phase Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 [quote name='Sonka95']To teraz będziesz dużo miała do czytania :loveu:[/QUOTE] A no będę, będę miała. :grins: [quote name='kalyna']ja też kupowałam gazety.. MP i PP jednocześnie przez ok 3 lat... no ale taki plus, że z 3 lat MP przydało mi się do pracy licencjackiej, bo na podstawie tego czasopisma pisałam :) ale na 2011 roku skończyłam... teraz nawet numerów z kalendarzem nie kupuję, bo wolę zamówić na forum... nie dość, ze i tam moje psiaki są to i skarpetę się wspomoże :loveu: fakt, nie ma co z tymi kg zrobić.. u mnie leżą w szafce jak na razie, ale wracam czasem do niektórych artykułów. Gdyby cena była niższa to pewnie kupowałabym, ale wychodziło ok 12zł miesięcznie. Pamiętniki wampirów przeczytałam początek... i wymiękłam... :roll: ale po przeczytaniu napisz, czy warto ;) Ja uwielbiam iśc od księgarni, pooglądać, porozdziwiać się i kupić.. przez neta nie lubię, ale i tak jestem zmuszona kupować, bo taniej, bo są :evil_lol: [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-uFh8UEzU4Ko/UOl-bhSvInI/AAAAAAAAEN4/0rBJMuzeg_8/s640/DSCF6270.JPG[/URL] gazety takie wysokie są jak Żabcia :evil_lol:[/QUOTE] Wow, to co to za praca lic. była?. :) Co do pamiętników wampirów, bardziej wolę serial, chociaż łatwo się czyta, wciąga dosyć. No i wiem, że jest też wersja filmowa książek i żałuję trochę, że tych nie wzięłam, no ale chociaż zamiast siedzieć bezczynnie na kompie to wezmę do ręki książkę. :) Ja teraz szukam fotopuzzli, ale drogie są. :shake: Zastanawiam się, czy np. w tesco czy gdzieś indziej można to zrobić. [quote name='Klaudia&Aza'][URL]https://lh3.googleusercontent.com/-_7QqVvE5yWw/UOl-em4_AWI/AAAAAAAAEOQ/uPP6g8ajORc/s640/DSCF6273.JPG[/URL] ale kolekcja :o[/QUOTE] :grins: [quote name='marra']Dzień dobry :)[/QUOTE] Hej. :bye: Jestem nieszczęśliwa. Dziś zleciał mi telefon z małej wysokości, ale prosto na ekranik i BUM! 70 zł naprawa, a chciałam sobie kupić perfum. :( W przyszłym tyg. mam 8 sprawdzianów. W tym jutro jeszcze 3. :( No i dziś już szczerze się przyznałam samej sobie, iż do sesji nie wytrwam, gdyż gleboznawstwa nie ogarnę choćbym nie wiem jak się starała. Wszystko idzie dobrze, ale tylko to mnie zatrzymuje. Ale plan awaryjny jest taki, jeśli mi się nie uda z leśnictwem, w ogóle ukończeniem tego semestru to pojedziemy z Markiem za granicę, zarobię pieniążki i od przyszłego zimowego semestru pójdę na nowe studia, ale na pewno naukę będę kontynuować. Quote
Sonka95 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Mój telefon to jest na szczęście wytrzymały on upadał wiele razy i nic mu nie jest , dlatego nie dla mnie delikatne telefony :diabloti: Mi już zapowiadają co chwile sprawdziany i referaty :-( Quote
Ty$ka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Jak ja się cieszę, że mój fonik jest stworzony dla mnie i nawet jak zlatuje z 2. piętra to ma się bardzo dobrze, powiedziałabym nawet że on czasem potrzebuje takiego efektu szokowego :diabloti: To Ty się Dziewczyno ucz, a nie na dogo siedzisz. ;P Quote
*Magda* Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='phase'] No i dziś już szczerze się przyznałam samej sobie, iż do sesji nie wytrwam, gdyż gleboznawstwa nie ogarnę choćbym nie wiem jak się starała. Wszystko idzie dobrze, ale tylko to mnie zatrzymuje. Ale plan awaryjny jest taki, jeśli mi się nie uda z leśnictwem, w ogóle ukończeniem tego semestru to pojedziemy z Markiem za granicę, zarobię pieniążki i od przyszłego zimowego semestru pójdę na nowe studia, ale na pewno naukę będę kontynuować.[/QUOTE] A jakie plany zagraniczne wchodzą grę? Quote
phase Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='Sonka95']Mój telefon to jest na szczęście wytrzymały on upadał wiele razy i nic mu nie jest , dlatego nie dla mnie delikatne telefony :diabloti: Mi już zapowiadają co chwile sprawdziany i referaty :-([/QUOTE] On mi ześlizgnął się z naprawdę małej wielkości. :( No trudno, w piątek go dobieram. Tata nic nie wie i mama nadzieję, że się nie kapnie. :diabloti: Miałam kiedyś niezniszczalną Nokię, wpadła do miski z wodą, nie było zasięgu to mi naprawili w zwykłym komisie a w firmówce powiedzieli, że tego nie da się naprawić. ;/ [quote name='Ty$ka']Jak ja się cieszę, że mój fonik jest stworzony dla mnie i nawet jak zlatuje z 2. piętra to ma się bardzo dobrze, powiedziałabym nawet że on czasem potrzebuje takiego efektu szokowego :diabloti: To Ty się Dziewczyno ucz, a nie na dogo siedzisz. ;P[/QUOTE] No właśnie ja też miałam szczęście wcześniej do telefonów, serio, ale ten jakiś inny jest. :hmmmm: Uczę, uczę. Notatkowałam. :evil_lol: [quote name='magdabroy']A jakie plany zagraniczne wchodzą grę?[/QUOTE] Ja nigdy jeszcze nie byłam za granicą, dlatego dla mnie obojętnie gdzie, byle zarobić. Niby do Anglii bym chciała, ale boję się lecieć samolotem ja to już mam złe myśli, że coś się stanie. :oops: [quote name='marra']Nie nastawiaj się tak Phase ! dasz radę :)[/QUOTE] No właśnie z tego nieszczęśliwego gleboznawstwa jest do dupy. :( Quote
kalyna Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Hm jak to na studiach bywa to są "pomoce naukowe".. weź to na chłopski rozum ;) ja miałam z niejednym problem, a jednak mi się udało pozaliczać, więc w Ciebie wierzę ;) Quote
Oscar Patric Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 pewnie że dasz radę,trzymamy kciukaski Quote
monia&nero Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='phase'] Ja nigdy jeszcze nie byłam za granicą, dlatego dla mnie obojętnie gdzie, byle zarobić. Niby do Anglii bym chciała, ale boję się lecieć samolotem ja to już mam złe myśli, że coś się stanie. :oops: [/QUOTE] Nie bój się ja leciałam już 12 razy samolotem w tym 4 razy po 11 godzin. Da się przeżyć! no a teraz przecież dremlinery latają :) Quote
marra Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Ja leciałam samolotem godzinę i już nigdy więcej w tym potworze nogi nie postawię :) Quote
Ty$ka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='marra']Ja leciałam samolotem godzinę i już nigdy więcej w tym potworze nogi nie postawię :)[/QUOTE] A czemu? ;) Quote
*Magda* Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Lot samolotem jest suuuuuuuuuuuuuuuuuper :) Quote
justysiek Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 ja nie leciałam jeszcze, więc się nie wypowiem, ale mąż mój i owszem i mówił, że fajnie:) Quote
Ty$ka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Ja jeszcze nie latałam ani nie byłam za granicą, ale jakoś mnie nie ciągnie ;) Quote
marra Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='Ty$ka']A czemu? ;)[/QUOTE] Bo mi się działo wszystko co tylko może się dziać związane ze zmianą ciśnienia, jakieś dziwne bóle głowy, czułam się jakby głowa nie była moja :D zatkane uszy to standard (żadne rzucie gum czy połykanie śliny nie działa), żołądek miałam wrażenie, ze wywraca się na lewą stronę :D ana samej górze to trzepnęło jakbym była naćpana, jeszcze w życiu tak mi się spać nie chciało, jeszcze po drodze dostałam ataku paniki :D STRASZNE ! i ten mój lęk wcale nie jest związany z tym, ze się spadnie czy coś, tego jakoś się nie boję, tylko tego jak się w środku czuje. Quote
phase Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 [quote name='justysiek']dasz radę! trzymam kciuki.[/QUOTE] Dzięki. :) [quote name='kalyna']Hm jak to na studiach bywa to są "pomoce naukowe".. weź to na chłopski rozum ;) ja miałam z niejednym problem, a jednak mi się udało pozaliczać, więc w Ciebie wierzę ;)[/QUOTE] Dzięki kochana. ;) Oby przetrwać przyszły tydzień... Postaram się, jeszcze nie chcę się poddawać.. [quote name='unikatowydiament']pewnie że dasz radę,trzymamy kciukaski[/QUOTE] dziękować. :) [quote name='Sonka95']Powodzenia na sprawdzianach :loveu:[/QUOTE] ;) Quote
phase Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Dzień dobry:)[/QUOTE] Dziś, jutro, pojutrze dobry, bo nie ma zajęć. :grins::loveu: [quote name='monia&nero']Nie bój się ja leciałam już 12 razy samolotem w tym 4 razy po 11 godzin. Da się przeżyć! no a teraz przecież dremlinery latają :)[/QUOTE] wow, sporo. :crazyeye: [quote name='Ty$ka']Ja jeszcze nie latałam ani nie byłam za granicą, ale jakoś mnie nie ciągnie ;)[/QUOTE] A mnie baaardzo, by poznać nowe miejsca, zrobić zdjęcia, kupować taniej.:evil_lol: I może poznać nowych ludzi. :) [quote name='marra']Bo mi się działo wszystko co tylko może się dziać związane ze zmianą ciśnienia, jakieś dziwne bóle głowy, czułam się jakby głowa nie była moja :D zatkane uszy to standard (żadne rzucie gum czy połykanie śliny nie działa), żołądek miałam wrażenie, ze wywraca się na lewą stronę :D ana samej górze to trzepnęło jakbym była naćpana, jeszcze w życiu tak mi się spać nie chciało, jeszcze po drodze dostałam ataku paniki :D STRASZNE ! i ten mój lęk wcale nie jest związany z tym, ze się spadnie czy coś, tego jakoś się nie boję, tylko tego jak się w środku czuje.[/QUOTE] O matko. :crazyeye: Ja panicznie boję się wind.... :shake: Zaczął się weekend.. Ale mój weekend będzie wyglądał, tak - nauka, nauka, nauka i czasem czytanie książki. Jedynie może w niedzielę pojedziemy z tatą na Morsy, dawno nie byłam. A właśnie [SIZE=3][B]KALYNA [/B][SIZE=2]w serialu Stefan to Stefan a w książce Stefano. Aż dziwnie się czyta więc i tak biorę go za Stefana. [/SIZE][/SIZE]:cool1: Nie filmowa książka jest totalnie inna niż serial, inny świat. A oglądałaś serial?. Quote
kalyna Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='phase']A właśnie [SIZE=3][B]KALYNA [/B][SIZE=2]w serialu Stefan to Stefan a w książce Stefano. Aż dziwnie się czyta więc i tak biorę go za Stefana. [/SIZE][/SIZE]:cool1: Nie filmowa książka jest totalnie inna niż serial, inny świat. A oglądałaś serial?.[/QUOTE] noo właśnie.. wiedziałam, że ciut inne jest top imię, ale nie pamiętałam co :evil_lol: ja ją czytałam zanim był ten serial w tv :roll: Serial oglądałam do któreś tam serii, potem mi się znudziło to oczekiwanie na nowy odcinek.. bo ja jak oglądałam to po 2-4 odcinki na raz :lol: a doszłaś to etapu, gdzie zęby się chowały od nadmiaru krwi? bo gdzieś to przeczytałam, ale to chyba w pamiętnikach :hmmmm: ja w szkole mam windę, bo budynek ma 18 pięter.. na 15 wychodzę jakbym była mega nawalona.. w głowie mi się kręci, w uszach świszczy.. buuuu Quote
Błyskotka Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Ja bym chętnie poleciała samolotem :) Quote
Sonka95 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Ja windą jakoś nie lubię jeździć , bo kiedyś utknęłam w windzie :diabloti: W moim bloku nie ma windy , ale jak nie jest , aż tak wysoko to wolę po schodach :evil_lol: Ja samolotem nie leciałam , ale się boje :roll: Za dużo filmów katastroficznych oglądałam ... Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 (edited) znalazłam mojego psa z 91 roku i gazete pies z 87 roku :diabloti: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00680_zpsbde88515.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00681_zps0b5e07a5.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00682_zps65035cc0.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00683_zps38029abd.jpg[/IMG] Edited January 11, 2013 by dOgLoV Quote
Recommended Posts