Ada-jeje Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Marr, czy u Ciebie wszystko w porzadku z glowa? przeczysz sam sobie, raz przyrownujac Klaj do nazistowskich obozow smierci, a teraz uwazasz ze w Klaju byla dobra opieka itp. Zdjecia pokazaly fakty, a tym zaprzeczyc sie nie da. Quote
Marr Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='Ada-jeje']Marr, czy u Ciebie wszystko w porzadku z glowa? przeczysz sam sobie, raz przyrownujac Klaj do nazistowskich obozow smierci, a teraz uwazasz ze w Klaju byla dobra opieka itp. Zdjecia pokazaly fakty, a tym zaprzeczyc sie nie da.[/QUOTE] Przepraszam, nieudolnie wkleiłem cytat z kerii. To ona porównywała Kłaj do obozu zagłady. ja tam byłem, jeszcze za pani A i wiem, że było biednie, ale wszystkie psy były zaszczepione, chore - leczone. Ada - zdjęcia można zrobić, tak żeby wyszło to o co chodzi. W Kłaju boksy były po umyciu wysypane trocinami, żeby psy nie odparzały łap od środków dezynfekcyjnych i nie chodziły po betonie. jeśli zrobisz zdjęcie trocin po nocy, "namierzysz" obiektywem kupkę , powiększysz i powiesz, że trociny to odchody to masz, że psy "stoją w odchodach" To, że klatka jest podrutowana, bo nie stać było ich na piękna i nowa to nie znaczy, że w schronie w Kra.. tez psy nie sa w takich samych , co do wielkości. klatkach, tylko mniej zniszczonych. Powiedz mi dlaczego, mimo zaświadczeń z 5 różnych lecznić o szczepieniach psów ( wszystkich ) ktoz - dalej lansuje twierdzenie, że psy nie były szczepione? Quote
krakowianka.fr Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 a juz mialam nadzieje, ze znow bdziemy gadac o psach do adopcji...a osobno otwerac nowe schronisko, ktore jest potrzebne ale ktoremu ten watek za wiele nie pomoze, no nic. oglosilam tyle psow dzis, ze juz mnie rece bola od klikania a lista nadal dluga bo ciagle jakies przybywaja dzieki JL i mag602 za wasza pomoc i paula_t i wszystkim innym ktorzy czynnie oglaszaja czasem juz nie nadazam tego aktualizowac a to dbry znak Miski - robie kolejne ogloszenia od was, ze szczeniakow Sterki albo tych z klatki schodowej zostaly ktore? reszte mam jasna. Iwoniam - twoje tez juz gotowe :) ide na spacer z ferajna i oczywiscie Leonem [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/252/dsc0528bf.jpg/][IMG]http://img252.imageshack.us/img252/1726/dsc0528bf.jpg[/IMG][/URL] Quote
Ada-jeje Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='Marr']Przepraszam, nieudolnie wkleiłem cytat z kerii. To ona porównywała Kłaj do obozu zagłady. ja tam byłem, jeszcze za pani A i wiem, że było biednie, ale wszystkie psy były zaszczepione, chore - leczone. Ada - zdjęcia można zrobić, tak żeby wyszło to o co chodzi. W Kłaju boksy były po umyciu wysypane trocinami, żeby psy nie odparzały łap od środków dezynfekcyjnych i nie chodziły po betonie. jeśli zrobisz zdjęcie trocin po nocy, "namierzysz" obiektywem kupkę , powiększysz i powiesz, że trociny to odchody to masz, że psy "stoją w odchodach" To, że klatka jest podrutowana, bo nie stać było ich na piękna i nowa to nie znaczy, że w schronie w Kra.. tez psy nie sa w takich samych , co do wielkości. klatkach, tylko mniej zniszczonych. Powiedz mi dlaczego, mimo zaświadczeń z 5 różnych lecznić o szczepieniach psów ( wszystkich ) ktoz - dalej lansuje twierdzenie, że psy nie były szczepione?[/QUOTE] Nie jest to watek o Klaju i KTOZ wiec pozwole sobie ostatni raz na offa, Nie zabieram glosu na temat spraw ktorych nie widzialam dokumentacji, nie bylam swiadkiem, a tylko przeczytalam na dogo. Nigdy tez nie podejrzewalam KTOZ o wstawianie zdjec spreparowanych. Quote
Marr Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 (edited) [quote name='Ada-jeje']Nie jest to watek o Klaju i KTOZ wiec pozwole sobie ostatni raz na offa, Nie zabieram glosu na temat spraw ktorych nie widzialam dokumentacji, nie bylam swiadkiem, a tylko przeczytalam na dogo. Nigdy tez nie podejrzewalam KTOZ o wstawianie zdjec spreparowanych.[/QUOTE] Ja też nie podejrzewałem, aż zobaczyłem : wiesz można psa chudego pokazać z wyjaśnieniem, że jest w leczeniu( psy w leczeniu sa w każdym schronisku ) a można pokazać z komentarzem, że jest zagłodzony . Tu nie trzeba sie dużo wysilać wpreparowaniu i manipulacji. jeśli jest 35 kojców - gdzie są psy pojedynczo , to mozna pokazać jeden kojec gdzie jest kilka małych piesków - i mówić o "zagęszczeniu ", tylko już nie wyjaśniając, że te pieski zostały przyjete z jednego domu, z prosba, aby ich nie rozdzielać. Mnie wystarczy Twoja opinia, że nie byłaś w Kłaju za pani A. To mnie uspokaja, bo na podstawie "odpowiednio upozowanych " zdjęć, z odpowiednim komentarzem - wiele osób można wprowadzić w błąd. cieszę się, że Ty miałaś odwagę przyznać, że swój osąd opierasz wyłącznie o materiał przygotowany przez ktoz. I to tyle. działajcie na tym wątku. Pomagajcie. W tym ograniczonym zakresie( bo schroniska dla zwierzat z okolicznych gmin jeszcze długo nie bedzie, oczywiście z wyjątkiem O i R ) - ale chęci macie dobre. pomagajcie do czasu, aż ktoś z Was "podpadnie", pani red.........., albo inkwizycji ktoz, która twierdzi, że ma prawo nadzoru nad innymi organizacjami. A radziłbym ktoz nie zamiatać "własnych smieci" pod dywan, bo jeśli ktoś kiedyś weżmie dywan do trzepania i wszystko się wysypie................................ [IMG]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/285679_127474087390386_1245718056_n.jpg[/IMG] A to Ada - specjalnie dla Ciebie. Zdjecie z Kłaja za czasów pani A. Na planie pierwszym "zagłodzony i nigdy nie wyprowadzany na spacer" pies Bolo, który podobnie jak czarna suczka - nie wiedziały, wg. ktoz " co to chodzenie na smyczy" - takie były "nie zsocjalizowane, dzikie i zestresowane" oraz "nigdy nie wyprowadzane , trzymane bez kontaktu z człowiekiem szceniaki", na spacerze w wolontariuszka z Kłaja Jaoanną ( której ktoz po nieprawnym przejęciu psów nigdy na teren Kłaja nie wpuscił mimo jej oferty pracy z psami, które ją znały ). W ramach dokuczania psom wolontariuszka Joanna , ma w ręce woreczek z przysmakami i psy - o zgrozo - dokarmia. I to by było na tyle. Edited March 13, 2013 by Marr Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='Ada-jeje']Nie jest to watek o Klaju i KTOZ wiec pozwole sobie ostatni raz na offa, Nie zabieram glosu na temat spraw ktorych nie widzialam dokumentacji, nie bylam swiadkiem, a tylko przeczytalam na dogo. Nigdy tez nie podejrzewalam KTOZ o wstawianie zdjec spreparowanych.[/QUOTE] Sory bo faktycznie nie jest to watek o Kłaju ale nie ma go i z góry przepraszam że jeszcze raz tutaj sie wpiszę . Ada te zdjęcia musiał spreparować telewizja bo to ona robiła program o kłaju:evil_lol: Ada czy znasz schronisko w Szczytach koło Wielunia i słynna fundację Zwierzyniec ,która prowadzi to schronisko? jeżeli tak to wiem oficjalnie od jednej gminy ,że teraz pani A. K. Ma podpisaną umowę z nimi i będzie wywozić psy tam czyli około 200 km od Krakowa . Jeżeli ktoś słyszał coś o tej fundacji to wie że prowadzili schroniska w Wieluniu ,schronisko zamknięto ,a nigdy nie udało sie ustalić co stało sie z około 800 psami tak jak nam nie udało się ustalić co stało się z psami z Podłęża ,przytuliska które prowadziła A. K. No i faktycznie nikt nie będzie sprawdzał co się tam dzieje z psami, ale ma pani Ania głowę na karku .:shake: Pan Pałka to odpada w przedbiegach z pomysłami pani A. Tam przynajmniej każdy może wejść na teren schroniska ,poszukać swojego psa ,zaadoptować , a tutaj wszystko jest tajemnica .:shake: Quote
Ada-jeje Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Bedziemy tak dlugo walczyc z lamaniem praw zwierzat az dotrze to do zakutych lbow. Wiemy ze w woj. malopolskim brak schronisk, ale to nie upowaznia samorzady gminnne, wojewode, inspekcje weterynaryjne do olewania tematu. Nie po to prowadzone sa sprawy w sadzie w OL od prawie 5 lat,( pierwszy wyrok zapadnie 14 marca) zeby za przyzwoleniem odpowednich organow rozkrecaly sie nam kolejne mordownie, niewazne czy to pod skrzydlami pseudo org. czy prywatnych wlascicieli. Decyzje SKO w Krakowie uniewazniającą decyzje wojta gminy Raclawice mozna przeczytac na naszej stronie, jest tez pismo do wojewody malopolskiego o podjecie obowiązkow wynikających z piastowanego stanowiska na przyjmowanie zwierzat do schroniska w Nowym Targu. Quote
Ada-jeje Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='Foksia i Dżekuś']Sory bo faktycznie nie jest to watek o Kłaju ale nie ma go i z góry przepraszam że jeszcze raz tutaj sie wpiszę . Ada te zdjęcia musiał spreparować telewizja bo to ona robiła program o kłaju:evil_lol: Ada czy znasz schronisko w Szczytach koło Wielunia i słynna fundację Zwierzyniec ,która prowadzi to schronisko? jeżeli tak to wiem oficjalnie od jednej gminy ,że teraz pani A. K. Ma podpisaną umowę z nimi i będzie wywozić psy tam czyli około 200 km od Krakowa . Jeżeli ktoś słyszał coś o tej fundacji to wie że prowadzili schroniska w Wieluniu ,schronisko zamknięto ,a nigdy nie udało sie ustalić co stało sie z około 800 psami tak jak nam nie udało się ustalić co stało się z psami z Podłęża ,przytuliska które prowadziła A. K. No i faktycznie nikt nie będzie sprawdzał co się tam dzieje z psami, ale ma pani Ania głowę na karku .:shake: Pan Pałka to odpada w przedbiegach z pomysłami pani A. Tam przynajmniej każdy może wejść na teren schroniska ,poszukać swojego psa ,zaadoptować , a tutaj wszystko jest tajemnica .:shake:[/QUOTE] Spoko, ta sprawa juz tez jest na tapecie, bedziemy oskarzycielami posilkowymi w sprawie zorganizowanej grupy dorabiajacej sie na bezdomnych zwierzetach, jesli lapy Anny K. tez tam sa wiec ja dopadniemy. Dokumentacja jest zebrana z okolo 3 lat, na dniach sprawa trafia do prokuratury. Quote
Maksy Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 (edited) [quote name='Foksia i Dżekuś']Sory bo faktycznie nie jest to watek o Kłaju ale nie ma go i z góry przepraszam że jeszcze raz tutaj sie wpiszę . Ada te zdjęcia musiał spreparować telewizja bo to ona robiła program o kłaju:evil_lol: Ada czy znasz schronisko w Szczytach koło Wielunia i słynna fundację Zwierzyniec ,która prowadzi to schronisko? jeżeli tak to wiem oficjalnie od jednej gminy ,że teraz pani A. K. Ma podpisaną umowę z nimi i będzie wywozić psy tam czyli około 200 km od Krakowa . Jeżeli ktoś słyszał coś o tej fundacji to wie że prowadzili schroniska w Wieluniu ,schronisko zamknięto ,a nigdy nie udało sie ustalić co stało sie z około 800 psami tak jak nam nie udało się ustalić co stało się z psami z Podłęża ,przytuliska które prowadziła A. K. No i faktycznie nikt nie będzie sprawdzał co się tam dzieje z psami, ale ma pani Ania głowę na karku .:shake: Pan Pałka to odpada w przedbiegach z pomysłami pani A. Tam przynajmniej każdy może wejść na teren schroniska ,poszukać swojego psa ,zaadoptować , a tutaj wszystko jest tajemnica .:shake:[/QUOTE] Oj foksiu , foksiu, co ja z toba mam. I już dziewczynka judzi. A nie lepiej wypowiedzieć się na temat "wychudzonego" psa Bola i "nigdy nie wyprowadzanych" zdaniem KTOZ szczeniaków ?. Nie, bo to ci nie pasuje. Niestey skoro na zdjęciu jest wolontariuszka Asia, to niestety , nie da się powiedzieć, że to zdjęcie robione jak w Kłaju juz był KTOZ. I widzisz Ada : foksia i ktoz i pani redaktor mieli nadzieję, że pani A nie umieszcza psów w schronisku, więc był krzyk i nacisk, aby podać co za schronisko, bo jak sie okaże, że nie ma - to jej zaraz "dokopią" Okazało się, że jest umowa ze schroniskiem - oj jaki zawód. I od razu krzyk, że psy będa jeździć 200 km. Będą jeździć bo trafią do schroniska, tak jak mówi ustawa,( dura lex sed lex ) a że zniszcyliście schronisko w Kłaju to właśnie ty foksiu, pani redaktor oraz ktoz - "zafundowaliście tym psom te 200 km jazdy. Czyli - niebyłoby schroniska - źle Jest schronisko - jeszcze gorzej. A dlaczego panie redaktor nie zapytają czemu wójt Kłaja ma umowę z hotelikiem w Niepołomicach - i co zabawne, twierdzi, że ustawa na to zezwala? A dlaczego panie redaktor nie "przesłuchają" na wizji wójtów tych gmin, które nie podpisuja z nikim umowy i sprawy bezdomnych zwierzat mają w.........................................nosie. Do widzisz Ada - jeje, to nie chodzi o to co było w Kłaju. Cokolwiek by tam nie było, musiało byćy źle.Bo to prywatna wojna pani redaktor w której uczestniczy wierna jej za czasem te 5 minut przed kamerą foksia, no i KTOZ, bo teraz po zniszczeniu Klaja KTOZ-towi trudno się wycofać. Bo co, ma przyznać, że włamał się do schroniska, które powiedzny nie odbiegało od średniej krajowej. ( nie osmielam sie porównać oczywiście do świetnego krakowskiego schronu ). Nic foksiu. likwidujcie dalej. najlepiej wszystkie schroniska ( poza krakowskim, oczywiści ) no chyba, że KTOZ w następnym rozdaniu przegra przetarg naprowadzenie schroniska w Krakowie, to też w tym schronisku pewnie sie pogorszy i KTOZ zaraz ruszy, aby i to schronisko zlikwidować.A wtedy pewnie się okaże że schronisko pana P.. nie jest takie złe ( juz foksia to pisze ). Edited March 13, 2013 by Maksy Quote
mag602 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='krakowianka.fr'] oglosilam tyle psow dzis, ze juz mnie rece bola od klikania a lista nadal dluga bo ciagle jakies przybywaja dzieki JL i mag602 za wasza pomoc i paula_t i wszystkim innym ktorzy czynnie oglaszaja czasem juz nie nadazam tego aktualizowac a to dbry znak [/QUOTE] Krakowianko, ja jak zwykle wykupiłam ogłoszenia na bazarku (nie mogę się oprzeć;)) i mam jeszcze cztery wolne - mogę je ogłosić tylko napisz które, bo szkoda by się powielały. Tekstów sobie poszukam na wątku (jesli są). Chyba, że sama chcesz wkleić to podeślę link. Quote
Marr Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='Maciek6778']Marr - Maksy (bo to ta sama osoba) powiedz mi, czemu porównujesz p. Annę K. do Iwony..? Bo tego cały czas nie rozumiem. Różnica polega na tym, że do Iwony zawsze można przyjść, zobaczyć psiaki, ocenić ich stan, a do p. Anny K. nie. Iwona w przeciwieństwie do tej pani odbiera telefony itp. Ładnie pięknie, napisz tylko, gdzie przebywają obecnie te psy z umów zawartych z gminami, GDZIE ZNAJDUJE SIĘ TO "LEGALNE SCHRONISKO" ?? Chcę je zobaczyć na własne oczy, więc proszę o ADRES, o nic więcej.. Napisz tylko to.[/QUOTE] I co Maciek? Zaczęło się "obrabianie "schroniska? Szkoda, że się nie założyłeś. Tu nie chodzi o informacje gdzie jest schronisko, gdzie sa psy itd. Tu chodzi tylko aby przykopać konkretnej osobie. Cokolwiek by nie było i co by nie robiła. Quote
Ada-jeje Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='Maksy'] I widzisz Ada : foksia i ktoz i pani redaktor mieli nadzieję, że pani A nie umieszcza psów w schronisku, więc był krzyk i nacisk, aby podać co za schronisko, bo jak sie okaże, że nie ma - to jej zaraz "dokopią" [B]Okazało się, że jest umowa ze schroniskiem [/B]- oj jaki zawód. I od razu krzyk, że psy będa jeździć 200 km. Czyli - niebyłoby schroniska - źle [B]Jest schronisko - jeszcze gorzej.[/B] Do widzisz Ada - jeje, to nie chodzi o to co było w Kłaju. Cokolwiek by tam nie było, musiało byćy źle.Bo to prywatna wojna pani redaktor w której uczestniczy wierna jej za czasem te 5 minut przed kamerą foksia, no i KTOZ, bo teraz po zniszczeniu Klaja KTOZ-towi trudno się wycofać. Bo co, ma przyznać, że włamał się do schroniska, które powiedzny nie odbiegało od średniej krajowej. ( nie osmielam sie porównać oczywiście do świetnego krakowskiego schronu ). [/QUOTE] Nie interesuja mnie Twoje wojenki z KTOZ, mnie oczu nie zamydlisz broniac Anny K. Z schroniskiem w Szczytach wszyscy menele podpisali umowy, czyli Anna K. tez sie do nich zalicza skoro tak postapila. Ma z nimi podpisana umowe, bedzie odpowiadac na rowni z pozostalymi. A ja jestem upierdliwa i cierpliwie doprowadzam sprawy do konca, te ktore zaczynam. Quote
Maksy Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='Ada-jeje']Nie interesuja mnie Twoje wojenki z KTOZ, mnie oczu nie zamydlisz broniac Anny K. Z schroniskiem w Szczytach wszyscy menele podpisali umowy, czyli Anna K. tez sie do nich zalicza skoro tak postapila. Ma z nimi podpisana umowe, bedzie odpowiadac na rowni z pozostalymi. A ja jestem upierdliwa i cierpliwie doprowadzam sprawy do konca, te ktore zaczynam.[/QUOTE] No a gdzyby pani A umowy ze schroniskiem nie podpisała? To też byłoby źle, ż nie umieszcza zwierząt w schronisku. Zresztą gdyby pani Annie nie zniszczyli schroniska w Kłaju, nie musiałaby podpisywać z nikim umowe, aby dopełnić ustawowego obowiązku. No nic, skoro w Szczyty są tak źle postrzegane, może ktoś poradzi pani A, żeby zerwała z nimi umowe i zawarła następną , no własnie tylko z kim, bo schronisk coraz mniej. ( Może na wybrzezu? ) Quote
krakowianka.fr Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 witaj mag602, jests wielka, w ogole jestescie wielkie wklej link, to ja wkleje tam zdj i teksty, bo te musze stworzyc...lol :) dziekuje [quote name='mag602']Krakowianko, ja jak zwykle wykupiłam ogłoszenia na bazarku (nie mogę się oprzeć;)) i mam jeszcze cztery wolne - mogę je ogłosić tylko napisz które, bo szkoda by się powielały. Tekstów sobie poszukam na wątku (jesli są). Chyba, że sama chcesz wkleić to podeślę link.[/QUOTE] Quote
krakowianka.fr Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 a tak apropos bo dostalam to na meila, akcja sterylizacje trwa, w Warszawie mozna np zrobic tu: [COLOR=#494949][FONT=verdana]w związku z marcową akcją sterylizacji zapraszamy psy z Warszawy i okolic na zabiegi sterylizacji i kastracji w niższych cenach[/FONT][/COLOR] [B]suka do 35kg- 200zł od 35kg- 250zł pies do 35kg- 120zł od 35kg- 170zł Gabinet Towet ul. Syta 177/1 Warszawa więcej informacji na stronie [url]www.towet.pl[/url] i pod numerem telefonu 22 312 06 00[/B] Quote
Maksy Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='krakowianka.fr']a tak apropos bo dostalam to na meila, akcja sterylizacje trwa, w Warszawie mozna np zrobic tu: [COLOR=#494949][FONT=verdana]w związku z marcową akcją sterylizacji zapraszamy psy z Warszawy i okolic na zabiegi sterylizacji i kastracji w niższych cenach[/FONT][/COLOR] [B]suka do 35kg- 200zł od 35kg- 250zł pies do 35kg- 120zł od 35kg- 170zł Gabinet Towet ul. Syta 177/1 Warszawa więcej informacji na stronie [URL="http://www.towet.pl"]www.towet.pl[/URL] i pod numerem telefonu 22 312 06 00[/B][/QUOTE] Dzielna krakowianka ! masz rację. Wystarczy. Powodzenia Quote
missiaa Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Już uaktualniałam sklejkę, ale została wklejona jakaś inna sklejka więc poprawiam błędy (bo znów nie było w niej Mrefisia, a pisało że Fermiś ma dom, Berga też już ma dom od dawna więc też dopisałam) [quote name='krakowianka.fr'][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=3]12/03/13: [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]1/ [COLOR=#222222][SIZE=2]KOTY Iwoniam[/SIZE][/COLOR] [B][COLOR=#222222][SIZE=3]3kocury w tym 2 kotki.... Wszystkie zdrowe...no comment[/SIZE][/COLOR][/B] [COLOR=#222222][SIZE=2] [/SIZE][/COLOR][B][COLOR=#222222][SIZE=3]Bartuś- KOT[/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=#222222][SIZE=2]biało-bury- miesięcy 7, niedawno został wykastrowany.[/SIZE][/COLOR][COLOR=#222222][SIZE=2] [/SIZE][/COLOR][COLOR=#222222][SIZE=2]Busia- KOTKA (malutki!!), ma minimum 9 miesięcy.[/SIZE][/COLOR][COLOR=#222222][SIZE=2] [/SIZE][/COLOR][B][COLOR=#222222][SIZE=3]KROTKA= kotka[/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=#222222][SIZE=3],bura, około 4-5 miesięcy, [/SIZE][/COLOR] [I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]3/Aktualizacja Olkuszaki missieek:watek [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#4444ff][SIZE=2][U][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/214477[/URL][/U][/SIZE][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] Lala- [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2][U]zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2],ogłasza barb odnowic [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]ma dom!! [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2](edit9/3/13) Berga - [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2][U]zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl,[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]ogłaszaZiutka odnowic [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]ma dom![/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] Gruszka - ogłasza JustynkaLipicka odnowic Raszko- [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2][U]zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]ogłaszaZiutka~(edit)[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]odnowic Runa- [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2][U]zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl [/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]ogłasza? Sarbinka, Selinka i Sawcia- [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2][U]zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]-ogłasza Justynka Lipicka odnowic Lima - Bukowno/missieek- [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2][U]zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]ogłaszamissiaa/missieek i karolciasz28 odnowic Sterka i szczeniaki:ogłasza (calosc ponizej) krakowianka.fr[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]-Sterka [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]ma dom!! [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2](edit 10/3/13) - Bohun - ma dom !! (edit8/2/13) - Bibis - Bieluch [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]madom!! [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2](23/2/13) -Brioszka [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]madom!! [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2](edit10/3/13) - Baja [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]ma dom![/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] Oraz (jeszczenie nieruszone przez kr.fr) -Fermis -Merfiś- [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]ma dom![/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] - Nutka = [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]ma dom!![/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] - Agusia - pakietIkusia 2 (bazarek u Yanne) - Olis - pakiet Ikusia 2[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2](bazareku Yanne) - Mola - pakiet Ikusia 2[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2](bazareku Yanne) Karo -watek: [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][COLOR=#4444ff][SIZE=2][U][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237406[/URL][/U][/SIZE][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2](podopieka bea100 & 2 innych osob) – oglasza JustynaLipicka Barborek – oglasza Justyna Lipicka Mikołaj -[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]ma dom !![/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] Alma2 = Anda - ONkowata - wróciła z adopcji,(zamieniniona za Tile - zlamana lapa, missieek i DR) ogłasza? odnowic Rysiu - [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2](O) [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]oglaszamalawaszka [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]ma dom!! [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2](edit10/3/13) Gipsy [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2](O) [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]ogłasza [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][URL="http://krakowianka.fr/"][COLOR=#4444ff][FONT=Verdana][SIZE=2][U]krakowianka.fr[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/URL][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] Poli/Pola [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2](O) [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]- [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]bazareku grazia68- [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=2][U][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238049-zakończony[/URL][/U][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]iu Javeny (???)[/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] iwoniam:watek: [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#4444ff][SIZE=2][U][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/223045[/URL][/U][/SIZE][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] Neron- stary (15+) & chory Erys - ogłasza Sayumi Colia(Kolia)(oraz x4 szczeniaki)*** - ogłasza Justynka Lipicka (na razie bezszczeniaków) oraz pakiet ogloszen SZCZENIETA COLII: - Lati(bezowa)- chora - za TM [*] - Kawek (puszysty) – chory - zaTM [*] - Kermi (dwukolorowy) - chory - za TM [*] Borni -ogłasza [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][URL="http://krakowianka.fr/"][COLOR=#4444ff][FONT=Verdana][SIZE=2][U]krakowianka.fr[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/URL][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] Kropka-Kropisia***- ogłasza Justynka Lipicka oraz pakiet ogloszen odnowic - [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]dalejszukamy domu! [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]Brenda:pakiet ogloszen oraz Justynka Lipicka odnowic Zika - ogłaszaJustynka Lipicka odnowic[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]Reksio(O?) - oglasza mag602 (pakiet ogloszen)[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]Fetinka(wrocila z adopcji) – oglasza mag602 (palietogloszen) stowarzyszenie INNI: [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#4444ff][SIZE=2][U][URL]http://www.inni.org.pl[/URL][/U][/SIZE][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] Maszka- mała ruda psinka - stowarzyszenie INNI - ogłasza (kiedys)Justynka Lipicka (teraz krakowianka.fr)oraz[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#4444ff][SIZE=2][U][URL]http://www.inni.org.pl[/URL][/U][/SIZE][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]odnowic HorrorZalesie Golczowskie !! [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#ff8c00][FONT=Verdana][SIZE=2]wszystkiesa ogloszone w roznych miejscach[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] 18psow (duze & male) – 3 w DT, reszta szuka – ogłaszakrakowianka & Justyna Lipicka tu: 8 PSÓW - SZCZENIAKI =stow. INNI i KTOZ 6 psów (sunie i pieski) - hotelik 2 suczki -Angelika(missieek) ma je na hotelu (będzie je mieć - jadą nasterylizację) = same dziewczynki. [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]nowe domy![/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] 2 sunie u Agnieszki P (z pozadogo) oglasza kr.fr BDT/Ikusia: Fiord - ogłasza Ikusia iJustynka Lipicka oraz pakiet ogloszen ([/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]uJaveny)[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] Mufka(H) (szczenie) ogłasza pakiet ogloszen ([/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]uJaveny)[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]wylupionyprzez Ikusie[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]madom !!![/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] BDT/Till: Bruno (mix bokser/AST) -ogłasza [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][URL="http://krakowianka.fr/"][COLOR=#4444ff][FONT=Verdana][SIZE=2][U]krakowianka.fr[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/URL][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]odnowione Diego(8-10 lat) - ogłasza barb, Sayumi i [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][URL="http://krakowianka.fr/"][COLOR=#4444ff][FONT=Verdana][SIZE=2][U]krakowianka.fr[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/URL][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]odnowione Zuzia [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]-Pies, ktory powrocil z adopcji? - ma dom!! [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2](edit10/3/13)[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]Remis- oglasza Justyna Lipicka[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]Onka(potluczona lapa, O?) – oglasza JL BDT /IwoP + Iwoniam: Wera- ogłasza [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][URL="http://krakowianka.fr/"][COLOR=#4444ff][FONT=Verdana][SIZE=2][U]krakowianka.fr[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/URL][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]&Jacek C (z poza dogo) Lalala - ogłasza [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][URL="http://krakowianka.fr/"][COLOR=#4444ff][FONT=Verdana][SIZE=2][U]krakowianka.fr[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/URL][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]&Jacek C (z poza dogo) BDT/masza44 - Herkules(ik) – czekacz ogloszeniami edit 8/2/13 - mozna oglaszac!ogłasza JustynkaLipicka [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]madom![/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] -Bejbi(sia) = Tosia – czekac z ogloszeniami edit 8/2/13 - moznaoglaszac! [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#006400][FONT=Verdana][SIZE=2]ogłaszaJustynka Lipicka [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]madom![/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] AMOK/ PDT: Soniak - oglasza pakiet ogloszen = grazia68 – Ikusiazasponsoruje pakiet ogloszen Trufelka -watek: [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#4444ff][SIZE=2][U][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230114[/URL][/U][/SIZE][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]oglaszapakiet ogloszen = grazia68 oraz Justyna Lipicka Inne: Myszka(Pani Anna) - na wsi/ ogrodki dzialkowe – oglaszakrakowianka.fr odnowic Kenya – bedzie oglaszac Sayumi [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]orazwatki:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] Harbutowice-[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]post:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/234052-Szukamy-domow?p=20581896#post20581896"]#386[/URL][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] Krakow/Malopolska- [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]post:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][URL="http://www.dogomania.pl/forum/#post20423573"][COLOR=#4444ff][FONT=Verdana][SIZE=2][U]#2146[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/URL][/QUOTE] Quote
Ada-jeje Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='Maksy']No a gdzyby pani A umowy ze schroniskiem nie podpisała? To też byłoby źle, ż nie umieszcza zwierząt w schronisku. Zresztą gdyby pani Annie nie zniszczyli schroniska w Kłaju, nie musiałaby podpisywać z nikim umowe, aby dopełnić ustawowego obowiązku. No nic, skoro w Szczyty są tak źle postrzegane, może ktoś poradzi pani A, żeby zerwała z nimi umowe i zawarła następną , no własnie tylko z kim, bo schronisk coraz mniej. ( Może na wybrzezu? )[/QUOTE] No to ja radze P. Ani nie zajmowac sie zwierzetami, zwlaszcza jako prezes Fundacji, moze gdzies sie na wolontariuszke zalapie? Oprocz mordowni i meneli nikt z nia umowy nie podpisze, Ci i tak juz nie maja gdzie uciekac. Quote
Ikusia Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='krakowianka.fr']a tak apropos bo dostalam to na meila, akcja sterylizacje trwa, w Warszawie mozna np zrobic tu: [/QUOTE] W Krakowie również, już wklejałam link na tym wątku. Quote
elaja Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Może ktoś słyszał o jakimś godnym polecenia szkoleniowcu/ behawioryście z okolic Żywca/ Bielska Białej ? Mam tam jużaczkę na dt i potrzebuję pomocy na miejscu bo same rady przez telefon nie pomogą . Quote
Ada-jeje Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='elaja']Może ktoś słyszał o jakimś godnym polecenia szkoleniowcu/ behawioryście z okolic Żywca/ Bielska Białej ? Mam tam jużaczkę na dt i potrzebuję pomocy na miejscu bo same rady przez telefon nie pomogą .[/QUOTE] Jest w Cieszynie Tom Dog, mozesz sie powolac na mnie z naszej Fundacji. [url]http://tomdog.pl/[/url] w kontaktach masz jego nr. tel. Quote
elaja Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='Ada-jeje']Jest w Cieszynie Tom Dog, mozesz sie powolac na mnie z naszej Fundacji. [URL]http://tomdog.pl/[/URL] w kontaktach masz jego nr. tel.[/QUOTE] Dzięki Ada :lol: Mam nadzieję , że pomogą tam naszej małej wredotce :loveu: Quote
krakowianka.fr Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239609"][IMG]http://content.pimp-my-profile.com/i60/2/3/13/bn_e493e4e696.png[/IMG][/URL] Quote
krakowianka.fr Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Missiaa, to moja wina, robilysmy obie aktualizacje i mi umknelo teraz ta twoja ma wszystko i bedzie podstawa do dalszych uaktualnien :) czyli zostaly 4 szczeniaki z tego 1 Sterkowy ok! bedziemy dzialac :) [quote name='missiaa']Już uaktualniałam sklejkę, ale została wklejona jakaś inna sklejka więc poprawiam błędy (bo znów nie było w niej Mrefisia, a pisało że Fermiś ma dom, Berga też już ma dom od dawna więc też dopisałam)[/QUOTE] czyli mamy: (zmienilam tylko date) [I][B][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#FF0000][FONT=Verdana][SIZE=3]13/03/13:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]1/ [COLOR=#222222][SIZE=2]KOTY Iwoniam[/SIZE][/COLOR] [B][COLOR=#222222][SIZE=3]3kocury w tym 2 kotki.... Wszystkie zdrowe...no comment[/SIZE][/COLOR] [COLOR=#222222][SIZE=2] [/SIZE][/COLOR][B][COLOR=#222222][SIZE=3]Bartuś- KOT[/SIZE][/COLOR][COLOR=#222222][SIZE=2]biało-bury- miesięcy 7, niedawno został wykastrowany.[/SIZE][/COLOR][COLOR=#222222][SIZE=2] [/SIZE][/COLOR][COLOR=#222222][SIZE=2]Busia- KOTKA (malutki!!), ma minimum 9 miesięcy.[/SIZE][/COLOR][COLOR=#222222][SIZE=2] [/SIZE][/COLOR][B][COLOR=#222222][SIZE=3]KROTKA= kotka[/SIZE][/COLOR][COLOR=#222222][SIZE=3],bura, około 4-5 miesięcy, [/SIZE][/COLOR] [I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]3/Aktualizacja Olkuszaki missieek:watek [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#4444ff][SIZE=2][U][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/214477[/URL][/U][/SIZE][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] Lala- [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2][U]zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2],ogłasza barb odnowic [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]ma dom!! [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2](edit9/3/13) Berga - [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2][U]zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl,[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]ogłaszaZiutka odnowic [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]ma dom![/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] Gruszka - ogłasza JustynkaLipicka odnowic Raszko- [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2][U]zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]ogłaszaZiutka~(edit)[/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]odnowic Runa- [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2][U]zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl [/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]ogłasza? Sarbinka, Selinka i Sawcia- [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2][U]zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]-ogłasza Justynka Lipicka odnowic Lima - Bukowno/missieek- [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2][U]zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]ogłaszamissiaa/missieek i karolciasz28 odnowic Sterka i szczeniaki ogłasza (calosc ponizej) krakowianka.fr[/SIZE][/FONT][/COLOR] [I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]-Sterka [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]ma dom!! [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2](edit 10/3/13) - Bohun - [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#FF0000][FONT=Verdana][SIZE=2]ma dom !![/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] (edit8/2/13) - Bibis - Bieluch [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]ma dom!! [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2](23/2/13) - Brioszka [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]ma dom!! [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2](edit10/3/13) - Baja [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]ma dom![/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] Oraz -Fermis -Merfiś- [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]ma dom![/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] - Nutka = [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]ma dom!![/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] - Agusia - pakiet Ikusia 2 (bazarek u Yanne) - Olis - pakiet Ikusia 2 [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2](bazarek u Yanne) - Mola - pakiet Ikusia 2 [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2](bazarek u Yanne) Karo -watek: [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#4444ff][SIZE=2][U][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237406[/URL][/U][/SIZE][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2](podopieka bea100 & 2 innych osob) – oglasza JustynaLipicka Barborek – oglasza Justyna Lipicka Mikołaj -[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]ma dom !![/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] Alma2 = Anda - ONkowata - wróciła z adopcji,(zamieniniona za Tile - zlamana lapa, missieek i DR) ogłasza? odnowic Rysiu - [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2](O) [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]oglasza malawaszka [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]ma dom!! [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2](edit 10/3/13) Gipsy [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2](O) [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]ogłasza [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][URL="http://krakowianka.fr/"][COLOR=#4444ff][FONT=Verdana][SIZE=2][U]krakowianka.fr[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/URL][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] Poli/Pola [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2](O) [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]- [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]bazareku grazia68- [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=2][U][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/238049-zakończony"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238049-zakończony[/URL] [/U][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]i u Javeny (???)[/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] iwoniam:watek: [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#4444ff][SIZE=2][U][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/223045[/URL][/U][/SIZE][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] Neron- stary (15+) & chory Erys - ogłasza Sayumi Colia(Kolia)(oraz x4 szczeniaki)*** - ogłasza Justynka Lipicka (na razie bez szczeniaków) oraz pakiet ogloszen SZCZENIETA COLII: - Lati(bezowa)- chora - za TM [*] - Kawek (puszysty) – chory - zaTM [*] - Kermi (dwukolorowy) - chory - za TM [*] Borni -ogłasza [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][URL="http://krakowianka.fr/"][COLOR=#4444ff][FONT=Verdana][SIZE=2][U]krakowianka.fr[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/URL][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] Kropka-Kropisia***- ogłasza Justynka Lipicka oraz pakiet ogloszen odnowic - [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]dalejszukamy domu! [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]Brenda[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_razz.gif[/IMG]akiet ogloszen oraz Justynka Lipicka odnowic Zika - ogłaszaJustynka Lipicka odnowic[/SIZE][/FONT][/COLOR] [I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]Reksio(O?) - oglasza mag602 (pakiet ogloszen)[/SIZE][/FONT][/COLOR] [I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]Fetinka(wrocila z adopcji) – oglasza mag602 (paliet ogloszen) stowarzyszenie INNI: [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#4444ff][SIZE=2][U][URL="http://www.inni.org.pl/"]http://www.inni.org.pl[/URL][/U][/SIZE][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] Maszka- mała ruda psinka - stowarzyszenie INNI - ogłasza (kiedys)Justynka Lipicka (teraz krakowianka.fr)oraz[/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#4444ff][SIZE=2][U][URL="http://www.inni.org.pl/"]http://www.inni.org.pl[/URL][/U][/SIZE][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]odnowic HorrorZalesie Golczowskie !! [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#ff8c00][FONT=Verdana][SIZE=2]wszystkiesa ogloszone w roznych miejscach[/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] 18psow (duze & male) – 3 w DT, reszta szuka – ogłasza krakowianka & Justyna Lipicka tu: 8 PSÓW - SZCZENIAKI =stow. INNI i KTOZ 6 psów (sunie i pieski) - hotelik 2 suczki -Angelika(missieek) ma je na hotelu (będzie je mieć - jadą nasterylizację) = same dziewczynki. [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]nowe domy![/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] 2 sunie u Agnieszki P (z pozadogo) oglasza kr.fr BDT/Ikusia: Fiord - ogłasza Ikusia iJustynka Lipicka oraz pakiet ogloszen ([/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]u Javeny)[/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] Mufka(H) (szczenie) ogłasza pakiet ogloszen ([/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]u Javeny)[/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]wykupiony przez Ikusie [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]ma dom !!![/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] BDT/Till: Bruno (mix bokser/AST) -ogłasza [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][URL="http://krakowianka.fr/"][COLOR=#4444ff][FONT=Verdana][SIZE=2][U]krakowianka.fr[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/URL][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]odnowione Diego(8-10 lat) - ogłasza barb, Sayumi i [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][URL="http://krakowianka.fr/"][COLOR=#4444ff][FONT=Verdana][SIZE=2][U]krakowianka.fr[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/URL][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]odnowione Zuzia [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]-Pies, ktory powrocil z adopcji? - ma dom!! [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2](edit10/3/13)[/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]Remis- oglasza Justyna Lipicka[/SIZE][/FONT][/COLOR] [I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]Onka(potluczona lapa, O?) – oglasza JL BDT /IwoP + Iwoniam: Wera- ogłasza [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][URL="http://krakowianka.fr/"][COLOR=#4444ff][FONT=Verdana][SIZE=2][U]krakowianka.fr[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/URL][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]&Jacek C (z poza dogo) Lalala - ogłasza [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][URL="http://krakowianka.fr/"][COLOR=#4444ff][FONT=Verdana][SIZE=2][U]krakowianka.fr[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/URL][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]&Jacek C (z poza dogo) BDT/masza44 - Herkules(ik) – czekacz ogloszeniami edit 8/2/13 - mozna oglaszac! ogłasza JustynkaLipicka [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]ma dom![/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] -Bejbi(sia) = Tosia – czekac z ogloszeniami edit 8/2/13 - moznaoglaszac! [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#006400][FONT=Verdana][SIZE=2]ogłaszaJustynka Lipicka [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]ma dom![/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] AMOK/ PDT: Soniak - oglasza pakiet ogloszen = grazia68 – Ikusia zasponsoruje pakiet ogloszen Trufelka -watek: [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#4444ff][SIZE=2][U][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230114[/URL][/U][/SIZE][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2]oglaszapakiet ogloszen = grazia68 oraz Justyna Lipicka Inne: Myszka(Pani Anna) - na wsi/ ogrodki dzialkowe – oglasza krakowianka.fr odnowic Kenya – bedzie oglaszac Sayumi [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]orazwatki:[/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] Harbutowice-[/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]post:[/SIZE][/FONT][/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/234052-Szukamy-domow?p=20581896#post20581896"]#386[/URL][I][COLOR=#000000][FONT=Verdana][SIZE=2] Krakow/Malopolska- [/SIZE][/FONT][/COLOR][I][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana][SIZE=2]post:[/SIZE][/FONT][/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/#post20423573"][COLOR=#4444ff][FONT=Verdana][SIZE=2][U]#2146[/U][/SIZE][/FONT][/COLOR][/URL][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/I][/B][/B][/B][/I] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Dziewczyny, mam do Was ogromną prośbę. Końcem lutego zaginął nam Drops, którego wieźliśmy do DT na Górnym Śląsku. Od tamtej pory niestety nie udało się go znaleźć, ponieważ to płochliwy pies, który boi się człowieka :( Wiemy, że z niektórych miejscowości na Śląsku wywożone są psy właśnie do Olkusza. Czy to prawda, że wszystkie psiaki, które trafiają do Olkusza transportowane są potem do Racławic? Czy zostają w Olkuszu? Czy ktoś z Was jest tam na bieżąco i ma monit na to, jakie zwierzęta tam trafiają? Tutaj wątek Dropsa w razie czego: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240451-Drops-UCIEK%C5%81%21-LUDZIE-Z-GLIWIC-ZABRZA-TARNOWISKICH-G%C3%93R-NA-POMOC%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21[/url] Quote
Recommended Posts