lidka_park Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 3mam kciuki :kciuki: mam nadzieje ze Manta znajdzie domek :) Quote
Matusz Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 i jak ten pan z Olsztyna ?? cos wiadomo więcej ??? w górę MANTA !! - śliczna wyżełka !! Quote
tanitka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 coś będzie z tego kontaktu, czy znów płonne nadzieje??:roll: Quote
tanitka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 czyba niewiele:shake: , no to czekamy i szukamy dalej!:lol: Quote
Aga_Mazury Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Chyba nic nie wyszło....w korespondencji z panem...z Olsztyna zaproponowałam przyjazd do schroniska do Ostródy i osobiste poznanie Manty. Wiem, że dziś przyjechali bo dzwonili do mnie z trasy, ale chyba nic z tego nie wyszło bo inaczej Ewa by zadzwoniła z taką kapitalną wiadomością... Quote
AZ-IWONA Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Hop do góry maleńka -węsz za domkiem:crazyeye: Quote
Aga_Mazury Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 jakby tu powiedzieć.. Państwo wczoraj byli u Manty a dziś po nią przyjechali...i zabrali na zawsze :multi: Mantuś bądź szczęsliwa Śliczna nasza :) Quote
Matusz Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Aga_Mazury napisał(a):jakby tu powiedzieć.. Państwo wczoraj byli u Manty a dziś po nią przyjechali...i zabrali na zawsze :multi: Mantuś bądź szczęsliwa Śliczna nasza :) Huuurrra !! Ale się cieszę !!!! :multi::multi::multi: Quote
lidka_park Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Super !!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Matusz Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Cioteczko Tanitko:) Już możesz zmieniać temat na bardzo radosny !! :) Manta wiele szczęścia i miłości !! :) Quote
tanitka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 NNIIEEE???!!!! NA PRAWDĘ????????????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ALE SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Aga będziesz miała jakieś wieści jak Manta sobie radzi w nowym domu??? Quote
Matusz Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 no i zdjęcia by się jakieś przydały naszej ślicznej Manty, a i można zaprosić nowych właścicieli Manty na dogo :) Quote
tanitka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 mam, mam , mam!!!:lol: takie wiadomości od Pana Manty: psina jest bezproblemowa, nie boi się jeździć samochodem, jest grzeczna na spacerach, nie broi. Z kotem nadal próbują się "dogadać" ale chyba wszystko będzie ok. Trochę boi sie zostawać sama w domu i wozimy ją wszędzie ze sobą ale myślę , ze jak się zaaklimatyzuje na dobre to się uspokoi. I co wy na to??!!:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Matusz Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='tanitka']mam, mam , mam!!!:lol: takie wiadomości od Pana Manty: psina jest bezproblemowa, nie boi się jeździć samochodem, jest grzeczna na spacerach, nie broi. Z kotem nadal próbują się "dogadać" ale chyba wszystko będzie ok. Trochę boi sie zostawać sama w domu i wozimy ją wszędzie ze sobą ale myślę , ze jak się zaaklimatyzuje na dobre to się uspokoi. I co wy na to??!!:multi: :multi: :multi: :multi: suuper wiesci !!! :):) :multi::multi: Jest szansa na jakieś zdjęcia naszej Manty ?? Czy została dalej Manta czy moze teraz inaczej się wabi ?? Quote
tanitka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 tego to nie wiem, ale napisze do Pana:lol: i o zdjęcia poproszę:razz: Quote
Katcherine Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziekuje Wlasnie z Gryskiem czytamy i jestesmy przeszczesliwi ze Mantusia znalazla domek. Bo ja juz rewolucje chcialam robic w domu....a juz naprawde nie mamy miejsca :shake: . Quote
tanitka Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 UWAGA, - ku pokrzepieniu serc dogomaniaków. Manta w nowym domu!:loveu: Quote
Matusz Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 tanitka napisał(a):UWAGA, - ku pokrzepieniu serc dogomaniaków. Manta w nowym domu!:loveu: Śliczna Manta :):) Quote
Aga_Mazury Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 co tak mało...?...;) jesoooo to są najwspanialsze chwile....w życiu każdego dogomaniaka ;) Quote
tanitka Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 tylko trzy dostałam, ale będę Pana molestować o takie zdjęcia:loveu: - one osładzają codzienną dogamaniaczą gorycz, złość z bezsilności i porażki.:lol: Quote
Matusz Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 nom czekamy na wiecej zdjec Manty :loveu::loveu::loveu: prawda,że to są najwspanialsze chwile dogomaniaka !! :D Quote
Matusz Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Tanitka molestuj pana o więcej zdjęć !! :loveu::loveu::loveu::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts