ewatonieja Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Kar0la']Dziewczyny kto robił to zdjęcie? Ewatonieja czy to Twoje? moje zdjęcie - wezcie je i rozpowszechniajcie ;) a co do prośby Julii to zamiast przedłużać tę kłótnię wystarczy poprosić? chyab nikomu korona od tego nie spadnie?moja sie trzyma :) a w rzie czego proszę o zlecenia na zdjecia gdy znowu będe w schronie postaram sie zrobić fotki tym psom,które chcecie ogłaszac i promować ,pozdrawiam- natalia Quote
Kar0la Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Ewatonieja dziękuję. Jeśli możesz to zrób Rali więcej zdjęć jak będziesz w schronie, o ile wyjdzie z budy. A Julię pytałam już o zgodę na pozostawienie zdjęć Ery. Ona ma najmniejsze szanse na adopcję. Quote
szajbus Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Rali biegnij przypomnieć się wszystkim. Psinko, kiedy nadejdzie dla ciebie ten szczęśliwy dzień? Quote
szajbus Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Nocny spacerek na pierwszą stronkę i przypominamy się wszystkim prosząc o domek Quote
Kar0la Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Czy ona nie zasługuje na dom??? Zero zainteresowania. Quote
hanka456 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Podnosze Rali, ona ma wielkie serce i minimalna szanse na adopcje. Nie dajmy pogrzebac serca Rali. Quote
pati Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [LEFT]Na pewno ktos sie w niej zakocha. [/LEFT] Quote
szajbus Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ta sunia jest pełna uroku. Dziwne, że do tej pory nikt sie nią nie zaintersował. Biegnij kochana na poczatkek Quote
szajbus Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Rali ogląda wiele osób na allegro, ale jakoś bez efektów. Co do zgody na zdjęcia, to nie jest to takie proste. Ja np. kopiuje fotki, syn roznosi je do szkoły, rozdaję znajomym. Nie trzymam ich tylko u siebie. Więc co mi da wystąpienie z prośbą o udostępnienie konkretnie mojej osobie, jak ja udostępniam je innym, którzy nie maja netu????? W takim wypadku ja nie widzę w tym sensu. Quote
julia.zuzanna Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 szajbus napisał(a):Rali ogląda wiele osób na allegro, ale jakoś bez efektów. Co do zgody na zdjęcia, to nie jest to takie proste. Ja np. kopiuje fotki, syn roznosi je do szkoły, rozdaję znajomym. Nie trzymam ich tylko u siebie. Więc co mi da wystąpienie z prośbą o udostępnienie konkretnie mojej osobie, jak ja udostępniam je innym, którzy nie maja netu????? W takim wypadku ja nie widzę w tym sensu. tak czy siak niewiele ci da, bo jesteś jedną z osób, która najwięcej krzyczała na mnie za zdjęcia, sama hopając tylko wątki do schroniska i samemu robić, przykro mi, bo sama nie wiele robisz, ale najwięcej masz do powiedzenia na temat tego, co robią inni Quote
szajbus Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='julia.zuzanna']tak czy siak niewiele ci da, bo jesteś jedną z osób, która najwięcej krzyczała na mnie za zdjęcia, sama hopając tylko wątki do schroniska i samemu robić, przykro mi, bo sama nie wiele robisz, ale najwięcej masz do powiedzenia na temat tego, co robią inni Mało wiesz, skoro myślisz, że tylko hopię watki. Jesteś bardzo ZAROZUMIAŁA. I nie oceniaj ludzi, bo robisz to bardzo POCHOPNIE!!!!! Twoja decyzja ( co sama przyznajesz w tej chwili) to nic innego jak zwykła mściwość i ty śmiesz twierdzić, że działasz na rzecz psiaków? To już więcej robią ci hopający niż ty, bo robią to od serca. Jesteś po prostu żałosna. Uważasz, że osoba podbijająca wątki nic nie robi? To po co w ogóle zakładać te wątki????? Gratuluje ci zachęcania innych do nawet najmniejszej współpracy na rzecz zwierząt. Quote
Kasia25 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Julio, czy zdajesz sobie sparawe z tego, że każda taka ulotka, w czyiś rękach, jest szansą na potencjalny dom? Quote
ciapuś Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 na dzień dobry (oby był dobry )biegniemy się przywitać Quote
ciapuś Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 cioteczki dajmy spokój tym zdjęciom ,i przestańmy się osądzać .Każdy robi to co może i umie i niech tak zostanie.Co do szajbusa ,moim zdaniem robisz cioteczko bardzo wiele ,dzięki Quote
ewatonieja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='szajbus'] Twoja decyzja ( co sama przyznajesz w tej chwili) to nic innego jak zwykła mściwość i ty śmiesz twierdzić, że działasz na rzecz psiaków? To już więcej robią ci hopający niż ty, bo robią to od serca. Jesteś po prostu żałosna. Szajbus moim zdaniem to nie był decyzja Julii,takie jest prawo,niektórzy o tym zapominają,tak jak i o byciu kulturalnym (sama zapomniałam :( ) może słowa dziekuję, proszę trzeba by na stałe wpisać do osobistego słownika ? Tymczasem prosze o domek dla Rali! wygoń smutek z jej oczu - przygarnij Rali do serca!!! Quote
szajbus Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Przepraszam ewotonieja, ale nie rozumiem. Za co mam dziękować??? Za to, ze ktos mnie traktuje jak gówniarza, za ten ton w trybie rozakazującym?? julia.zuzanna napisała tak czy siak niewiele ci da, bo jesteś jedną z osób, która najwięcej krzyczała na mnie za zdjęcia, sama hopając tylko wątki do schroniska i samemu robić, przykro mi, bo sama nie wiele robisz, ale najwięcej masz do powiedzenia na temat tego, co robią inniSłuchaj, ja mam naprawdę dość tych zaczepek, pouczania, atakowania mnie na moim forum przez Julię , straszeniem sądem itp. Jestem wam niewygodna? Wystarczy powiedzieć, żebym zwinęła żagle i po problemie. Niepotrzebna wam moja pomoc? Nie ma sprawy. Quote
julia.zuzanna Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 (...) jednak wysyłam na pw, nie będę zaśmiecać wątku, sorka Quote
Niewiasta_21 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
pati Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [LEFT]Ja tam w rozmowe nie wchodze . Nie ma z kim i Wy dziewczyny zróbcie to samo. Dla Juli zuzanny to tylko woda na młyn. A na co nam to. Kazda z nas wie ile robi dla psiaków. To najwazniejsze a , ze Julia Zuzanna myśli inaczej jej sprawa. Ja hopam wątki bo to ważne ale w tym samym czasie mam na tymczasie psy także z łodzkiego schronu. 2 psy z Marmurowej adoptowalam sama wiec żadne tam słowa Juli tego nie zmienia. Bużka Julia :p [/LEFT] Quote
Kar0la Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Dzięki za nowe zdjęcia. Bidulka często siedzi w budzie. Quote
Recommended Posts