phase Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 Gluuuuuuuuuuuuuut. :loveu::diabloti: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-ccrEKFFNGZY/UY0fgx6MmCI/AAAAAAAABAg/97fd1J5CS1Q/s640/DSCF7170.JPG[/IMG] Quote
DomixX Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Coś mi się w tamtym poście wkradło "od cioteczki" nie wiem co to było :oops: Przepraszam.. Upał każdego wykańcza, u nas deszczu nie było już sporo, od tamtego tyg. a przydał by się.. Quote
*Magda* Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 [url]https://lh5.googleusercontent.com/-ccrEKFFNGZY/UY0fgx6MmCI/AAAAAAAABAg/97fd1J5CS1Q/s640/DSCF7170.JPG[/url] kto to?? Quote
phase Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 [quote name='DomixX']Coś mi się w tamtym poście wkradło "od cioteczki" nie wiem co to było :oops: Przepraszam.. Upał każdego wykańcza, u nas deszczu nie było już sporo, od tamtego tyg. a przydał by się..[/QUOTE] Ja też nie wie o co chodzi i nie przepraszaj. :) U nas jeszcze nie pada, a w domu ciepło, oj ciepło... [quote name='magdabroy'][URL]https://lh5.googleusercontent.com/-ccrEKFFNGZY/UY0fgx6MmCI/AAAAAAAABAg/97fd1J5CS1Q/s640/DSCF7170.JPG[/URL] kto to??[/QUOTE] No jak to kto? Gosek, Goseczek, Gosunio "mój". :grins: Quote
Oscar Patric Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 [quote name='phase']Gluuuuuuuuuuuuuut. :loveu::diabloti: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-ccrEKFFNGZY/UY0fgx6MmCI/AAAAAAAABAg/97fd1J5CS1Q/s640/DSCF7170.JPG[/IMG][/QUOTE] śliczności:loveu: Quote
phase Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 [quote name='unikatowydiament']śliczności:loveu:[/QUOTE] nic tylko całować. :grins: A u nas zimno i pada, pada, pada. Nie mam nic przeciwko, by trochę popadało, ale czemu musi być to weekend. :roll: Quote
Sonka95 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 U nas taka sama pogoda :crazyeye: a w poniedziałek kiedy trzeba do szkoły to pewnie będzie słonecznie :diabloti: Quote
kaska0304 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 zawsze tak jest jak trzeba iść to ładnie jak wolne to plucha :D Quote
phase Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Dokładnie tak jak piszecie, pewnie tak będzie.... Lecę niedługo z mamą na basen. :) Quote
szalej Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 śliczny masz nowy avatarek :D i piękny czarnuch, ale ja nie na czasie i nie wiem co to za glut :P :D Quote
Sonka95 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 O rany jak ja dawno nie byłam na basenie :evil_lol: Quote
phase Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 [quote name='szalej']śliczny masz nowy avatarek :D i piękny czarnuch, ale ja nie na czasie i nie wiem co to za glut :P :D[/QUOTE] Dziękuję. :) Glut/Gos to pies w typie TTB, którym od dobrych 4 lat zajmuję się w schronisku. :) Wyszedł psiak na prostą. :) [quote name='Sonka95']O rany jak ja dawno nie byłam na basenie :evil_lol:[/QUOTE] Warto, naprawdę fajna sprawa. :) Poprawia kondycję. :) [quote name='Błyskotka']No u mnie też pogoda do bani :([/QUOTE] Dzisiaj u nas 10 stopni, niby nie pada... jeszcze... Quote
marra Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Jeeeee Glut :D Dawno go nie widziałam :) w ogóle dawno mnie tu nie było, co słychać ? Quote
phase Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 [quote name='marra']Jeeeee Glut :D Dawno go nie widziałam :) w ogóle dawno mnie tu nie było, co słychać ?[/QUOTE] :grins: A na jego wątku peeeełno nowych fot. :eviltong: U nas nic nowego, z Żabcią chodzimy czasem na dłuższe spacerki, jak dziewczyna daje radę, dzisiaj pójdziemy na pocztę, bo jest chłodniej, więc da radę. W przyszłym tygodniu są juwenalia u mnie na Uniwersytecie, więc będzie... zabawa. :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 [quote name='phase'] W przyszłym tygodniu są juwenalia u mnie na Uniwersytecie, więc będzie... zabawa. :evil_lol:[/QUOTE] Tylko imprezy w głowie :diabloti: Quote
Sarunia-Niunia Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Żabulinko :loveu: - zostawiam Ci mizianka, kochana:) Quote
Sonka95 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 [quote name='phase'] W przyszłym tygodniu są juwenalia u mnie na Uniwersytecie, więc będzie... zabawa. :evil_lol:[/QUOTE] No to będzie się działo :evil_lol: Quote
phase Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 [quote name='magdabroy']Tylko imprezy w głowie :diabloti:[/QUOTE] No w końcu jest się po coś studentem. :evil_lol: [quote name='Sarunia-Niunia']Żabulinko :loveu: - zostawiam Ci mizianka, kochana:smile:[/QUOTE] Dzień doberek. :) Dziękujemy. :loveu: [quote name='Sonka95']No to będzie się działo :evil_lol:[/QUOTE] Oj tak. :diabloti: Co jak co, ale muszę przyznać, że jeśli chodzi o Kortowiadę (właśnie te juwenalia) to jest to największa zabawa roku szczególnie studencka. :) Tylko komiczny staje się fakt, że DOSŁOWNIE co roku akurat na te dni wypada, że deszcz daje popalić. Zobaczymy jaką pogodę przyniesie w tym roku maj. :) Dzisiaj jadę autobusem i słyszę jak przede mną dziewczynka śpiewa "Ale za to niedziela, Ale za to niedziela, Niedziela będzie dla nas" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url]http://www.youtube.com/watch?v=Fxkhe8GqYkc[/url] Przez nią nie mogłam się skupić na zajęciach, bo ciągle miałam to w głowie. :evil_lol: Dzisiaj nawet było ciekawie, bo mieliśmy zajęcia w terenie, w czwarte to samo, tylko, że już w lesie. Quote
rashelek Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Kto u was będzie grał na juwenaliach? :) Ooo zajęcia w terenie to musi być super sprawa, co robiliście? Quote
phase Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 [quote name='rashelek']Kto u was będzie grał na juwenaliach? :) Ooo zajęcia w terenie to musi być super sprawa, co robiliście?[/QUOTE] CZWARTEK tj 23.05. (tego też dnia mamy paradę wydziałów przez miasto) Pod namiotem: [B]Cliver, Soleo, AfterParty,The Coolers.[/B] Na plaży: [B]Tymczasem, Załoga Dr. Bryga, Berkut, Future Folk, Shantaż.[/B] Piątek: Pod namiotem, gdzie zawsze jest hip hop [B]Tymin & Peus, Młody M+RX, VNM[/B] Na głównej Górce Kortowskiej: [B]Rockerfeler, Zwycięzcy konkursu Ajdol, Zabili Mi Żółwia, Akcent, Acid Drinkers, Dubioza Kolektiv, happysad, KULT[/B] Sobota: [B]Empire Storks, Acrid Snack, NoXX, Cocodraże, Noko, The Analogs[/B] I znowu na głównej scenie: [B]Anti Dread, Neony, Bethe, The Toobes, Hunter, Grubson, Coma, Vavamuffin[/B] W innym miejscu: [B]Jay Bae, Skytech, Fafag, Alex[/B] W tym roku nie będzie Eneja, więc to już ogroooomny minus, bo przy tym się każdy bawi najlepiej. Akurat dzisiaj była dendrologia, więc dżewa, badyle, liście, kwiaty do rozpoznawania. :) W czwartek fitosocjologia - to już nie wiem czy będzie takie ciekawe, bo poprzednie grupy nie zadowolone były, zamiast czegoś się uczyć (3 godziny w lesie) to sprzątać musieli las. :roll: Quote
rashelek Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 u was takie zarąbiste zespoły, znajoma w krakowie studiuje i u nich też będzie zajebiście. A u nas gwiazdą juwenaliów będzie Oddział Zamknięty... Aaa to ja nie mam o tym bladego pojęcia, w ogóle mnie nie kręcą pytania 'co to za dżewo i jakie daje liście' :P A co to fitosocjologia? Quote
phase Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 [quote name='rashelek']u was takie zarąbiste zespoły, znajoma w krakowie studiuje i u nich też będzie zajebiście. A u nas gwiazdą juwenaliów będzie Oddział Zamknięty... Aaa to ja nie mam o tym bladego pojęcia, w ogóle mnie nie kręcą pytania 'co to za dżewo i jakie daje liście' :P A co to fitosocjologia?[/QUOTE] A no nawet ciekawe, szczególnie chcę iść na Grubsona. :) Oddział Zamknięty też dobry!!! Szczerze to ja kiedyś w ogóle nie zwracałam uwagi na te wszystkie, drzewa, krzaczory, itd. Teraz kiedy już się umie trochę to nawet to jest fajne. :) A o fitosocjologię nawet nie pytaj. Będziemy robić zdjęcie fitosocjologiczne, w którym będzie trzeba stwierdzić ile dany gatunek zajmuje miejsca, ile mniej więcej jego jest, jaki to las, ile podszytu, itd. :shake: Quote
Recommended Posts