Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jessica89']Oby było lepiej <tuli>

psiak jest boski :)
czekam z niecierpliwością na foty[/QUOTE]
Dzięki wielkie. :)

[quote name='Ty$ka']Dzieńdoberek :D[/QUOTE]
Hej Tysia. ;)

Posted

Dużo zdrówka życzę Twojej Babci :loveu: Moja Babcia miała w sobotę zdjęcie szwów i zniosła to znakomicie szybko się wybudziła ... a jest już po zawale i każda operacja ją osłabia :roll:

Posted

[quote name='Sonka95']Dużo zdrówka życzę Twojej Babci :loveu: Moja Babcia miała w sobotę zdjęcie szwów i zniosła to znakomicie szybko się wybudziła ... a jest już po zawale i każda operacja ją osłabia :roll:[/QUOTE]
Dzięki kochana. :)
Oj biedna, ale cieszę się, że jakoś to zniosła. :)

Posted

[quote name='phase']:evil_lol:
A masz już kogoś pełnoletniego?.[/QUOTE]

Niee, dlatego jadę na młodziezowy.

[quote name='ania90']Amorek jest podobny do psiaka co u nas biega sobie bez wlasciciela :shake:
ma obroze ale nie wiem czy ktos go wypuszcza rano i on biega po calym miescie czy komus zwiewa bo wieczorem go juz nie widac :mad:[/QUOTE]

Ojeju biedny :c I dlaczego tacy ludzie decydują się na psa? :mad:

Posted

[quote name='whiteterrier']Niee, dlatego jadę na młodziezowy.

Ojeju biedny :c I dlaczego tacy ludzie decydują się na psa? :mad:[/QUOTE]
Ważne , że jedziesz. ;)
Oj niestety, ludzie i taborety. :shake:

[quote name='marra']Jak się macie dziewczyny ? :)[/QUOTE]
A no jakoś.. Na 12 babcia ma chemię, więc nie wiem czy jeszcze dziś na dogo będę, bo przecież trzeba się pouczyć na jutrzejszą botanikę..

[quote name='Ty$ka']Doberek :D[/QUOTE]
Hejo. :)

Tak jak pisałam, niedługo jadę z babcią na chemię. A później trzeba powtórzyć sobie botanikę, chociaż czarno to widzę. :shake: Ale wszystko okaże się jutro...
No i od pon. remoncik się zacznie..

Posted

[quote name='Błyskotka']Ach te remonty :roll:. No ale jak trzeba to trzeba :)[/QUOTE]
Oj trzeba. :lol:

[quote name='dOgLoV']Dobry ;)[/QUOTE]
Hejo. :)

[quote name='rashelek']Trzymam mocnoooooooo kciuki i za zdrowie babci i za Twoją botanikę! Będzie dobrze, musi być :loveu:[/QUOTE]
[quote name='szalej']Hej hej :D
I my się do kciuków dołączamy :)[/QUOTE]
[quote name='Sonka95']Trzymam bardzo mocno kciuki :loveu: i życzę powodzenia na botanice :D zaliczysz na pewno ;)[/QUOTE]
Dzięki kochane. :) Trochę się denerwuje, ale co będzie to będzie...

Posted

[URL]https://lh3.googleusercontent.com/-wI_SBvASkkw/URDsJJ5qWSI/AAAAAAAAEn0/vh6yoNdEpRU/s640/DSCF6642.JPG[/URL] kochana Żabulka :loveu:

a co do wcześniejszych rozmów na temat odchudzania się : ŻYCIE JEST ZA KRÓTKIE ŻEBY SIĘ GŁODZIĆ! jemy po to aby żyć,żyjemy po to aby jeść <3 :diabloti:

Posted

[quote name='Molowe'][URL]https://lh3.googleusercontent.com/-wI_SBvASkkw/URDsJJ5qWSI/AAAAAAAAEn0/vh6yoNdEpRU/s640/DSCF6642.JPG[/URL] kochana Żabulka :loveu:

a co do wcześniejszych rozmów na temat odchudzania się : ŻYCIE JEST ZA KRÓTKIE ŻEBY SIĘ GŁODZIĆ! jemy po to aby żyć,żyjemy po to aby jeść <3 :diabloti:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='marra']I jak poszło ??[/QUOTE]
Heja wszystkim. :)
Wczoraj nie poszło facet sobie chyba jakieś jaja robił. Byłam tam już po 8 a dopiero po 14 byłam w domu..... Wchodziliśmy parami , pytał ciągle moją koleżankę, zadał mi 2 pytania, na jedno odpowiedziałam dobrze na drugie tak sobie. I nagle mówi do zobaczenia jutro. No ku.......rde. Jak dzisiaj znowu tak będzie to chyba powiem, że ja też tu jestem i walczę o ocenę...
Mam dziś na 14. Zobaczymy co to będzie..