Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='phase']Ja to mogłabym przez spanie to spalić, bo w łóżku mogłabym leżeć , leżeć i leżeć , no ale kto wyjdzie z psem. :hmmmm: Więc nawet po schodach sobie pochodzę w górę i w dół. :lol:

O Ty nie dobra. :diabloti:[/QUOTE]
Gdyby tak się dało to bym była chuda, bo moją miłością jest łóżko :cool3: Takie chodzenie po schodach naprawdę coś da oprócz zakwasów w nogach? Bo jak tak to kradnę patent :p

Pies ma ze mną przesrane, nie przeczę :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Tłusty czwartek jest raz do roku i trzeba korzystać :p[/QUOTE]
Problem w tym, że ja czasem sobie robię "dzień grubasa". :diabloti:

[quote name='Ty$ka']Gdyby tak się dało to bym była chuda, bo moją miłością jest łóżko :cool3: Takie chodzenie po schodach naprawdę coś da oprócz zakwasów w nogach? Bo jak tak to kradnę patent :p

Pies ma ze mną przesrane, nie przeczę :diabloti:[/QUOTE]
Każdy ruch jest dobry, może mniej brzuch pracuje, bo przecież nawet się nie czuje go w czasie chodzenia po schodkach, ale zawsze to nogi są ruchu. Z resztą ja czasem jak słyszę, że nikt nie idzie to co 2 schodek sobie nogę do siebie wezmę na 3 sek. a potem drugą, by jeszcze większe obciążenie było a wtedy brzuch więcej pracuje. :)

Posted

[quote name='phase']Problem w tym, że ja czasem sobie robię "dzień grubasa". :diabloti:

Każdy ruch jest dobry, może mniej brzuch pracuje, bo przecież nawet się nie czuje go w czasie chodzenia po schodkach, ale zawsze to nogi są ruchu. Z resztą ja czasem jak słyszę, że nikt nie idzie to co 2 schodek sobie nogę do siebie wezmę na 3 sek. a potem drugą, by jeszcze większe obciążenie było a wtedy brzuch więcej pracuje. :)[/QUOTE]
Ja też mam często dzień grubasa i przez to nieźle się spasłam na zimę :(

No niby racja, ale chyba wolę bieżnię ;P. Ja zawsze jak idę po schodach to wchodzę co 3schody, bo po jednym to tak wolno wychodzi :lol:

Posted

[quote name='phase']Heloł wszystkim Ciotkom. :)
Zjadłam aż 3 pączki! :crazyeye: 2 oponki i faworka. W weekend chyba trzeba iść na dłuuugi spacer. :shake: Specjalnie już umyłam zęby , by nic nie zjeść. :diabloti:[/QUOTE]

Ja to 6 pączków i faworki i mam na dziś dosyć :evil_lol: Ale spaliłam spacerem po lesie ...

Posted

Ja to po świętach miałam schiza i się głodziłam, teraz to już nie :lol: No i dzisiaj raptem 2 pączki zjadłam, no to co to jest przecież :hmmmm:
U mnie wchodzenie po schodach nic nie daje. Od 8 lat mieszkam na czwartym piętrze i drałuję po schodach z 6-7 razy dziennie i jakoś efektu w nogach nie widzę. Łydki jakoś się prezentują, ale uda to koszmar :mdleje:

Posted

Ja to mieszkam na 2 piętrze w bloku bez windy :roll: więc codziennie kilkanaście razy w tą i z powrotem ... a najgorzej to jak się na wakacje wybieramy to wnoszenie i wynoszenie rzeczy

Posted

[quote name='Ty$ka']Ja też mam często dzień grubasa i przez to nieźle się spasłam na zimę :(

No niby racja, ale chyba wolę bieżnię ;P. Ja zawsze jak idę po schodach to wchodzę co 3schody, bo po jednym to tak wolno wychodzi :lol:[/QUOTE]
Chociaż przyznam, że od Nowego Roku ograniczyłam jedzenia, już chociażby nie żrę na noc..
Ja też wolałabym bieżnię, gdyby ją miała. :eviltong: To nawet z Żabką bym sobie ćwiczyła, bo jej też by się przydało zejść z tłuszczyku.
Haha, najlepiej na skróty.:evil_lol:

[quote name='Sonka95']Ja to 6 pączków i faworki i mam na dziś dosyć :evil_lol: Ale spaliłam spacerem po lesie ...[/QUOTE]
No Ty to naprawdę nie żałowałaś sobie. :evil_lol:

[quote name='rashelek']Ja to po świętach miałam schiza i się głodziłam, teraz to już nie :lol: No i dzisiaj raptem 2 pączki zjadłam, no to co to jest przecież :hmmmm:
U mnie wchodzenie po schodach nic nie daje. Od 8 lat mieszkam na czwartym piętrze i drałuję po schodach z 6-7 razy dziennie i jakoś efektu w nogach nie widzę. Łydki jakoś się prezentują, ale uda to koszmar :mdleje:[/QUOTE]
JA też mieszkam na czwartym piętrze. U mnie nogi to chyba jedna część ciała, która jest spoko. :grins: Tylko mi chodzi o takie jakby ćwiczenia na schodkach.

[quote name='Sonka95']Ja to mieszkam na 2 piętrze w bloku bez windy :roll: więc codziennie kilkanaście razy w tą i z powrotem ... a najgorzej to jak się na wakacje wybieramy to wnoszenie i wynoszenie rzeczy[/QUOTE]
Ja nawet jakbym na 10 mieszkała to i tak bym żyła, jakby windy by nie było. :lol:

Posted

[quote name='phase']
Junior Przecinek
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-PEO-a3QtmZA/UN37TYhoC3I/AAAAAAAAKx8/wQOs-J0PLaA/s640/2.JPG[/IMG][/QUOTE]

Ma domcio. :grins:

Posted

Jezu ja pamiętam, jak mieszkałam na 9 i kiedyś się winda popsuła. Dostałam zawału w okolicach piętra 5,5 a potem się czołgałam do domu. Co śmieszniejsze, tata wrócił dosłownie 5min później i winda już działała :diabloti:
Jakoś nie widziałam po zdjęciach, żebyś gruba była także nie wiem o co Ci chodzi :eviltong:

Posted

Ej ja też dziś zjadłam sobie trzy pączki, ale to ostatni dzien bo od jutra DEFINITYWNY KONIEC ZE SŁODKIM!
O tak!
Już dawno to cholerstwo miałam rzucić i kurde, ja pierdziele nie mogę :shake:
Jak macie jakieś sposoby na rzucenie słodkiego to się podzielcie :diabloti:

Posted

[CENTER][SIZE=6][FONT=georgia][COLOR=#EE82EE][B]Pozdrawiamy Żabcię i[SIZE=6] Jej Pańci[SIZE=6]ę[/SIZE][/SIZE]
w tłusty czwartek i życzymy:[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]

[IMG]http://www.stronka-agusi.pl/gify/images/998zapusty_paczki_smacznego_stronka-agusi.gif[/IMG]
[/CENTER]

Posted

[quote name='rashelek']Jezu ja pamiętam, jak mieszkałam na 9 i kiedyś się winda popsuła. Dostałam zawału w okolicach piętra 5,5 a potem się czołgałam do domu. Co śmieszniejsze, tata wrócił dosłownie 5min później i winda już działała :diabloti:
Jakoś nie widziałam po zdjęciach, żebyś gruba była także nie wiem o co Ci chodzi :eviltong:[/QUOTE]
No faktycznie trochę zabawne. :evil_lol: Ale ja bym nawet nie chciała mieszkać w wieżowcu, bałabym się przez okno wyjrzeć. :evil_lol:
Dobra, dobra waga wszystko mówi. :shake::diabloti:

[quote name='whiteterrier']Ej ja też dziś zjadłam sobie trzy pączki, ale to ostatni dzien bo od jutra[B] DEFINITYWNY KONIEC ZE SŁODKIM![/B]
O tak!
Już dawno to cholerstwo miałam rzucić i kurde, ja pierdziele nie mogę :shake:
Jak macie jakieś sposoby na rzucenie słodkiego to się podzielcie :diabloti:[/QUOTE]
Ja mówię sobie tak codziennie. :diabloti:
Ale tak serio, ogarniam się z jedzeniem.
Umyć zęby, by już nic nie jeść. Ale to bardziej na wieczór, bynajmniej u mnie się sprawdza. :lol:

[quote name='Sarunia-Niunia'][CENTER][SIZE=6][FONT=georgia][COLOR=#EE82EE][B]Pozdrawiamy Żabcię i[SIZE=6] Jej Pańci[SIZE=6]ę[/SIZE][/SIZE]
w tłusty czwartek i życzymy:[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]

[IMG]http://www.stronka-agusi.pl/gify/images/998zapusty_paczki_smacznego_stronka-agusi.gif[/IMG]
[/CENTER]
[/QUOTE]
Na śniadanko. :)

Jeszcze wczoraj nie było nic ze śniegu a przez noc spadło tyle, że Żabie do brzucha on sięga, ta to zadowolona oczywiście, mimo, że ledwo może chodzić w tych zaspach.

Posted

Ja strasznie tyję, a spalić tego nie mogę. Ograniczam się z jedzeniem co nieco, ale ciężko mi to idzie, bo kocham jeść :siara:

U nas też śnieg. A przede wszystkim ziiiimno... :P

Świetnie, że kicia znalazła dom :loveu:

Posted

Ej ja wreszcie ograniczę! Ale od jutra bo dziś zjadlam pączka... xd
Ostało się z wczoraj to co się miały biedne zmarnować :D
A ja chyba wreszcie trochę schudne bo mi zakładają aparat to przez tydzień nie będę mogła jeść, jupi :D

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Witamy się u Żabci:)

U nas też masa śniegu spadła:roll:[/QUOTE]
Witamy Klaudulki. :grins:
U nas jeszcze śnieg jest, ale trochę mokro, może dziś na spacerek się pójdzie, zobaczymy. :)

[quote name='Sonka95']U nas wczoraj jeszcze w nocy padał śnieżek :D[/QUOTE]
Wy to już w ogóle macie Antarktydę. :eviltong:

[quote name='Ty$ka']Ja strasznie tyję, a spalić tego nie mogę. Ograniczam się z jedzeniem co nieco, ale ciężko mi to idzie, bo kocham jeść :siara:

U nas też śnieg. A przede wszystkim ziiiimno... :P

Świetnie, że kicia znalazła dom :loveu:[/QUOTE]
Ja też! Może mówią, że dobrze wyglądam, że na twarzy już nie chudo, ale po brzuchu to ja widzę, że jest nie halo. :shake: A najgorsze jest to, że ja lubię jeść. :placz::diabloti: Mamy coś wspólnego. :evil_lol:
Jak to mówią jest zima, więc musi być zimno. :diabloti:

[quote name='whiteterrier']Ej ja wreszcie ograniczę! Ale od jutra bo dziś zjadlam pączka... xd
Ostało się z wczoraj to co się miały biedne zmarnować :D
A ja chyba wreszcie trochę schudne bo mi zakładają aparat to przez tydzień nie będę mogła jeść, jupi :D[/QUOTE]
:roflt: A dziś weekend jest. :diabloti: No ja już Markowi powiedziałam dziś już ostatni raz wieczorkiem wypijemy po piwku i na dłuższy czas odstawiam wieczorne picie czy podjadanie, tak, tak.
Ooooo, będziesz miała piękne ząbki. :loveu:

Meteorologia zaliczona, botanika nie. Ostatni termin poprawy (ustny) mam w środę. Ale to jest paranoja, było nas na poprawie ponad 50 a chyba tylko 6 osób zaliczyło. To co było na tym egzaminie to czarna magia. :shake: A jeszcze na "pocieszenie" dodam, że w tamtym roku u ten cały profesorek, który będzie nas pytał nikogo nie przepuścił....

Posted

A piwo to tylko puste kalorie :diabloti:
Będę mieć najpierw pięknie wycinane ósemki bo wzięły mi się jakoś tak poprzestawiały, że tragedia..

Nie chcesz jechać ze mną na obóz z psem? Bo muszę mieć osobę pełnoletnią :evil_lol:

Posted

[quote name='whiteterrier']A piwo to tylko puste kalorie :diabloti:
Będę mieć najpierw pięknie wycinane ósemki bo wzięły mi się jakoś tak poprzestawiały, że tragedia..

Nie chcesz jechać ze mną na obóz z psem? Bo muszę mieć osobę pełnoletnią :evil_lol:[/QUOTE]
Ja to boję się dentysty. :shake:
Hahaha. :evil_lol: A gdzie, kiedy?

Posted

[quote name='phase']Ja to boję się dentysty. :shake:
Hahaha. :evil_lol: A gdzie, kiedy?[/QUOTE]

A ja ich nawet lubię :D

[url]http://graf-psy.pl/obozy/agilityfrisbeeobedience/[/url] -----> chętnie pojechałabym na turnus nr. 2 :D

Posted

[quote name='whiteterrier']A mój chyba zapomina bo zawsze tak żwawo wchodzi do Weta i od razu na wagę :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='whiteterrier']A ja ich nawet lubię :D
[/QUOTE]

Wy to jesteście pokręceni, jaki Pan taki pies.:diabloti:

Z miłą chęcią bym pojechała, ale problem w tym, że moja to ledwo pójdzie na 15 min spacer, w ciągłym ruchu..

Posted

[quote name='phase']Wy to jesteście pokręceni, jaki Pan taki pies.:diabloti:

Z miłą chęcią bym pojechała, ale problem w tym, że moja to ledwo pójdzie na 15 min spacer, w ciągłym ruchu..[/QUOTE]

Podobieństwo bezgraniczne! :D
o kurcze szkoda ;c Muszę poszukać sobie jakiegoś opiekuna bo zmienili, a w tamtym roku bylo, że od 16 można jechać.. A ja kończę 17 przed obozem i muszę opiekuna szukać :evil_lol:

Posted

[quote name='whiteterrier']Podobieństwo bezgraniczne! :D
o kurcze szkoda ;c Muszę poszukać sobie jakiegoś opiekuna bo zmienili, a w tamtym roku bylo, że od 16 można jechać.. A ja kończę 17 przed obozem i muszę opiekuna szukać :evil_lol:[/QUOTE]
To już by nie mogli te 17 podarować.. Ja bym pojechała sobie na taki obozik, no ale niestety z moją Żabcią dużo byśmy nie zdziałały..