Jessica89 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Oby było lepiej <tuli> psiak jest boski :) czekam z niecierpliwością na foty Quote
phase Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 [quote name='Jessica89']Oby było lepiej <tuli> psiak jest boski :) czekam z niecierpliwością na foty[/QUOTE] Dzięki wielkie. :) [quote name='Ty$ka']Dzieńdoberek :D[/QUOTE] Hej Tysia. ;) Quote
phase Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór :)[/QUOTE] Leniwy wieczór. :lol: Quote
Sonka95 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Dużo zdrówka życzę Twojej Babci :loveu: Moja Babcia miała w sobotę zdjęcie szwów i zniosła to znakomicie szybko się wybudziła ... a jest już po zawale i każda operacja ją osłabia :roll: Quote
phase Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 [quote name='Sonka95']Dużo zdrówka życzę Twojej Babci :loveu: Moja Babcia miała w sobotę zdjęcie szwów i zniosła to znakomicie szybko się wybudziła ... a jest już po zawale i każda operacja ją osłabia :roll:[/QUOTE] Dzięki kochana. :) Oj biedna, ale cieszę się, że jakoś to zniosła. :) Quote
whiteterrier Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='phase']:evil_lol: A masz już kogoś pełnoletniego?.[/QUOTE] Niee, dlatego jadę na młodziezowy. [quote name='ania90']Amorek jest podobny do psiaka co u nas biega sobie bez wlasciciela :shake: ma obroze ale nie wiem czy ktos go wypuszcza rano i on biega po calym miescie czy komus zwiewa bo wieczorem go juz nie widac :mad:[/QUOTE] Ojeju biedny :c I dlaczego tacy ludzie decydują się na psa? :mad: Quote
phase Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 [quote name='whiteterrier']Niee, dlatego jadę na młodziezowy. Ojeju biedny :c I dlaczego tacy ludzie decydują się na psa? :mad:[/QUOTE] Ważne , że jedziesz. ;) Oj niestety, ludzie i taborety. :shake: [quote name='marra']Jak się macie dziewczyny ? :)[/QUOTE] A no jakoś.. Na 12 babcia ma chemię, więc nie wiem czy jeszcze dziś na dogo będę, bo przecież trzeba się pouczyć na jutrzejszą botanikę.. [quote name='Ty$ka']Doberek :D[/QUOTE] Hejo. :) Tak jak pisałam, niedługo jadę z babcią na chemię. A później trzeba powtórzyć sobie botanikę, chociaż czarno to widzę. :shake: Ale wszystko okaże się jutro... No i od pon. remoncik się zacznie.. Quote
Błyskotka Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Ach te remonty :roll:. No ale jak trzeba to trzeba :) Quote
rashelek Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Trzymam mocnoooooooo kciuki i za zdrowie babci i za Twoją botanikę! Będzie dobrze, musi być :loveu: Quote
szalej Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Hej hej :D I my się do kciuków dołączamy :) Quote
Sonka95 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Trzymam bardzo mocno kciuki :loveu: i życzę powodzenia na botanice :D zaliczysz na pewno ;) Quote
phase Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 [quote name='Błyskotka']Ach te remonty :roll:. No ale jak trzeba to trzeba :)[/QUOTE] Oj trzeba. :lol: [quote name='dOgLoV']Dobry ;)[/QUOTE] Hejo. :) [quote name='rashelek']Trzymam mocnoooooooo kciuki i za zdrowie babci i za Twoją botanikę! Będzie dobrze, musi być :loveu:[/QUOTE] [quote name='szalej']Hej hej :D I my się do kciuków dołączamy :)[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Trzymam bardzo mocno kciuki :loveu: i życzę powodzenia na botanice :D zaliczysz na pewno ;)[/QUOTE] Dzięki kochane. :) Trochę się denerwuje, ale co będzie to będzie... Quote
Ty$ka Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Nie martw się, wszystko pójdzie po Twojej (dobrej) myśli :) Quote
Molowe Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-wI_SBvASkkw/URDsJJ5qWSI/AAAAAAAAEn0/vh6yoNdEpRU/s640/DSCF6642.JPG[/URL] kochana Żabulka :loveu: a co do wcześniejszych rozmów na temat odchudzania się : ŻYCIE JEST ZA KRÓTKIE ŻEBY SIĘ GŁODZIĆ! jemy po to aby żyć,żyjemy po to aby jeść <3 :diabloti: Quote
phase Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 [quote name='Molowe'][URL]https://lh3.googleusercontent.com/-wI_SBvASkkw/URDsJJ5qWSI/AAAAAAAAEn0/vh6yoNdEpRU/s640/DSCF6642.JPG[/URL] kochana Żabulka :loveu: a co do wcześniejszych rozmów na temat odchudzania się : ŻYCIE JEST ZA KRÓTKIE ŻEBY SIĘ GŁODZIĆ! jemy po to aby żyć,żyjemy po to aby jeść <3 :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='marra']I jak poszło ??[/QUOTE] Heja wszystkim. :) Wczoraj nie poszło facet sobie chyba jakieś jaja robił. Byłam tam już po 8 a dopiero po 14 byłam w domu..... Wchodziliśmy parami , pytał ciągle moją koleżankę, zadał mi 2 pytania, na jedno odpowiedziałam dobrze na drugie tak sobie. I nagle mówi do zobaczenia jutro. No ku.......rde. Jak dzisiaj znowu tak będzie to chyba powiem, że ja też tu jestem i walczę o ocenę... Mam dziś na 14. Zobaczymy co to będzie.. Quote
Molowe Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 (edited) trzymam kciuki za jutro :loveu: Edited February 15, 2013 by Molowe Quote
Sonka95 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Mam nadzieję , ze wszystko dobrze poszło ;) Quote
Ty$ka Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 O raaany.... Trzymam kciuki za jutro :loveu: Quote
Recommended Posts