Kar0la Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Prawie cale życie w schronisku... Quote
szajbus Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Kiedy was ktoś wreszcie wypatrzy, pokocha i zabierze ze sobą? Quote
szajbus Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Rali i Rata ciągle rozmyślają i przypominają sobie jak wygląda życie poza kratami schroniska. Pokochajcie je i spełnijcie ich marzenia o kochających domkach. Quote
szajbus Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Tak bywa! Rali i Rata wciąż wyczekują. Czy juz na zawsze maja pozostać w schronisku? Nie pozwól na to! Zaadoptujecie je, one czekają! Quote
Katie Blackss Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Biedna sunia. Tyle czasu w schronie. Kto jej pokaże, że życie może wyglądać inaczej? Quote
szajbus Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Siedza i siedzą, a przecież dawno odsiedziały swój wyrok. Nie zostały skazane na dożywocie. Quote
szajbus Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dla Rali i Raty kazdy dzień w schronisku to gehenna, Pomóz im! Quote
szajbus Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Rali i Rata są zaprzyjaźnione, ale boja sie o swoja przyszłość,. Nie zapominajcie, ze schronisko, to także walka o przetrwanie. Quote
Kar0la Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Idąc dzisiaj z przedszkola przez park, przyglądałam się starszym paniom spacerującym ze swoimi psiakami. Miałam uśmiech od ucha do ucha jak patrzyłam jak przytulają, głaszczą i czule mówią do tych swoich z reguły straszych, grubych i niezbyt pięknych kundelków. Pomyślałam, że Rali wyglądałaby jak królowa biegając między nimi. Pasowałaby do takiej starszej pani, spacerującej po parku i plotkującej na ławeczce z koleżankami o swoich psiakach. Quote
ewatonieja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 może trzeba by porozklejać plakaty w parkach? Quote
Szyszka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Kto zrobi plakaciki? Ja jestem lewa i nie umiem. :shake: Quote
Origami-7 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Kto Je pokocha????:crazyeye: :crazyeye: Quote
szajbus Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Moze to jest sposób, żeby obie sunie znalazły dom? Ogłoszenia nic nie dają. Pamiętajcie, ze jak Rali to i Racie trzeba by zrobić, one są ze sobą zaprzyjaźnione i moim marzeniem jest, żeby obie znalazły domki w tym samym czasie. Wiem, że to trudne, ale pomarzyć mogę nie? W plakacikach nie pomogę. Jestem chodzącym beztalenciem. Quote
Szyszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Prześliczna sunia czeka na Ciebie w łódzkim schronisku. Quote
szajbus Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Rali i Rata czekają na was. Czy nie dość sie już nacierpiały? Co mają zrobić, aby zostały dostrzeżone? Quote
Origami-7 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 One już tyle czekają:crazyeye: :crazyeye: Kto je pokocha???? Quote
luka1 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Czekająca na dom, na ciepły kąt, na własny kocyk i miseczkę. Proszę nie omijać obojętnie. Quote
Recommended Posts