Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale narobiłaś fotek Żabci 

Ja proszę męża, żeby kupić rolki już chyba z 5 lat, ale jemu wiecznie się nie chce jeździć, więc po co kupować :/

No a teraz, to i tak muszę poczekać, aż urodzę, bo z brzuchem nie będę ryzykować 

Tyle się nie widziałyśmy to musiałam nadrobić :D I dzisiaj znowu tyle zdjęć zrobiłam, że sama twierdzę iż mam nie po kolei w głowie :D

Gratulacje Madziu!!!!!! :) O rety to faktycznie trochę mnie na tym dogo nie było...

Ale ona mimo lat, wygląda jak słodki młodizutki cukiereczek i jaka pełna werwy  Mojej już spada kondycja a ma dopiero 9 lat...

Ja z chęcią ostrzygłabym ją, ale rodzice wolą ją kudłatą. Mnie ona taka denerwuje, bo ledwo oczy jej widać :P A bez tej długiej sierści wygląda o wiele lat młodziej :) Ale teraz bez sensu bym ją strzygła jak już mamy minusowe temp. O ile dobrze pamiętam, wy mieszkacie w  bloku? Które piętro? My mieszkamy na 4, Żaba ma o tyle dobrze ze stawami, że ja ją biorę na ręce i wnoszę/znoszę. Dlatego widać zdecydowaną różnicę niż kiedyś. Dostaje codziennie rano tabletkę na stawy i muszę przyznać, że naprawdę bardzo dobrze się trzyma. Jedyny mankament to jej głuchota :P

I dziękujemy za miłe słowa :)

Posted

Ale radocha!!!  :D

Nooo dziecko się cieszyło, jakby od lat na dwór nie wychodziło :P  Ale ile mi radości sprawił taki widok :)

Jaaaka radosna  :)

Się powodzi babci :D 

Dzisiaj mama mnie baaaaaaaaaaaaaaaaardzo zaskoczyła. Jest ciepłolubna a tu proszę bardzo wykąpała się w jeziorze (Morsy). Spodobało się mamie i czeka na kolejne niedziele :)

Ja za to męczę się na studiach. :P plan do d.upy.

Mam mnóstwo zdjęć, mnóstwo........

_DSC6102_zpsaovlyvls.jpg

• Upvote 1
Posted

Gratulacje Madziu!!!!!! :) O rety to faktycznie trochę mnie na tym dogo nie było...

Dziękuję :*

Widzisz ile Cię ominęło :D

Gratulacje dla mamy. To był jej pierwszy raz?

• 2 weeks later...
Posted

Ja z chęcią ostrzygłabym ją, ale rodzice wolą ją kudłatą. Mnie ona taka denerwuje, bo ledwo oczy jej widać :P A bez tej długiej sierści wygląda o wiele lat młodziej :) Ale teraz bez sensu bym ją strzygła jak już mamy minusowe temp. O ile dobrze pamiętam, wy mieszkacie w  bloku? Które piętro? My mieszkamy na 4, Żaba ma o tyle dobrze ze stawami, że ja ją biorę na ręce i wnoszę/znoszę. Dlatego widać zdecydowaną różnicę niż kiedyś. Dostaje codziennie rano tabletkę na stawy i muszę przyznać, że naprawdę bardzo dobrze się trzyma. Jedyny mankament to jej głuchota :P

I dziękujemy za miłe słowa :)

Mieszkamy w domku szeregowym, ale żeby gdizekolwiek dalej isć pojechać musimy iść po schodach i tak...Ja daję Lejdi Can-vit i tran, wydaje mi sie że jest lepiej dzięki temu, ale mimo to troch widac problem.

To gdzie te zdjęcia? :D

Posted

Dziękuję :*

Widzisz ile Cię ominęło :D

Gratulacje dla mamy. To był jej pierwszy raz?

Zaraz do Waszej galerii przybędę :D

Pierwszy :D Teraz kolej na mnie :D

Gratulacje dla mamy

Dziękuję Aga :)

Mieszkamy w domku szeregowym, ale żeby gdizekolwiek dalej isć pojechać musimy iść po schodach i tak...Ja daję Lejdi Can-vit i tran, wydaje mi sie że jest lepiej dzięki temu, ale mimo to troch widac problem.

To gdzie te zdjęcia? :D

Ja teraz cały czas (codziennie) daję tabletkę dla Żaby i jest mega lepiej. Nie wiem czy to te tabletki, że cały czas ją wnoszę/znoszę po schodach, nie chodzimy na długie spacery, czy po prostu gwiazda przeżywa drugą młodość :D

Mówisz i masz :))))

Dziś rano był u nas mróz, założyłam Żabci nowy sweterek, który kupiłam w Anglii, sąsiedzi jak się zachwycali :P

Ogólnie żyjemy z dnia na dzień.

Nuda nudy. Poza tym byłam u dentysty - mam 4 ósemki w tym dwie prawdopodobnie do wyrwania; mam skoliozę; a dziś poszłam zrobić badania krwi - tarczyca, glukoza, bla bla.....

_DSC5830_zpsihhmzcow.jpg

_DSC5831_zpssj2wo6kn.jpg

_DSC5841_zpsvufchhw6.jpg

_DSC5843._zps7u4fxflj.jpg

_DSC5846_zpsmifvd99e.jpg