Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT="Arial"][SIZE="3"]

Zadzwoniła do mnie kobieta z informacją, że przy drodze błąka sie mega wychudzony i zaniedbany pies...
Widziała jak pies był przeganiany...
Nakarmiła - psiak jadł i jadł...
Poprosiłam by przetrzymałą Go pare dni - może uda sie Go uchronić od schronika - tam ciężko będzie Go doprowadzić do zdrowia...
Wczoraj psiak był u naszej wetki - owczarek podhalański waży 30kg - baaardzo wychudzony, uszy w koszmarnym stanie - czyszczenie trwało kupe czasu, psiak bardzo łagodny i kochany - daje sobie zrobić wszystko
miał pobrany wymaz z uszu, dostał krople do czyszczenia uszu na 7dni, zastrzyk przeciwzapalny, został odpchlony i odrobaczony, /rachunku jeszcze nie mam - niewiem ile za to/ kupilam Mu worek karmy....
mamy 6 dni - niesttey nie moze dłuzej zostać tam gdziej jest - ten termin i tak jest mocno naciągniety..
psiak praktycznie ma zeby starte na maxa - nie jest stary ma ok 5 lat, jest po prostu koszmarnie zaniedbany, z dredami i skołtuniona brudna sierścia..a przy tym wszystkim tuli sie do rąk i macha ogonem..
oto MISIU:

zeby:

NIE MAMY GDZIE gO ZABRAC..
jeśli nie znajdzie sie jakis DT psiak trafi do schronu cieszacego sie złą opinia....

prosze pomózmy Mu...tyle juz przeszedl...
[/FONT]

Edited by Lu_Gosiak
  • Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My wszystko już wiemy- to nasza forumowiczka znalazła psa;)
Damy radę;)
Gdyby ktoś mógł pomóc oferując dt lub polecając jakiś tani hotel w okolicy- będziemy wdzięczne. Nie mamy teraz wolnego dt... ale szukamy rozwiązania...

Posted

mc_mother napisał(a):
My wszystko już wiemy- to nasza forumowiczka znalazła psa;)
Damy radę;)
Gdyby ktoś mógł pomóc oferując dt lub polecając jakiś tani hotel w okolicy- będziemy wdzięczne. Nie mamy teraz wolnego dt... ale szukamy rozwiązania...

no właśnie mówiła, ze tam działa:)
swoja droga niezle sie złozyło
hoteliki w okolicy to u Lilki w Jasieniu oraz Kamiron w Częstochowie

Posted

U Miska z tego co wiem wszystko dobrze..natomiast mamy mało czasu by Mu cos znaleść

za wizyte u weta mam fakture na:
120zl wizyta /odpchlenie, odrobaczenie, krople do uszu, zastrzyk przeciwzapalny i świądowy/
50zl - wymaz z ucha
52 zl karma

RAZEM - 222zł

moze Ktos zechcie sie dorzucic do Miska?? mamy pełno psów na głowie dlatego musiałam odmówic juz Miskowi badana krwi /biochemia+morfologia 60zł/ kóre chciala zrobic Mu dziewczyna która przechowuje Miśka..nie ma takiej potrzeby narazie bo Misiu je normalne, robi ładne kupy a i tak rachunek jestjuz spory..moze KTos mógłby wspomóc chociaz pare groszy dorzucic???

Posted

wikikoniki napisał(a):
A mamy coś na facebook'u ?
Koniec kary :multi: :diabloti:

o jakiej karze piszesz??

jestem na zaproszenie Understandme, moge jedynie cosik dorzucić - PILNIE POTRZEBNY TYMCZAS DLA PSIAKA :modla::modla::modla::modla: