję, na pewno będę mieć to na uwadze. :) Plany się trochę pozmieniały.. Wczoraj gdzieś o 22 babcia zadzwoniła, że coś jest nie ta. Szybko z mamą pojechałyśmy po babcię i razem z nią do szpitala. Dosyć długo czekałyśmy na lekarza.. Gdy już wezwali babcię to żaden z nich nie wiedział jak zmienić babci opatrunek. :roll: Było ich 3.... No masakra, szpital piękny, czysty, a nie ma ludzi, którzy zwykły opatrunek zmienią, wściekłam się trochę. No ale pojechałam z babcią do domu, zostałam na noc. Było bardzo fajnie. Pomogłam dziś w zakupach, obiad zrobiłyśmy. Naprawdę było super! O dziwo babcia się trzyma, ale nie może być sama, bo się wtedy załamuje.. W czwartek babci zdejmą opatrunki, a za 2 tyg, szwy. Przeczytałam już jeden tom "Zmierzchu" od jutra zaczynam drugi. :grins: Pozdrawiamy z kulejącą Żabką. :calus: Quote
*Magda* Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 No to szpital jakiś mało profesjonalny, skoro nawet ze zmianą opatrunku mają problem :roll: Ja mam miłe wspomnienia jeśli chodzi o szpital jak leżała moja mama (jeśli można mieć w takim czasie miłe wspomnienia :roll:). Szpital wogóle nie powinnien mieć u siebie osoby chorej na raka, poddawanej chemioterapii. A mimo to, personel szpitala zgodził się mieć moją mamę u siebie, ściągali dla niej chemię ze szpitala wojewódzkiego, krew jak nabawiła się anemii... tylko po to, żeby mama mogłabyć bliżej nas :) I za to jestem wdzięczna tym ludziom :) Quote
phase Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 [quote name='magdabroy']No to szpital jakiś mało profesjonalny, skoro nawet ze zmianą opatrunku mają problem :roll: Ja mam miłe wspomnienia jeśli chodzi o szpital jak leżała moja mama (jeśli można mieć w takim czasie miłe wspomnienia :roll:). Szpital wogóle nie powinnien mieć u siebie osoby chorej na raka, poddawanej chemioterapii. A mimo to, personel szpitala zgodził się mieć moją mamę u siebie, ściągali dla niej chemię ze szpitala wojewódzkiego, krew jak nabawiła się anemii... tylko po to, żeby mama mogłabyć bliżej nas :) I za to jestem wdzięczna tym ludziom :)[/QUOTE] No mnie to wczorajszy dzień w szpitalu załamał. :roll: "Pielęgniarka" mówi do mojej babci "to niech Pani sama sobie zmieni ten opatrunek" to babcia odpowiedziała, że jak ma sama sobie zmienić opatrunek jak oni we 3 nie umieją. :shake: Ale na szczęście, odpukać wszystko jest w porządeczku. Babcia być może zdecyduje się iść do Klubu Amazonek, raz już tam była i podobało jej się. Obiecuję w wolnej chwili porobić w końcu zdjęcia, ale nawet dzisiaj u nas deszcz zawitał. :shake: Quote
*Magda* Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Napewno bardzo by jej pomogły takie spotkania w Klubie Amazonek :) Quote
Molowe Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 świetni lekarze taa żeby sobie Babcia sama zmieniła a od czego oni są ? Oo paranoja -.- dobrze,że Babcia ma Was i jakoś się trzyma a z tym klubem to naprawdę dobry pomysł :loveu: nie wiedziałam,że chcesz kupić dwa :) ale na zimne na pewno przyda się coś cieplejszego i nieprzemakalnego :3 podobno te ocieplacze są genialne niestety cena powala :( : [URL]http://www.pelna-miska.pl/pl/p/Hurtta-PRO-ocieplacz-winterjacket-30cm-niebieski/4662[/URL] Quote
phase Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 [quote name='magdabroy']Napewno bardzo by jej pomogły takie spotkania w Klubie Amazonek :)[/QUOTE] Myślę, że babcia się na to zdecyduje, ale na razie ćwiczy sobie w domu (żeby ta ręka jej nie spuchła i problemów nie było). Ale jeszcze rehabilitacja tak czy siak ją czeka. [quote name='Molowe']świetni lekarze taa żeby sobie Babcia sama zmieniła a od czego oni są ? Oo paranoja -.- dobrze,że Babcia ma Was i jakoś się trzyma a z tym klubem to naprawdę dobry pomysł :loveu: nie wiedziałam,że chcesz kupić dwa :) ale na zimne na pewno przyda się coś cieplejszego i nieprzemakalnego :3 podobno te ocieplacze są genialne niestety cena powala :( : [URL]http://www.pelna-miska.pl/pl/p/Hurtta-PRO-ocieplacz-winterjacket-30cm-niebieski/4662[/URL][/QUOTE] No głupota totalna. :shake: No "trochę" drogie. :lol::evil_lol: Jeszcze niby dużo czasu do tych zimniejszych dni, ale może teraz są mniejsze ceny, dlatego teraz chcę zakupić kubraczek. Quote
Oscar Patric Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 jak można powiedzieć kobiecie po ciężkiej operacji,aby sama sobie zmieniła opatrunek:angryy: w szpitalach to widzę że jest co raz gorzej,dużo zdrowia dla Babci,i było by super jak będzie uczęszczać na spotkania Amazonek,przytul mocno Babcię od Nas:) miłej niedzieli,tulaski dla Królewny:loveu: Quote
Ptysiak Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Trzymam kciuki za babcie. Na pewno bardzo jest szczęśliwa mając Ciebie :) Miłej niedzieli i buzaki dla Żabuni i Pańci :buzi: Quote
phase Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='unikatowydiament']jak można powiedzieć kobiecie po ciężkiej operacji,aby sama sobie zmieniła opatrunek:angryy: w szpitalach to widzę że jest co raz gorzej,dużo zdrowia dla Babci,i było by super jak będzie uczęszczać na spotkania Amazonek,przytul mocno Babcię od Nas:) miłej niedzieli,tulaski dla Królewny:loveu:[/QUOTE] Ach już szkoda gadać jak ja potraktowali. :( Na pewno przytulę babcię. :) W tygodniu do niej wpadnę, jak będę miała dzień wolny. Dziękujemy (i wzajemnie:)), ale jaką zimną niedzielę mamy. :shake: [quote name='Błyskotka']Dzień dobry :)[/QUOTE] Dziń doberek. :) [quote name='Ptysiak']Trzymam kciuki za babcie. Na pewno bardzo jest szczęśliwa mając Ciebie :) Miłej niedzieli i buzaki dla Żabuni i Pańci :buzi:[/QUOTE] Dziękuję! :) Mam nadzieję, że chociaż przez te parę godzin ją uszczęśliwiłam. :) Dzisiaj mama poszła do babci. Dziękujemy i wzajemnie. :) W przyszłym tygodniu prawdopodobnie będę zamawiac kubraczek dla Żabci. :) Quote
Leokadia Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 O to czekamy na fotki Malutkiej w nowym nabytku;) No i wysciskaj babcie:p Quote
phase Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 Wtedy na pewno dam foteczki! :) Oby nie padało, bo pogoda nam strasznie nie dopisuje. :( Quote
Leokadia Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Zapraszam do nas, od dwóch dni piękne słoneczko:evil_lol: Quote
phase Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 [quote name='leónowa']Zapraszam do nas, od dwóch dni piękne słoneczko:evil_lol:[/QUOTE] Chyba przyszło trochę słońca od Was do na. :grins: Idziemy niedługo na spacerek i będą fotki! Mam nadzieję, że aparat nie odmówi posłuszeństwa. :roll: [quote name='Ptysiak']Dobranoc :)[/QUOTE] Dzień dobry. :):evil_lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Zaglądam do Najpiękniejszej Żabulki i ściskam i przytulam i całuję... Phase, masz Jej to przekazać:) Quote
phase Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Oczywiście, zaraz lecę przekazać. :) Fotki mam, ale wstawię potem, bo tak mnie boli głowa, że nie wyrabiam. :roll: Żabcia po spacerku padła i śpi koło mnie a ja czytam książkę. Jutro pracuję od 7-22, więc postaram się dodać dziś te fotki. ;) Ale coś mi strasznie nie szło robienie zdjęć. :shake: Quote
Leokadia Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 A jak tam idzie szukanie nowego aparatu, masz juz cos konkretnego na oku? Quote
phase Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Aparatu już nie szukam, stwierdziłam, że pieniądze wydam na prezenty na święta oraz zakup polarku i kubraczku dla Żabci, dawno jej nic nie dałam. Już biorę zdjęcia z aparatu i zaraz wstawię. ;) Quote
Recommended Posts