Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie chcę być złym prorokiem, ale myślę że telefon nie zadzwoni :( a nawet gdyby to pewnie to nie będzie domek dla Poli, bo raczej nikt nie szuka starszego większego pieska jako jedynego do domu :( zazwyczaj jesli ktoś szuka to szuka pieska młodego i raczej jako psiaka do towarzystwa dla innego. Czarno to widzę :oops:

Posted

Nie kracz, nie kracz.. Owszem, większość ludzi szuka małego, pięknego szczeniaczka, ale na szczęście nie zawsze. Ja wierzę, że polkowy człowiek już zaczął poszukiwania i to tylko kwestia czasu, żeby ją wypatrzył w tłumie. Z mojego doświadczenia (a jakies mam) wynika, że ludzie, którzy szukają dorosłych psów wiedzą co robią -to doświadczeni opiekunowie, którzy mieli już wcześniej psy i wiedzą, że dorosły jest fajniejszy, bo jest jakby "gotowy" -nie ma niespodzianki typu "co z niego wyrośnie", nie niszczy i nie sika w domu. Osobiście należę do tej grupy -w życiu nie wzięłabym szczeniaka.

Posted

Kaja... a nawet jeśli byłoby jak piszesz.. to co? Mamy ją wyrzucić na śmietnik tak jak spadkobiercy jej pana? Po co w ogóle o tym myślisz? Powtarzaj sobie mantrę: "Pola znajdzie swojego kochanego człowieka. Pola znajdzie swojego kochanego człowieka".. i jej w tym pomóż. ;)

ogłoszenia dla Królowej:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/248476-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-do-6-12-2013?p=21534577#post21534577"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248476-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-do-6-12-2013?p=21534577#post21534577[/URL]

Posted (edited)

Jolcia, dziękuję za dobre słowa i ogłaszanie Poleńki :)

Ela bardzo Poli pomaga i to dzięki Niej Pola dostała szansę na nowy domek. Rozumiem, że Ela się niepokoi że nie damy rady Poleńki utrzymać. Elu, postaram się w przyszlym tygodniu jakiś bazarek zrobić i tak wspólnymi siłami jakoś musimy dać rady ;)

Edited by EVA2406
literówka
Posted

Jakby na to nie patrzeć Pola i tak świetnie trafiła! :cool1: Były już przypadki, że z braku pieniędzy i przedłużającego się szukania domku psy lądowały w schronisku albo były przenoszone z jednego domu tymczasowego do innego albo nagle ich opiekunowie zapominali o nich. Może się zdarzyć, że Pola nie trafi do domu stałego...wszystko jest możliwe...ale zawsze jest nadzieja, że jednak komuś się w końcu spodoba, że trafi się osoba, która szuka akurat takiego mało adopcyjnego psiaka. Tak więc nie popadajmy w depresje...jeszcze nie ;-)

Posted

no właśnie :( Zawsze wszystko idzie o pieniądze.. ech, żeby tak mieć dolarowe drzewko, wszystko było by łatwiejsze. Niby szczęscia ne dają, ale nieszczęśliwa bym nie była... ;)