Klaudus__ Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) [FONT=Comic Sans MS]Duduś ma około 4-5 miesięcy. Jest psiakiem w typie Owczarka Niemieckiego. To psie dziecko marznie w schroniskowej budzie od kilku dni. Bardzo potrzebuje człowieka. Chętnie się przytula - potrzebuje dużo miłości. Super się dogaduje z psiakami. Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu. Kontakt: tel: 785 549 189 mail: [email protected] [/FONT] Edited March 3, 2012 by Klaudus__ Quote
Erica Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Zapisuję. Wkleiłam go w 1 wątku na "przygarnę psa" Quote
bora1 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 http://allegro.pl/show_item.php?item=2109892487 Quote
Erica Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Podnoszę Dudusia :) Musimy go szybko poogłaszać. Quote
annika Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 ... takie psie dziecko o smutnych oczach... Quote
Klaudus__ Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Chłopak niesamowicie pragnie człowieka... Na widok człowieka,aż płacze,żeby Go przytulić... Niestety nikt się Nim nie interesuje... :( Quote
yolanovi Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Avilia napisał(a):Może ktoś zrobić parę ogłoszeń? Chciałabym małemu wykupić dwa pakiety po 30 ogłoszeń na woj.śląskie i małopolskie. Czy taki tekst jak w pierwszym poście myślicie wystarczy? jeśli nie to może ktoś mógłby napisać i wtedy wykupię te pakiety. Jeżeli jednak ogłaszamy go z tym tekstem z pierwszeg postu to już lecę na bazarek. Quote
Avilia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 yolanovi napisał(a):Chciałabym małemu wykupić dwa pakiety po 30 ogłoszeń na woj.śląskie i małopolskie. Czy taki tekst jak w pierwszym poście myślicie wystarczy? jeśli nie to może ktoś mógłby napisać i wtedy wykupię te pakiety. Jeżeli jednak ogłaszamy go z tym tekstem z pierwszeg postu to już lecę na bazarek. Myślę,że wystarczy.Osobiście jakbym szukała psa to wolałabym aby było o nim napisane krótko,zwięźle i na temat.Wiadomo- o więcej informacji zawsze można zadzwonić. Ważne aby zdjęcia były.To przykłuwa największą uwagę. Dzięki wielkie!:) Quote
yolanovi Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ok. no to lecę na bazarek. ogłoszenia powinny być w ciągu pięciu dni od przesałania danych. Quote
Klaudus__ Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Niestety nasze maleństwo chyba nikomu się nie podoba... :roll: Quote
yolanovi Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 wykupilam malemu ogloszenia na bazarku:30 na śląskie i 30 na malopolskie ale dziewczyna jeszcze nie zrobila. jak beda gotowe wrzuce linki Quote
Klaudus__ Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='yolanovi']wykupilam malemu ogloszenia na bazarku:30 na śląskie i 30 na malopolskie ale dziewczyna jeszcze nie zrobila. jak beda gotowe wrzuce linki Wspaniale!! Bardzo dziękuję!! Quote
yolanovi Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Bardzo powoli idzie na bazarku bo dziewczyna sama robi ogłoszenia, a kolejka ogromna. A do malucha nikt nie zagląda, nikt się nie interesuje:-(. Jak to tak? Taki śliczny maluch... Quote
Klaudus__ Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='yolanovi']A do malucha nikt nie zagląda, nikt się nie interesuje:-(. Jak to tak? Taki śliczny maluch... Też mnie to dziwi - niebywałe... A On taki kochany... Quote
Justyna Lipicka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 jak cos to ja mu zrobię ogłoszenia na tych bardziej znanych stronach, tylko powiedzcie z bazarku na jakie województwo ogłaszany ma być? to zrobię na inne;) Quote
yolanovi Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']jak cos to ja mu zrobię ogłoszenia na tych bardziej znanych stronach, tylko powiedzcie z bazarku na jakie województwo ogłaszany ma być? to zrobię na inne;)[/QUOTE] na bazarku zamówiłam pakiety na woj. śląskie i małopolskie. tylko, ze tam strasznie to powoli idzie - dziewczyna się nie wyrabia i dla naszego malucha jeszcze nie ma Quote
Justyna Lipicka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 a to jak na te 2 są to poczekamy na ogłoszenia!! Quote
Recommended Posts