Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kar0la napisał(a):
Oto kolejna bidulka z łódzkiego schroniska - Rali. Sunia była przyjęta do schroniska w maju 2003 roku. Została porzucona przez właściciela. Miała wtedy zaledwie rok. Od tego czasu minęły prawie 4 lata, a ona nadal tkwi tam niezauważona. :-( Czy taki będzie jej koniec?? To ładna, spokojna i łagodna sunia. Czy pozna jeszcze co to prawdziwy dom???
numer: 323; numer chip: 985.101020064883
imię: Rali; płeć: suka
rasa: mieszaniec; data przyjęcia: 2003-05-26; przebywa w boksie: boks 1

Rali prosi o dom !!!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rali, moje śliczności jak długo tak będziesz tkwiła bez zainteresowania?

Dziewczyny, czy ona była na allegro? Mam wolne konto. potrzebuje pomocy w umieszczeniu ogłoszenia. W tej sprawie jestem początkująca. Ni pisaty, ni cytaty. Ale na stare lata wszystkiego sie można nauczyć nie?
Takie cudo nie może sie marnować w schronie.

Posted

Szajbus wydaje mi się, że Rali na allegro nie ma. Jeśli możesz to wystaw ją proszę. Kto napisze wzruszający tekst? Niewiasta zgodziła się, żeby kontakt podawać do niej.

Posted

Proszę o tekst i instrukcje wstawiania psiaków na allegro, Tak jak powiedziałam jestem początkująca w tej kwestii i muszę sie wszystkiego nauczyć. Dopiero co założyłam konto, ma ono służyć miedzy innymi pomocy psiakom. Pomóżcie mi, dla nich to szansa.