Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']To miłego spacerku i kolorowych snów :)[/QUOTE]
Dziękuję pięknie spacerek był fajny, ale jakoś nie mogłam zasnąć a dziś wstałam już przed 9! :roll::crazyeye:

[quote name='leónowa']Oj niefajnie, mam nadzieję, że z palcem za niedługo będzie wszystko ok;)[/QUOTE]
Oby, oby.

[quote name='Ty$ka']Biedactwo Ty moje, mam nadzieję, że w nocy ból będzie mniejszy. ;)[/QUOTE]
Był, uffff. :)

[quote name='Klaudia&Aza']Dlaczego ja tu jestem dopiero teraz :oops:

Jutro przejrzę wątek i na pewno będę tutaj stałym gościem :loveu:

Gratuluję wyników w siatkówce, no i chłopakowi w zajęciu 2 miejsca w moim ukochanym dystansie:loveu:[/QUOTE]
Czeeeść. :) A zapraszamy, zapraszamy. Dziękuję pięknie. :)

[quote name='marra']I jak paluch ?[/QUOTE]
A no o niebo lepiej niż wczoraj, ale boli, jak tylko dotknę nim czegoś to boli jak cholera. Nawet mama musi mi myć głowę, bo ja nie daję rady. :roll:

Może dziś aparat będę miała albo jutro to porobię jakieś zdjęcia Żabci.

Posted

[quote name='phase']Dziękuję pięknie spacerek był fajny, ale jakoś nie mogłam zasnąć a dziś wstałam już przed 9! :roll::crazyeye:

.[/QUOTE]

[B]JUŻ[/B] przed 9...jak to brzmi ;) ja przed 6.

Posted (edited)

no właśnie coś dawno zdjęć Żabci nie było,to dobrze,że palec już lepiej wiadomo,że boli ale nie przejdzie to tak z dnia na dzień :) :loveu:

Edited by Molowe
Posted

[quote name='Molowe']no właśnie coś dawno zdjęć Żabci nie było,to dobrze,że palec już lepiej wiadomo,że boli ale nie przejdzie to tak z dnia na dzień :) :loveu:[/QUOTE]
Obiecuję poprawę. :) W czwartek powinnam mieć aparat.
A szkoda. :( Dziś łzy aż w oczach miałam z bólu, nawet ze złamanej nogi tyle problemu nie robiłam. :(

[quote name='Ty$ka']Cześć.

Jak Cię palec boli, gdy czegoś dotkniesz to nic nie dotykaj i ból minie :evil_lol:[/QUOTE]
Witanko. :)
Buhahaha, hmm w sumie dobra rada. :hmmmm:
:diabloti:

[quote name='dOgLoV']ojojoj to nieciekawie :/

najgorszy jest ten dyskomfort ze nic sama zrobic nie mozesz :/[/QUOTE]
A na dodatek to prawa ręka. :(
Ja i tak ból wytrzymać mogę, nie jestem nie wiadomo jak delikatną osobą, ale jak naprawdę mnie coś boli to to widać..

A my właśnie wróciliśmy z nad jeziorka. :) Ja tylko weszłam do połowy , bo mnie brutalnie ochlapali i już zimno mi strasznie było, ale Żaba jak głupia tyle pływała. :crazyeye: Jak zwykle aparatu nie mam wtedy kiedy najbardziej jest przydatny. :mad: Potem oczywiście musiała być cała w piachu, bo drapała w nim i mordkę wsadzała. Ale najważniejsze, że się wybawiła i cieszyła. :) A teraz słyszę jak drze japkę z mojego pokoju. :roll:

W czwartek przychodzi do nas babcia. Zobaczę jak się czuje, co u niej, czy daje radę, jak sobie radzi, no i porozmawiam z nią sobie.

No i chyba muszę pożegnać się z moim cudownym pokojem. :placz: Dopóki mam jeszcze wakacje to szykujemy remont mojego pokoju, ale to właściwie wszystko do roboty - ściany, nowe łóżko, roleta, szafa, dywan, panele... Myślałam nad kolorem ścian fioletowy, ale mam trochę ciemny pokój i nie wiem czy to dobry pomysł. Jeszcze chciałam (nie wiem czy to się tak nazywa) fototapetę na jednej ze ścian.

Chyba pierwszy raz się tak rozpisałam. Wybaczcie. :lol:

Posted

[quote name='phase']No i chyba muszę pożegnać się z moim cudownym pokojem. :placz: Dopóki mam jeszcze wakacje to szykujemy remont mojego pokoju, ale to właściwie wszystko do roboty - ściany, nowe łóżko, roleta, szafa, dywan, panele... Myślałam nad kolorem ścian fioletowy, ale mam trochę ciemny pokój i nie wiem czy to dobry pomysł. Jeszcze chciałam (nie wiem czy to się tak nazywa) fototapetę na jednej ze ścian. [/QUOTE]

To jak taki wielki remont robisz, to może pomyśl o dwóch kolorach ścian ;) My tak pomalowaliśmy pokój Theosia. Dwie ściany na miętowo, a dwie na szaro ;) Efekt wyszedł bardzo fajny :)
Jak oglądaliśmy farby w sklepie, to właśnie myśleliśmy nad szarym i miętowym albo fioletowym i miętowym :) Myślę, że jakbyś połączyła fiolet z jakimś jasnym kolorem, to powinno być jaśniej w pokoju ;)

Posted

[quote name='phase']

A na dodatek to prawa ręka. :(
Ja i tak ból wytrzymać mogę, nie jestem nie wiadomo jak delikatną osobą, ale jak naprawdę mnie coś boli to to widać..

[/QUOTE]

Nooo jak bys była leworeczna to pewnie nys sobie nadwyrężyła lewą reke :/

a co do koloru ścian to ja mam tak jak Magda pisze , dwie ściany fiolet biskupi a dwie zielone , w domu tak miałam wiec i tutaj u męża :evil_lol: tez tak sobie zazyczyłam :evil_lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Widzę, że wypad udany :D

Pozdrów ode mnie swoją Babcię.

Biedactwo :( Łączę się w bólu :([/QUOTE]
Oj i to bardzo. :) Szkoda tylko, że już pewnie się to skończy i tylko w zimę z tatą będę jeździć nad jezioro. :)
:( Dziękuję kochana!

[quote name='magdabroy']To jak taki wielki remont robisz, to może pomyśl o dwóch kolorach ścian ;) My tak pomalowaliśmy pokój Theosia. Dwie ściany na miętowo, a dwie na szaro ;) Efekt wyszedł bardzo fajny :)
Jak oglądaliśmy farby w sklepie, to właśnie myśleliśmy nad szarym i miętowym albo fioletowym i miętowym :) Myślę, że jakbyś połączyła fiolet z jakimś jasnym kolorem, to powinno być jaśniej w pokoju ;)[/QUOTE]
A no właśnie myślałam o tym, by 2 ściany były fioletowe a jedna bardziej jaśniejsza, ale cholerka, mam dosyć ciemny pokój i zastanawiam się, czy nie będzie za ciemno, bo dojdzie jeszcze roleta. Ale jeszcze popytam jak coś w sklepie.
Dobrze wiedzieć. :)
No i na jednej ze ścian właśnie chciałam fototapetę, tylko nie wiem jeszcze czy zdjęcie Żabuni czy mix ze zdjęć, no i ciekawe, gdzie bym to mogła dostać..

[quote name='dOgLoV']Nooo jak bys była leworeczna to pewnie nys sobie nadwyrężyła lewą reke :/

a co do koloru ścian to ja mam tak jak Magda pisze , dwie ściany fiolet biskupi a dwie zielone , w domu tak miałam wiec i tutaj u męża :evil_lol: tez tak sobie zazyczyłam :evil_lol:[/QUOTE]
No i ubolewam najbardziej nad tym , że do psiaków do schroniska nie mogę jechać. :( Ale i tak się uprę i pojadę.
O proszę. :) To widzę dosyć ciekawe musi być łączenie kolorami. :) Zdecyduję się na to. :)

Posted

[quote name='phase']
No i ubolewam najbardziej nad tym , że do psiaków do schroniska nie mogę jechać. :( Ale i tak się uprę i pojadę.
O proszę. :) To widzę dosyć ciekawe musi być łączenie kolorami. :) Zdecyduję się na to. :)[/QUOTE]

Bylebyś sobie tym upieraniem sie nie pogorszyła ;)

mniej wiecej wygląda to tak ( mialo byc ostre zdjęcie a ostrosc mi na ksiazki poleciala :angryy:)

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08456.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='dOgLoV']Bylebyś sobie tym upieraniem sie nie pogorszyła ;)

mniej wiecej wygląda to tak ( mialo byc ostre zdjęcie a ostrosc mi na ksiazki poleciala :angryy:)

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08456.jpg[/IMG][/QUOTE]

No właśnie poproszę tatusia , by mnie zawiózł i przyjechał po mnie a w schronisku na pewno któryś z pracowników pomoże mi wyciągnąć Gluta a ja już na spacerek z nim pójdę.

Fajnie to wygląda, a może zdecyduję się na ten zielony, bardzo fajny kolorek. :)
Ile Harrego. :crazyeye:
W TV na TVN oglądałaś/oglądasz co 2 piątek? Ostatnio oglądałam, myślałam , że to klapa, ale nawet wciągnęło mnie. :)

Posted

[quote name='magdabroy']Aga, przeczytałaś wszystkie książki o Harrym??[/QUOTE]

tylko 3 czesci :evil_lol: ale zima pewnie nadrobię :evil_lol: ale najpierw musze przeczytac "dziewczynke w zielonym sweterku"

Posted

Fajnie wygląda takie połączenie kolorów ;)

Tomów Harrego jest jeszcze więcej ;P Przy ostatnim wysiadłam i już nie przeczytałam. Nawet nie wiem czemu. Teraz bym to zrobiła, ale już nie pamiętam co i jak, a nie chce mi się czytać znowu wszystkich części :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']tylko 3 czesci :evil_lol: ale zima pewnie nadrobię :evil_lol: ale najpierw musze przeczytac "dziewczynke w zielonym sweterku"[/QUOTE]
Jakoś tak mi się przypomniało, że oglądałam "Chłopiec w pasiastej piżamie". Ładny film.
Nie pamiętam kiedy ostatni raz czytałam książkę. :oops:

[quote name='Ty$ka']Fajnie wygląda takie połączenie kolorów ;)

Tomów Harrego jest jeszcze więcej ;P Przy ostatnim wysiadłam i już nie przeczytałam. Nawet nie wiem czemu. Teraz bym to zrobiła, ale już nie pamiętam co i jak, a nie chce mi się czytać znowu wszystkich części :lol:[/QUOTE]
A tak w ogóle to fajnie się czyta Harrego? Wszystko jak w filmie czy książka się różni?

Posted

[quote name='phase']No właśnie poproszę tatusia , by mnie zawiózł i przyjechał po mnie a w schronisku na pewno któryś z pracowników pomoże mi wyciągnąć Gluta a ja już na spacerek z nim pójdę.

Fajnie to wygląda, a może zdecyduję się na ten zielony, bardzo fajny kolorek. :)
Ile Harrego. :crazyeye:
W TV na TVN oglądałaś/oglądasz co 2 piątek? Ostatnio oglądałam, myślałam , że to klapa, ale nawet wciągnęło mnie. :)[/QUOTE]

ten zielony jest bardzo fajny , daje uczucie swierzosci jak sie siedzi w takim pokoju z tym ze jak dodasz tego fioletu to od razu bedziesz miała ciemniej ;)

nie ogladałam bo zdecydowałam ze od nowa przeczytam wszystkie czesci i tak : przeczytam ksiazke obejrze fil i tak z kazda czescia :evil_lol:

jedynie co to sie skusiłam na ostatnia czesc isc do kina bo nadawali w 3D :evil_lol:

Posted

[quote name='phase']Jakoś tak mi się przypomniało, że oglądałam "Chłopiec w pasiastej piżamie". Ładny film.
Nie pamiętam kiedy ostatni raz czytałam książkę. :oops:

A tak w ogóle to fajnie się czyta Harrego? Wszystko jak w filmie czy książka się różni?[/QUOTE]

Ten chlopiec to chyba cos wlasnie takiego jak ta dziewczynka i podobno fajna ksiazka , mam ten film kiedys był w gazecie wiec kupiłam i dlatego chce przeczytac ksiazke a pozniej obejrzec film ;)

Harrego lepiej sie czyta niż ogląda , w filmie duzo rzeczy jest pominietych :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja obejżałam 3 pierwsze części w kinie i na tym skończyłam :eviltong: Teraz leci w TV ale mnie nie ciągnie ;)[/QUOTE]

ueeee ja kocham harrego i 1/2 czesc widzialam chyba z 10 razy :loveu: ale jak zaczelam czytac ksiazki to stwierdzilam ze super jest przeczytac cos a pozniej to obejrzec czy tak samo sobie wyobrazalam wszystko w czasie czytania i stwierdzilam ze reszte czesci obejrze dopiero po przeczytaniu ksiazki ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Harrego lepiej sie czyta niż ogląda , w filmie duzo rzeczy jest pominietych :roll:[/QUOTE]
Popieram ;) Ja zawsze jak siadałam to nie odrywałam się aż nie skończyłam jednej części :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Popieram ;) Ja zawsze jak siadałam to nie odrywałam się aż nie skończyłam jednej części :lol:[/QUOTE]

dokładnie , te ksiazki wciagaja na maxa , chociaz ostatio jak czytalam ksiazke " chłopies" to tez mnie wciagła niezle ;)