Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TEKST DO OGŁOSZEŃ
Podajcie na kogo kontakt to dopiszę.

Rata - Łódź

W łódzkim schronisku przebywa sympatyczna 6 letnia, średniej wielkości sunia o imieniu Rata.
Trafiła do tej placówki w maju 2004 roku. Rata bardzo boi się innych suk w boksie. Ustępowała im miejsca przy kratach, schodziła z drogi i być może dlatego nie była zauważona przez ludzi odwiedzających łódzkie schronisko. Szkoda, bo to bardzo miła i łagodna suczka.
Psinka przebywa już tak długo w schronisku i zastanawia się dlaczego resztę życia ma spędzić za kratami. Przecież nic złego nie zrobiła. Marzy o spacerku po mięciutkiej trawce, o swojej miseczce, o kąciku w ludzkim sercu i kochającym domku. Czy doczeka się dnia, w którym te marzenia staną się rzeczywistością. W schronisku miała jedyną przyjaciółkę, z która została rozdzielona. Po raz kolejny los okazał się dla niej okrutny. .
Rata to pies o wielkim sercu, który zasługuje na lepsze jutro. Czeka na Ciebie, na swojego PANA, który okaże jej dużo cierpliwości i pozwoli ponownie uwierzyć w człowieka, pana, przy którym poczuje się bezpieczna i kochana. Czy los się do niej uśmiechnie?

Ona wypatruje ciebie każdego dnia. Nie pozwól jej dłużej czekać.

Kontakt w sprawie adopcji:
Ania tel 503 557 378
mail: [email protected]
gg:3416413

Kamień spadł mi z serca, że Rata juz bezpieczna

Posted

Jak juz Rali jest na mnie,to Rata tez moze byc na mnie.
A pozatym to zapomniałam napisac ze Rali została pogryziona,trafiła na zwierzętarnie,dlatego przez jakis czas jej nie było. Teraz trafiła na 6 nie wychodzi z budy. Nic dziwnego...
A Rata uciekła,ale ja złapali,dlatego trafiła na kwarantanne,a potem do duzych psów.

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):

Rali została pogryziona,trafiła na zwierzętarnie,dlatego przez jakis czas jej nie było. Teraz trafiła na 6 nie wychodzi z budy. Nic dziwnego...

Rali nie poddawaj się!!!