phase Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 [quote name='Pixeloza']ty to nic nie lubisz :evil_lol: u nas było gorącą teraz zaczyna wiać, burzo - czekam :diabloti:[/QUOTE] W końcu jestem kobietą. :diabloti: Musze pomarudzić. Burzy to sie boję, więc burzy mówimy NIE! Ale przeciw deszczowi nie mam nic przeciwko. :) [quote name='Ty$ka']Ej, nie jest tak źle :P 25*C to nie dużo :D[/QUOTE] Co to tam 25 stopni, pffff. :diabloti: [quote name='Sonka95']Gorąco to i u nas było wydawało się jakby bylo ze 30 ;)[/QUOTE] U mnie 27 było wczoraj. Dzisiaj kilka minut po 7 wyszłam bez bluzy a i tak było ciepło. Ciekawe jakie lato nas zawita.. [quote name='Sarunia-Niunia']Phase - strasznie mi przykro z powodu Dżigi :(:(:(.... Nie chcę nawet przypomiać sobie, jak ból rozdzierał mi serce 3 lata temu po odejściu Saruni [*] i rok temu po odejściu Bono [*]... Wiem, jak okrutnie teraz cierpią Ci Ludzie, których Dżigunia osierociła... [IMG]http://img853.imageshack.us/img853/1589/diga.jpg[/IMG][/QUOTE] Nawet nie chcę myśleć co Ty czujesz, Sarunia już w ogóle była Ci bliska i Bono "niedawno". :( Ale na pewno są tam razem i jest im dobrze.. Spojrzałam jak pięknie obramowałaś i zrobiłaś te zdjęcie, łezka mi poleciała. W sobotę jadę zawieźć jej rzeczy do schroniska, cały worek karmy, bo to wszystko i z domu i z działki, nowiutki kocyk, 4 miseczki... :( Quote
Sonka95 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Dzisiaj też jest juz ponad 25 , ale coś zapowiadają burze na dzisiaj to trzeba dzień wykorzystać na spacerek ;) Quote
Karro Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 [quote name='phase']A dokładnie wyglądało to tak (Marek): Żaba patrz i ucz się. Masz kapsla, bierzesz go o tak.. I rzucasz hen daaaaaaaleko." :diabloti: :evil_lol:[/QUOTE] hahaha padłam :D:D:D:D Przykro mi z powodu Dżiguni :candle: Quote
DomixX Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 (edited) Witam się ;) Przyszłam do Was a tu takie smutne wiadomości, przykro mi bardzo z powodu Dżigi :( aż mi się płakać znów chcę, bo na każdego musi przyjść pora, raz szybciej, nieraz trochę później, trudno się z tym pogodzić, starości nie wyprzedzimy, a ból i smutek jest ten sam :-( Bo to nasz kompan, nasz przyjaciel.. Żal, że psy i wszystkie zwierzęta żyją stosunkowo tak krótko :shake: Co do upału to tak daje ostatnio mocno popalić, niby w cieniu pokazuje 27stopni, a tu pomyśleć, że za troche będzie jeszcze gorzej.. Głaski dla kochanej Żabuni :loveu: Pozdrawiamy i trzymajcie się cieplutko :calus: Edited May 10, 2013 by DomixX Quote
Sarunia-Niunia Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 [quote name='phase']... W sobotę jadę zawieźć jej rzeczy do schroniska, cały worek karmy, bo to wszystko i z domu i z działki, nowiutki kocyk, 4 miseczki... :([/QUOTE] A może jednak państwo dadzą Dom, jakiejś innej bidusi w potrzebie... Ja wiem, że teraz to wszystko jest świeże i ból rozrywa serce, a głowie tucze się myśl [I]"nigdy więcej, nikt i nic nie jest w stanie zapewnić nam pustki po Dżiguni"[/I], ale ten bolesny czas minie... a jest tyle jamniorków w potrzebie, wiem ile nieszczęść czekających na domy jest choćby w naszej Fundacji Jamniki Niczyje... jak bardzo te Psiaki i my potrzebujemy dla nich domów... Phase, ucałuj i wyściskaj ode mnie Żabulindę:loveu: - Słodziak z Niej jest taki, że tylko przytulać, kochać i rozpieszczać:) Quote
Pixeloza Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Dzisiaj myślałam że Pixel mi zejdzie :shake: O 5.30 do 6.20 - straszny kaszel połączony z chęcią wymiotowania, na szczęście teraz już dobrze... z ciężkim sercem szłam do szkoły :shake: Quote
phase Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 [quote name='Sonka95']Dzisiaj też jest juz ponad 25 , ale coś zapowiadają burze na dzisiaj to trzeba dzień wykorzystać na spacerek ;)[/QUOTE] U nas zapowiadają już od kilku dni i NIC, A NIC! :mad: Nie zdziwię się jak na złość w weekend będzie padać. :roll: [quote name='understandme']hahaha padłam :D:D:D:D Przykro mi z powodu Dżiguni :candle:[/QUOTE] :diabloti: Dzięki kochaniutka. [quote name='DomixX']Witam się ;) Przyszłam do Was a tu takie smutne wiadomości, przykro mi bardzo z powodu Dżigi :( aż mi się płakać znów chcę, bo na każdego musi przyjść pora, raz szybciej, nieraz trochę później, trudno się z tym pogodzić, starości nie wyprzedzimy, a ból i smutek jest ten sam :-( Bo to nasz kompan, nasz przyjaciel.. oczywiście od cioteczki Żal, że psy i wszystkie zwierzęta żyją stosunkowo tak krótko :shake: Co do upału to tak daje ostatnio mocno popalić, niby w cieniu pokazuje 27stopni, a tu pomyśleć, że za troche będzie jeszcze gorzej.. Głaski dla kochanej Żabuni :loveu: Pozdrawiamy i trzymajcie się cieplutko :calus:[/QUOTE] Hejka, tak ładnie to napisałaś.. Nic dodać nic ująć.. Dziękuję , wy też się trzymajcie! [quote name='Sarunia-Niunia']A może jednak państwo dadzą Dom, jakiejś innej bidusi w potrzebie... Ja wiem, że teraz to wszystko jest świeże i ból rozrywa serce, a głowie tucze się myśl [I]"nigdy więcej, nikt i nic nie jest w stanie zapewnić nam pustki po Dżiguni"[/I], ale ten bolesny czas minie... a jest tyle jamniorków w potrzebie, wiem ile nieszczęść czekających na domy jest choćby w naszej Fundacji Jamniki Niczyje... jak bardzo te Psiaki i my potrzebujemy dla nich domów... Phase, ucałuj i wyściskaj ode mnie Żabulindę:loveu: - Słodziak z Niej jest taki, że tylko przytulać, kochać i rozpieszczać:)[/QUOTE] Jak pytałam, to i nie chcą i nie są gotowi. Może kiedyś, ale jednak też już to "dziadki". Z przyzwyczajenia jak się obudzą to odruchowo patrzą pod stół czy jest Dżiga, a tam pustka. :( Grubas leży przy mnie, więc jak się obudzi to ją od razu wyciskam od Cioteczki. :) [quote name='Pixeloza']Dzisiaj myślałam że Pixel mi zejdzie :shake: O 5.30 do 6.20 - straszny kaszel połączony z chęcią wymiotowania, na szczęście teraz już dobrze... z ciężkim sercem szłam do szkoły :shake:[/QUOTE] O mamo, a wiadomo co to było, czy tak "jednorazowo"? Ja to już jestem przewrażliwiona jeśli chodzi o Żabę od tamtego wypadku. :lol: Dziewczyny wiecie może jak ktoś płaci na allegro formą PayU to trzeba coś zatwierdzić czy jak? Bo facet zakupił moją obrożę, ale teraz nie wiem co robić, bo dostałam meila, że zapłacił. Quote
Sonka95 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 [quote name='phase']U nas zapowiadają już od kilku dni i NIC, A NIC! :mad: Nie zdziwię się jak na złość w weekend będzie padać. :roll: [/QUOTE] Weekendy to ostatnio strasznie deszczowe :crazyeye: Quote
rashelek Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Teraz sobie wejdź w allegro w zakładke Payu i zobacz, czy masz hajs :P I potem to się chyba wypłaca na konto. Tylko teraz zmienili allegro, to musisz tej zakladki w Mojeallegro poszukać :lol: Quote
Pixeloza Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 [quote name='phase']O mamo, a wiadomo co to było, czy tak "jednorazowo"? Ja to już jestem przewrażliwiona jeśli chodzi o Żabę od tamtego wypadku. :lol:[/QUOTE] Jednorazowo ;) Prawdopodobnie zakrztusił się kłakami, które sobie wygryzł z tyłka :lol: Quote
phase Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 [quote name='rashelek']Teraz sobie wejdź w allegro w zakładke Payu i zobacz, czy masz hajs :P I potem to się chyba wypłaca na konto. Tylko teraz zmienili allegro, to musisz tej zakladki w Mojeallegro poszukać :lol:[/QUOTE] Wchodzę w tą zakładkę, widzę, że facet zakupił to, ale nic na konto mi nie wpływa. :( [quote name='Pixeloza']Jednorazowo ;) Prawdopodobnie zakrztusił się kłakami, które sobie wygryzł z tyłka :lol:[/QUOTE] Pańcia nie dba to piesecek sam musi wziąć to w swoje łapy. :evil_lol: PADA, PADA, PADA, PADA!!! :loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Pixeloza Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 [quote name='phase']Wchodzę w tą zakładkę, widzę, że facet zakupił to, ale nic na konto mi nie wpływa. :( Pańcia nie dba to piesecek sam musi wziąć to w swoje łapy. :evil_lol: [/QUOTE] jak śmiesz?! :-x :evil_lol: czeszę go codziennie, ale ten i tak ma swoje zdanie na temat tyłka cóż poradzić? :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Pada? Gdzie?!!!! U nas dzisiaj upał niezmierny, piesek po 10min spaceru w lesie odmówił posłuszeństwa :( No ale on ma jeszcze zimowe futro na sobie. Quote
Pixeloza Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 [quote name='Ty$ka']Pada? Gdzie?!!!! U nas dzisiaj upał niezmierny, piesek po 10min spaceru w lesie odmówił posłuszeństwa :( No ale on ma jeszcze zimowe futro na sobie.[/QUOTE] u nas była burza, błyskało jakby ktoś robił zdjęcia z fleszem :evil_lol: Quote
rashelek Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 To poczekaj do jutra, może jeszcze nie zaksięgowało wpłaty :) Deszcz jest fajny, o ile pada w nocy - za dnia ma być ładnie :loveu: Quote
phase Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 [quote name='Pixeloza']jak śmiesz?! :-x :evil_lol: czeszę go codziennie, ale ten i tak ma swoje zdanie na temat tyłka cóż poradzić? :evil_lol:[/QUOTE] Może on chce być samowystarczalny. :evil_lol: [quote name='Ty$ka']Pada? Gdzie?!!!! U nas dzisiaj upał niezmierny, piesek po 10min spaceru w lesie odmówił posłuszeństwa :( No ale on ma jeszcze zimowe futro na sobie.[/QUOTE] Nie dziwię mu się, ja ledwo wytrzymuję a co Morusław w takim "kubraku". Dzisiaj duchota. I gdzie ten deszcz, który zapowiadali od rana?? [quote name='Pixeloza']u nas była burza, błyskało jakby ktoś robił zdjęcia z fleszem :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='rashelek']To poczekaj do jutra, może jeszcze nie zaksięgowało wpłaty :) Deszcz jest fajny, o ile pada w nocy - za dnia ma być ładnie :loveu:[/QUOTE] Dzisiaj też zakupiła inna osoba produkt, napisałam do niej wprost i zobaczymy może mi wytłumaczy o co chodzi. Chociaż wczoraj coś próbowałam tam zdziałać, mam nadzieję, że już wszystko będzie OK. Bo kasę się przyda. :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Dlatego ja nie lubię tego całego PayPal'a :shake: Wolę płacić normalnym przelewem ;) Quote
rashelek Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 [quote name='phase'] Dzisiaj też zakupiła inna osoba produkt, napisałam do niej wprost i zobaczymy może mi wytłumaczy o co chodzi. Chociaż wczoraj coś próbowałam tam zdziałać, mam nadzieję, że już wszystko będzie OK. Bo kasę się przyda. :evil_lol:[/QUOTE] Wiesz co, no ja sprzedawałam kilka rzeczy przez PayU i wchodziły szybko przelewy, ale to taty konto, więc może on coś tam ustawiał dodatkowo ;) [quote name='magdabroy']Dlatego ja nie lubię tego całego PayPal'a :shake: Wolę płacić normalnym przelewem ;)[/QUOTE] A to PayU jest jakąś formą PayPala? Quote
phase Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 [quote name='magdabroy']Dlatego ja nie lubię tego całego PayPal'a :shake: Wolę płacić normalnym przelewem ;)[/QUOTE] Ja nawet nie wiem o co chodzi. :niewiem: [quote name='rashelek']Wiesz co, no ja sprzedawałam kilka rzeczy przez PayU i wchodziły szybko przelewy, ale to taty konto, więc może on coś tam ustawiał dodatkowo ;) [/QUOTE] Ja też korzystam z taty konta, ale on nie zna się na tym, a ja coś porobiłam, ale się boję, że coś sknocę.. Dlatego już napisałam do tej dziewczyny. Nawet w domu Żabcia dycha i dycha.... [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-tugZTzhOTTE/UYzIHKhMVgI/AAAAAAAAA_4/oOSF_TgWWjw/s700/DSCF8958.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-Fop4qDGAR-I/UYzIH-5ViMI/AAAAAAAAA_8/rQpaYk9VKcw/s700/DSCF8960.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-_8YhtVzmJ_s/UYzIIvwQhFI/AAAAAAAABAI/RTKAIX-v5Mg/s700/DSCF8961.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-_AlsBaWpUiA/UYzIJCXXK3I/AAAAAAAABAM/8OUBogXnrqA/s700/DSCF8962.JPG[/IMG] Quote
*Magda* Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 [quote name='rashelek'] A to PayU jest jakąś formą PayPala?[/QUOTE] W Pl masz PayU a w DE jest PayPal ;) Podobne nazwy, ale system ten sam :) Quote
Sonka95 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 U was padało ;) u nas nadal nic ... duchota potworna :-o Quote
phase Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 [quote name='Sonka95']U was padało ;) u nas nadal nic ... duchota potworna :-o[/QUOTE] Lało. :loveu: Dzisiaj te mam nadzieję w nocy spadnie deszcz. A jutro ma nie padać, bo do schroniska jadę. :evil_lol: A najśmieszniejsze jest to, że 3 osoby produkty moje kupiły i wszystkie płaca tym PayU. :roll::evil_lol: Quote
Sonka95 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 [quote name='phase'] A najśmieszniejsze jest to, że 3 osoby produkty moje kupiły i wszystkie płaca tym PayU. :roll::evil_lol:[/QUOTE] Jak na złość :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 u Nas zapowiadają na sobotę i niedzielę załamanie się pogody,ma być zimno i padać,na razie sobie słoneczko świeci Quote
phase Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 [quote name='Sonka95']Jak na złość :evil_lol:[/QUOTE] No padłam jak to zobaczyłam. :lol: [quote name='unikatowydiament']u Nas zapowiadają na sobotę i niedzielę załamanie się pogody,ma być zimno i padać,na razie sobie słoneczko świeci[/QUOTE] Nie ma to jak piękny tydzień, a brzydki weekend. :roll: Quote
Recommended Posts