Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gluuuuuuuuuuuuuut. :loveu::diabloti:
[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-ccrEKFFNGZY/UY0fgx6MmCI/AAAAAAAABAg/97fd1J5CS1Q/s640/DSCF7170.JPG[/IMG]

Posted

Coś mi się w tamtym poście wkradło "od cioteczki" nie wiem co to było :oops: Przepraszam..
Upał każdego wykańcza, u nas deszczu nie było już sporo, od tamtego tyg. a przydał by się..

Posted

[quote name='DomixX']Coś mi się w tamtym poście wkradło "od cioteczki" nie wiem co to było :oops: Przepraszam..
Upał każdego wykańcza, u nas deszczu nie było już sporo, od tamtego tyg. a przydał by się..[/QUOTE]

Ja też nie wie o co chodzi i nie przepraszaj. :)
U nas jeszcze nie pada, a w domu ciepło, oj ciepło...

[quote name='magdabroy'][URL]https://lh5.googleusercontent.com/-ccrEKFFNGZY/UY0fgx6MmCI/AAAAAAAABAg/97fd1J5CS1Q/s640/DSCF7170.JPG[/URL] kto to??[/QUOTE]

No jak to kto? Gosek, Goseczek, Gosunio "mój". :grins:

Posted

[quote name='unikatowydiament']śliczności:loveu:[/QUOTE]

nic tylko całować. :grins:
A u

nas zimno i pada, pada, pada. Nie mam nic przeciwko, by trochę popadało, ale czemu musi być to weekend. :roll:

Posted

[quote name='szalej']śliczny masz nowy avatarek :D i piękny czarnuch, ale ja nie na czasie i nie wiem co to za glut :P :D[/QUOTE]
Dziękuję. :) Glut/Gos to pies w typie TTB, którym od dobrych 4 lat zajmuję się w schronisku. :) Wyszedł psiak na prostą. :)

[quote name='Sonka95']O rany jak ja dawno nie byłam na basenie :evil_lol:[/QUOTE]
Warto, naprawdę fajna sprawa. :) Poprawia kondycję. :)

[quote name='Błyskotka']No u mnie też pogoda do bani :([/QUOTE]

Dzisiaj u nas 10 stopni, niby nie pada... jeszcze...

Posted

[quote name='marra']Jeeeee Glut :D Dawno go nie widziałam :) w ogóle dawno mnie tu nie było, co słychać ?[/QUOTE]

:grins: A na jego wątku peeeełno nowych fot. :eviltong:

U nas nic nowego, z Żabcią chodzimy czasem na dłuższe spacerki, jak dziewczyna daje radę, dzisiaj pójdziemy na pocztę, bo jest chłodniej, więc da radę.

W przyszłym tygodniu są juwenalia u mnie na Uniwersytecie, więc będzie... zabawa. :evil_lol:

Posted

[quote name='phase']
W przyszłym tygodniu są juwenalia u mnie na Uniwersytecie, więc będzie... zabawa. :evil_lol:[/QUOTE]

No to będzie się działo :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Tylko imprezy w głowie :diabloti:[/QUOTE]
No w końcu jest się po coś studentem. :evil_lol:

[quote name='Sarunia-Niunia']Żabulinko :loveu: - zostawiam Ci mizianka, kochana:smile:[/QUOTE]
Dzień doberek. :)
Dziękujemy. :loveu:

[quote name='Sonka95']No to będzie się działo :evil_lol:[/QUOTE]
Oj tak. :diabloti:

Co jak co, ale muszę przyznać, że jeśli chodzi o Kortowiadę (właśnie te juwenalia) to jest to największa zabawa roku szczególnie studencka. :) Tylko komiczny staje się fakt, że DOSŁOWNIE co roku akurat na te dni wypada, że deszcz daje popalić. Zobaczymy jaką pogodę przyniesie w tym roku maj. :)

Dzisiaj jadę autobusem i słyszę jak przede mną dziewczynka śpiewa "Ale za to niedziela,
Ale za to niedziela,
Niedziela będzie dla nas" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Fxkhe8GqYkc[/url]

Przez nią nie mogłam się skupić na zajęciach, bo ciągle miałam to w głowie. :evil_lol: Dzisiaj nawet było ciekawie, bo mieliśmy zajęcia w terenie, w czwarte to samo, tylko, że już w lesie.

Posted

[quote name='rashelek']Kto u was będzie grał na juwenaliach? :)
Ooo zajęcia w terenie to musi być super sprawa, co robiliście?[/QUOTE]

CZWARTEK tj 23.05. (tego też dnia mamy paradę wydziałów przez miasto)
Pod namiotem:
[B]Cliver, Soleo, AfterParty,The Coolers.[/B]
Na plaży:
[B]Tymczasem, Załoga Dr. Bryga, Berkut, Future Folk, Shantaż.[/B]

Piątek:
Pod namiotem, gdzie zawsze jest hip hop
[B]Tymin & Peus, Młody M+RX, VNM[/B]

Na głównej Górce Kortowskiej:
[B]Rockerfeler, Zwycięzcy konkursu Ajdol, Zabili Mi Żółwia, Akcent, Acid Drinkers, Dubioza Kolektiv, happysad, KULT[/B]

Sobota:
[B]Empire Storks, Acrid Snack, NoXX, Cocodraże, Noko, The Analogs[/B]

I znowu na głównej scenie:
[B]Anti Dread, Neony, Bethe, The Toobes, Hunter, Grubson, Coma, Vavamuffin[/B]

W innym miejscu:
[B]Jay Bae, Skytech, Fafag, Alex[/B]

W tym roku nie będzie Eneja, więc to już ogroooomny minus, bo przy tym się każdy bawi najlepiej.

Akurat dzisiaj była dendrologia, więc dżewa, badyle, liście, kwiaty do rozpoznawania. :)
W czwartek fitosocjologia - to już nie wiem czy będzie takie ciekawe, bo poprzednie grupy nie zadowolone były, zamiast czegoś się uczyć (3 godziny w lesie) to sprzątać musieli las. :roll:

Posted

u was takie zarąbiste zespoły, znajoma w krakowie studiuje i u nich też będzie zajebiście. A u nas gwiazdą juwenaliów będzie Oddział Zamknięty...

Aaa to ja nie mam o tym bladego pojęcia, w ogóle mnie nie kręcą pytania 'co to za dżewo i jakie daje liście' :P
A co to fitosocjologia?

Posted

[quote name='rashelek']u was takie zarąbiste zespoły, znajoma w krakowie studiuje i u nich też będzie zajebiście. A u nas gwiazdą juwenaliów będzie Oddział Zamknięty...

Aaa to ja nie mam o tym bladego pojęcia, w ogóle mnie nie kręcą pytania 'co to za dżewo i jakie daje liście' :P
A co to fitosocjologia?[/QUOTE]
A no nawet ciekawe, szczególnie chcę iść na Grubsona. :)
Oddział Zamknięty też dobry!!!

Szczerze to ja kiedyś w ogóle nie zwracałam uwagi na te wszystkie, drzewa, krzaczory, itd. Teraz kiedy już się umie trochę to nawet to jest fajne. :) A o fitosocjologię nawet nie pytaj. Będziemy robić zdjęcie fitosocjologiczne, w którym będzie trzeba stwierdzić ile dany gatunek zajmuje miejsca, ile mniej więcej jego jest, jaki to las, ile podszytu, itd. :shake: