ewatonieja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='ewatonieja']Rali jest energiczna sunią,poszczekuje i chce zwrócic na siebie uwagę,w koncu siedzi w schronie już tak długo, poszukiwany domek!sprawa pilna!!!! Przepiekna bezowa Rali i ciemnowłosa rata czekają na dom i miłość swojego życia!!! Quote
szajbus Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Te śliczne panienki czekają na życiowa szansę - kochające domki Quote
Kar0la Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Rata przypomina mi moją Gabi. Mają podobną wielkość i umaszczenie. Tylko moja ma większe radary. A Rali ma śliczne puchate "pantalonki". Quote
szajbus Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Czy te dwie sunie skazane są na schroniskowe dożywocie? Tylko od was zależy czy tak bedzie. One czekaja na was w łodzkim schronisku. Czekają z utęsknieniem. Quote
szajbus Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Obie dziewczynki tak wypatrują cię każdego dnia. Jedź do schroniska i przekonaj sie o tym sam(a) Quote
szajbus Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Mówimy "dobranoc" i przypominamy się wszystkim na pierwszej stronce! Quote
Kar0la Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Suczydełka pewnie siedzą w budzie. Mokro, zimno, leje deszcz, jak dobrze by im było na podusi w domu... Quote
szajbus Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Rali i Rata czekają. Niech cię nie zniechęca pogoda, pędź do schroniska jeszcze dziś. One nie mogą narzekać na deszcz czy wiatr. Quote
szajbus Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Obie dziewczynki czekają juz tak długo. Pewnie zapomniały jak wygląda życie poza schroniskowym boksem. Możecie im pomóc ofiarując dom i miłość. Quote
ewatonieja Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 mi się az serce sciska jak podchodze do ich boksu, tak smutno zostawiac te psiaki w tym miejscu, bez nadziei :( Quote
szajbus Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 One cierpią, chcą być tulone, miziane i kochane Quote
szajbus Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Smutne, samotne, opuszczone, ale z nadzieją w oczach wypatrują was każdego dnia. Kiedy odnajdą swoje szczęście u boku człowieka? Quote
szajbus Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Kiedy komuś zapadną głęboko w serce? Ile jeszcze muszą czekać na lepszy los? POMOCY! Quote
FunkyPrincessa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Słodzinka...W Łódzkim schronisku...Może uda mi sie namówić mamę...W końcu nie mieszkam daleko od tego schroniska...ale mam złe wspomnienia co do suni ze schroniska...5 lat tremu wziąłam suczkę miniaturka sznaucera...po trzech dniach okazało się że ma tyfus:(:( Quote
ewatonieja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ale ona jest świetna,mała, poręczna o dobrym charakterze ,zadnej agresji nie przejawia, po prostu nie jest rasowa ale czy to oznacza wyrok dożywocia? Quote
szajbus Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Kundelki są wspaniałe i niepowtarzalne dlatego wole je od rasowców. FunkyPrinsessa pracuj nad mamą, a może nad jej znajomymi. PROSZĘ! Quote
szajbus Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Przedłożyłam jej kolejny raz allegro. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=214551091 Quote
ewatonieja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 szajbus napisał(a):Kolejna piękność łódzkiego schroniska czeka na wybawiciela. Podaruj jej nowe zycie. Nie zwlekaj,psy tak szybko odchodzą! Quote
Origami-7 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 ewatonieja napisał(a):Nie zwlekaj,psy tak szybko odchodzą! Kto pokocha ten smutny pycholek??????? Quote
Recommended Posts