Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba nic nie wyszło....w korespondencji z panem...z Olsztyna zaproponowałam przyjazd do schroniska do Ostródy i osobiste poznanie Manty. Wiem, że dziś przyjechali bo dzwonili do mnie z trasy, ale chyba nic z tego nie wyszło bo inaczej Ewa by zadzwoniła z taką kapitalną wiadomością...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
jakby tu powiedzieć..

Państwo wczoraj byli u Manty a dziś po nią przyjechali...i zabrali na zawsze :multi:

Mantuś bądź szczęsliwa Śliczna nasza :)

Huuurrra !! Ale się cieszę !!!! :multi::multi::multi:

Posted

NNIIEEE???!!!! NA PRAWDĘ????????????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
ALE SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Aga będziesz miała jakieś wieści jak Manta sobie radzi w nowym domu???

Posted

mam, mam , mam!!!:lol: takie wiadomości od Pana Manty:

psina jest bezproblemowa, nie boi się jeździć samochodem, jest grzeczna na spacerach, nie broi. Z kotem nadal próbują się "dogadać" ale chyba wszystko będzie ok. Trochę boi sie zostawać sama w domu i wozimy ją wszędzie ze sobą ale myślę , ze jak się zaaklimatyzuje na dobre to się uspokoi.

I co wy na to??!!:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='tanitka']mam, mam , mam!!!:lol: takie wiadomości od Pana Manty:

psina jest bezproblemowa, nie boi się jeździć samochodem, jest grzeczna na spacerach, nie broi. Z kotem nadal próbują się "dogadać" ale chyba wszystko będzie ok. Trochę boi sie zostawać sama w domu i wozimy ją wszędzie ze sobą ale myślę , ze jak się zaaklimatyzuje na dobre to się uspokoi.

I co wy na to??!!:multi: :multi: :multi: :multi:

suuper wiesci !!! :):) :multi::multi:

Jest szansa na jakieś zdjęcia naszej Manty ?? Czy została dalej Manta czy moze teraz inaczej się wabi ??

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziekuje

Wlasnie z Gryskiem czytamy i jestesmy przeszczesliwi ze Mantusia znalazla domek. Bo ja juz rewolucje chcialam robic w domu....a juz naprawde nie mamy miejsca :shake: .

Posted

tylko trzy dostałam, ale będę Pana molestować o takie zdjęcia:loveu: - one osładzają codzienną dogamaniaczą gorycz, złość z bezsilności i porażki.:lol: