Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To prawda luka 1 w oczach Rali jest coś szczególnego. Dlaczego poza nami nikt tego nie dostrzegł, dlaczego nikt jej do tej pory nie pokochał, nie zabrał do cieplutkiego domku???

Ludzie przyjrzyjcie sie jej uważnie i pokochajcie.

Posted

[quote name='ewatonieja']PłOWA RALI
OPIS ZE STRONY SCHRONISKA:sunia została stała porzucona przez właściciela. Jest bardzo spokojna i sympatyczna. Już bardzo długo tkwi w schronisku, w chwili przyjęcia 3 lata temu miała zaledwie roczek:placz:
można powiedziec ,że od człowieka nie zaznała nic dobrego :-(
pomocy!!!!

Ciemnowłosa Rata ma 6 lat, to bardzo miła, łagodna sunia już tyle czasu siedzi w schronisku - stąd jest bardzo smutna. Mimo tak długiego "stażu" wciąż boi się innych suk w boksie i zawsze ustępuje im miejsca przy kratach. Zaprzyjaźniona z Rali :)

szajbus mnie nie musisz pytać ,ani prosić,wstawiaj śmiało :)

Posted

ewatonieja napisał(a):
jutro można adoptowac Rali i Ratę,zapraszamy do łódzkiego schroniska!

O rany przez moment pomyślałam, że jest ktoś chętny na sunieczki, aż mi serce zadrżało. A tu nic...:-(

Posted

to tekst który umieszczam w ogłoszeniach Rali od kilku miesięcy ,może ktoś napisze coś nowego.PROSZĘ

[FONT=Times New Roman]Rali[/FONT]
[FONT=Arial]Gdy miała zaledwie roczek, została porzucona przez swojego właściciela. W ciągu jednej doby jej świat legł w gruzach. Cieplutkie legowisko zastąpił zimny beton schroniska. Oknami, przez które wyglądała na świat -kraty boksu. Tak tkwi to urocze biedactwo już 4 lata. [/FONT][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Rali to wyjątkowo ładna i spokojna sunia średniej wielkości, która została przyjęta do łodzkiego schroniska w 2003 roku. Jest bardzo łagodna i łasa na pieszczoty. Czasami próbuje zwrócić na siebie uwagę głośnym szczekaniem, które zawiera słowa [/FONT][FONT=Arial]„zabierz mnie stąd, pokochaj”.[/FONT][FONT=Arial] Jej serce jest pełne miłości i mimo przykrych doświadczeń otwarte na ludzi. Ta bidunia coraz częściej siedzi smutna i zapomniana , a jej oczy wyrażają ogromny smutek i tęsknotę za czymś czego kiedyś doświadczyła, a co zostało jej brutalnie zabrane. Okaż jej serce. Zmień jej los. Pozwól aby znów uwierzyła w człowieka. Możesz zmienić jej życie. Ona czeka na to z ogromna tęsknotą, która przepełnia jej serce[/FONT][FONT=Arial].[/FONT][FONT=Arial][/FONT]

Posted

Czy nikt nie ejst zainteresowany taka śliczna i kochana sunią? Ona czeka juz tyle lat na ta jedną, jedyną miłość. Spraw, żeby ponownie zaufała człowiekowi. Podaruj jej kącik w swoim sercu i domku!