Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kar0la']Dziewczyny kto robił to zdjęcie?

Ewatonieja czy to Twoje?

moje zdjęcie - wezcie je i rozpowszechniajcie ;) a co do prośby Julii to zamiast przedłużać tę kłótnię wystarczy poprosić? chyab nikomu korona od tego nie spadnie?moja sie trzyma :) a w rzie czego proszę o zlecenia na zdjecia gdy znowu będe w schronie postaram sie zrobić fotki tym psom,które chcecie ogłaszac i promować ,pozdrawiam- natalia

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewatonieja dziękuję. Jeśli możesz to zrób Rali więcej zdjęć jak będziesz w schronie, o ile wyjdzie z budy.
A Julię pytałam już o zgodę na pozostawienie zdjęć Ery. Ona ma najmniejsze szanse na adopcję.

Posted

Rali ogląda wiele osób na allegro, ale jakoś bez efektów.

Co do zgody na zdjęcia, to nie jest to takie proste. Ja np. kopiuje fotki, syn roznosi je do szkoły, rozdaję znajomym. Nie trzymam ich tylko u siebie. Więc co mi da wystąpienie z prośbą o udostępnienie konkretnie mojej osobie, jak ja udostępniam je innym, którzy nie maja netu????? W takim wypadku ja nie widzę w tym sensu.

Posted

szajbus napisał(a):
Rali ogląda wiele osób na allegro, ale jakoś bez efektów.

Co do zgody na zdjęcia, to nie jest to takie proste. Ja np. kopiuje fotki, syn roznosi je do szkoły, rozdaję znajomym. Nie trzymam ich tylko u siebie. Więc co mi da wystąpienie z prośbą o udostępnienie konkretnie mojej osobie, jak ja udostępniam je innym, którzy nie maja netu????? W takim wypadku ja nie widzę w tym sensu.

tak czy siak niewiele ci da, bo jesteś jedną z osób, która najwięcej krzyczała na mnie za zdjęcia, sama hopając tylko wątki
do schroniska i samemu robić, przykro mi, bo sama nie wiele robisz, ale najwięcej masz do powiedzenia na temat tego, co robią inni

Posted

[quote name='julia.zuzanna']tak czy siak niewiele ci da, bo jesteś jedną z osób, która najwięcej krzyczała na mnie za zdjęcia, sama hopając tylko wątki
do schroniska i samemu robić, przykro mi, bo sama nie wiele robisz, ale najwięcej masz do powiedzenia na temat tego, co robią inni

Mało wiesz, skoro myślisz, że tylko hopię watki.
Jesteś bardzo ZAROZUMIAŁA. I nie oceniaj ludzi, bo robisz to bardzo POCHOPNIE!!!!!
Twoja decyzja ( co sama przyznajesz w tej chwili) to nic innego jak zwykła mściwość i ty śmiesz twierdzić, że działasz na rzecz psiaków?
To już więcej robią ci hopający niż ty, bo robią to od serca.
Jesteś po prostu żałosna.

Uważasz, że osoba podbijająca wątki nic nie robi?
To po co w ogóle zakładać te wątki?????
Gratuluje ci zachęcania innych do nawet najmniejszej współpracy na rzecz zwierząt.

Posted

cioteczki dajmy spokój tym zdjęciom ,i przestańmy się osądzać .Każdy robi to co może i umie i niech tak zostanie.Co do szajbusa ,moim zdaniem robisz cioteczko bardzo wiele ,dzięki

Posted

[quote name='szajbus']
Twoja decyzja ( co sama przyznajesz w tej chwili) to nic innego jak zwykła mściwość i ty śmiesz twierdzić, że działasz na rzecz psiaków?
To już więcej robią ci hopający niż ty, bo robią to od serca.
Jesteś po prostu żałosna.

Szajbus moim zdaniem to nie był decyzja Julii,takie jest prawo,niektórzy o tym zapominają,tak jak i o byciu kulturalnym (sama zapomniałam :( ) może słowa dziekuję, proszę trzeba by na stałe wpisać do osobistego słownika ?

Tymczasem prosze o domek dla Rali! wygoń smutek z jej oczu - przygarnij Rali do serca!!!

Posted

Przepraszam ewotonieja, ale nie rozumiem. Za co mam dziękować??? Za to, ze ktos mnie traktuje jak gówniarza, za ten ton w trybie rozakazującym??

julia.zuzanna napisała
tak czy siak niewiele ci da, bo jesteś jedną z osób, która najwięcej krzyczała na mnie za zdjęcia, sama hopając tylko wątki
Słuchaj, ja mam naprawdę dość tych zaczepek, pouczania, atakowania mnie na moim forum przez Julię , straszeniem sądem itp.
Jestem wam niewygodna? Wystarczy powiedzieć, żebym zwinęła żagle i po problemie.
Niepotrzebna wam moja pomoc? Nie ma sprawy.

Posted

[LEFT]Ja tam w rozmowe nie wchodze . Nie ma z kim i Wy dziewczyny zróbcie to samo. Dla Juli zuzanny to tylko woda na młyn. A na co nam to.

Kazda z nas wie ile robi dla psiaków. To najwazniejsze a , ze Julia Zuzanna myśli inaczej jej sprawa.

Ja hopam wątki bo to ważne ale w tym samym czasie mam na tymczasie psy także z łodzkiego schronu. 2 psy z Marmurowej adoptowalam sama wiec żadne tam słowa Juli tego nie zmienia.

Bużka Julia :p
[/LEFT]