Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedna Polcia, jeszcze uszy.

Trzymam kciuki, żeby szybko doszła do siebie.

Coś nie mogę sobie poradzić z tym przysłanym rachunkiem, chyba mój komp zwariował. Jak się uda, to wstawię rachunek.

Ewo, zdrowia życzę, przytulam.

edit: jednak się udało

rachunek%252520poli1.jpg

Posted

Dziękuję Elu :)

Szykuj fanty na bazarek. Ja jak rozliczę ten co się zakończył, też będę chciała szykować następny, ale to pewnie w przyszłym miesiącu.

Posted

Nie wiem, bo nie rozmawiałam z Anią. Mam urwanie gwizdka i tak będzie do końca miesiąca. Ale postaram się w wolnej chwili zadzwonić do Polci i zapytać.

Pochwalę się, że Łatka, koteczka dla której szukałam domku od ponad roku, ma swoje miejsce w nowej rodzinie. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i kicia zostanie tam na zawsze.

Posted

Niech się wiedzie Łatce,

chociaż muszę powiedzieć, podziwiam Cię Ewo, że potrafisz po tak długim czasie oddać kotecka,

ja takiej umiejetności nie posiadam, zbyt szybko się przywiązuję.

Posted

Tereniu, Łateczka nie była u mnie, tylko u takiej starszej pani. Na dodatek mieszkała w budce na ogródku, a była kotem typowo domowym, więc dlatego tak mi zależało, żeby kolejnej zimy nie musiala marznąć na dworze.

Zapewniam Cię, że ja bym też kici nie oddała po takim czasie.

Moja Sonia ( w typie Poli) też była u mnie na tymczasie. Był tylko jeden domek chętny, ale okazał się nie tym domkiem ( nie przeszedł weryfikacji) i bardzo szybko wycofałam ogłoszenia, bo wiedziałam, że Soni już nie oddam.

Posted

Sonia chyba dobrze trafiła, ale jest tak zazdrosna o mnie, że nie daje podejść nawet mojemu TŻ i na tym tle dochodzi do rodzinnych spięć ;). Nie umiem tej małpy oduczyć takiego zachowania.

• 2 weeks later...
Posted

Jak łapki Poli, wiadomo już coś?

ps. troska o kogoś i chęć bronienia go a zazdrość, to po mojemu coś innego, ale może ja się nie znam ;)

Posted

Polci uszy już chyba w porządku, bo nie drapie ich i nie trzepie.

Rtg łapek dostanę jutro, bo Ania zapomniała mi przesłać i musiałam się upomnieć.

Poza tym Pola znowu zachowała się brzydko i wczoraj dziabnęła ( dość mocno) małą sunię.

• 2 weeks later...