mulinka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Kar0la napisał(a):Oto kolejna bidulka z łódzkiego schroniska - Rali. Sunia była przyjęta do schroniska w maju 2003 roku. Została porzucona przez właściciela. Miała wtedy zaledwie rok. Od tego czasu minęły prawie 4 lata, a ona nadal tkwi tam niezauważona. :-( Czy taki będzie jej koniec?? To ładna, spokojna i łagodna sunia. Czy pozna jeszcze co to prawdziwy dom??? numer: 323; numer chip: 985.101020064883 imię: Rali; płeć: suka wiek: ok. 5 lat; wielkość: średnia rasa: mieszaniec; data przyjęcia: 2003-05-26; przebywa w boksie: boks 1 Rali prosi o dom !!! Quote
szajbus Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Zobaczcie to spojrzenie, to ciekawe umaszczenie, tą zgrabna sylwetkę. Nic, tylko sie zakochać w tej sunieczce. Quote
szajbus Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Biegnik kruszynko na początek kolejki, może wreszcie cię ktoś wypatrzy? Sunia, tak marze o domku dla ciebie! Quote
szajbus Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Rali, moje śliczności jak długo tak będziesz tkwiła bez zainteresowania? Dziewczyny, czy ona była na allegro? Mam wolne konto. potrzebuje pomocy w umieszczeniu ogłoszenia. W tej sprawie jestem początkująca. Ni pisaty, ni cytaty. Ale na stare lata wszystkiego sie można nauczyć nie? Takie cudo nie może sie marnować w schronie. Quote
szajbus Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 To cudeńko pragnie być kochaną i przytulana. Kto jej pomoże? Quote
szajbus Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Na dobranoc biegniemy na samą górę i prosimy o domek. Nie załamuj sie psinko, nadejdzie ten piękny dzień, że doczekasz sie domku. Quote
Kar0la Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Szajbus wydaje mi się, że Rali na allegro nie ma. Jeśli możesz to wystaw ją proszę. Kto napisze wzruszający tekst? Niewiasta zgodziła się, żeby kontakt podawać do niej. Quote
hanka456 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Podnosze z wiara, ze to moze ten raz kiedy ktos dojrzy Rali i ja pokocha. Quote
szajbus Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Proszę o tekst i instrukcje wstawiania psiaków na allegro, Tak jak powiedziałam jestem początkująca w tej kwestii i muszę sie wszystkiego nauczyć. Dopiero co założyłam konto, ma ono służyć miedzy innymi pomocy psiakom. Pomóżcie mi, dla nich to szansa. Quote
szajbus Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Czy nikt nie chce tej ślicznotki? Ona już cierpi 4 lata! Quote
szajbus Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Kolejna piękność łódzkiego schroniska czeka na wybawiciela. Podaruj jej nowe zycie. Quote
ewatonieja Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Rali bedzie wspaniałym przyjacielem!!!Przygarnij ją! Quote
szajbus Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ta słodka dziewuszka wciąż czeka na ta jedyna osobe, której odda cała swoja miłość. Quote
hanka456 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 dziewuszka Rali, przybyla kiedys do schroniska, przeobrazila sie w dojrzala kobiete i nadal czeka. Nie zapomnajcie i nie przegapcie Rali. Quote
szajbus Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Chciałabym Rali i Wiki wystawić na allegro. Poproszę o tekst i informacje na kogo podać kontakt. Quote
Recommended Posts