Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam słabosc do staruszków...przykro mi ale nie mam kasy...sama mam teraz staruszka dziadunia i ani grosza na leczenie i hotelik... Przepraszam ale mogę wysłac jednorazowo tylko 10 zl.Trzymam kciuki za Murzynka. poproszę o konto

Posted

zapraszam:)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/223678-Bransoletowy-cz.-III-ze-sznurka-i-rzemienia-na-chor%C4%85-Tasz%C4%99-z-Kielc-do-04.03"][COLOR=mediumturquoise][B]SUPER BRANSOLETKI U ANG - ODSŁONA III [/B][/COLOR][/URL]

Posted

dziękuję serdecznie za informację o wątku i zaproszenie - z całego serca trzymam kciuki obyście zdążyli! ja niestety ostatnim razem nie zdążyłam i psiak umarł mi w schronisku dwa dni przed wyjazdem do DT, dlatego doskonale wiem jakie to koszmarne uczucie :( bardzo przepraszam ale nie mam już możliwości wesprzeć finansowo, ponieważ co byłam w stanie mam już zadeklarowane :( ale będę śledziła wątek i kibicowała!

Posted

[quote name='saraisa']dziękuję serdecznie za informację o wątku i zaproszenie - z całego serca trzymam kciuki obyście zdążyli! ja niestety ostatnim razem nie zdążyłam i psiak umarł mi w schronisku dwa dni przed wyjazdem do DT[/QUOTE]
saraisa ma rację :( może już dałoby radę wysłać Murzynka do dt? na pierwszy miesiąc wystarczy z deklaracji i jednorazowych, a deklaracje będziemy zbierać.

Posted

Schronisko się na to nie zgodzi. Bo jest ryzyko ,że jak braknie deklaracji i nie będzie środków , to co ? Wróci??? Dla niego to bedzie szok , w jego wieku ... Majć ponad 300 zł deklaracji mogę zaryzykować i dorabiać bazarkami ale za mniej nie dam rady... A przy okazji jakby któraś miała zbędne fanty na bazary dla Murzyna to są jak najbardziej mile widziane , obiecuję regularnie robić bazzary:)

Posted

[quote name='caryca26']Schronisko się na to nie zgodzi. Bo jest ryzyko ,że jak braknie deklaracji i nie będzie środków , to co ? Wróci??? Dla niego to bedzie szok , w jego wieku ... Majć ponad 300 zł deklaracji mogę zaryzykować i dorabiać bazarkami ale za mniej nie dam rady... A przy okazji jakby któraś miała zbędne fanty na bazary dla Murzyna to są jak najbardziej mile widziane , obiecuję regularnie robić bazzary:)[/QUOTE]

nie no jasne - schroniska mają takie zasady w sumie na prawdę dobrze, bo zapobiega to wielu rozczarowaniom
[B]caryca26[/B] - fanty na bazarek mam (zresztą pisałyśmy już kiedyś nawet o tym w temacie Jeżyny ;)) tylko przypomnij mi proszę skąd jesteś? i jeśli nie ze śląska to czy miałabyś może możliwość żeby ktoś po drodze odebrał fanty ze śląska?

Posted

[quote name='caryca26']Schronisko się na to nie zgodzi. [/QUOTE]
a to nie wiedziałam, że takie są zasady, po prostu mi zależy na staruszku:)

Posted

Kochana saraisa z tym odbiorem to gorzej. Poprostu jak możesz przygotuj pakę i mi wyślij a ja Ci zwróce koszty wysyłki na konto:) Napisz do mnie na pw to dogadamy szczegóły.

Posted

Witam, poproszę o nr konta wpłace Murzynkowi jednorazowo 30 zł i życze aby znalazł na starość kochający dom(czy ktoś mu robi ogłoszenia ) ?Wiem,że starsze pieski nie mają zbyt wielu szans ale warto próbować, a Murzynek wydaje się być w dobrej formie :-)

Posted

U mnie ma pare ogłoszeń - gratka , morusek , tablica , gumtree ale sznase marne bo odnawiam je cały czas i nie ma odzewu:(
Pieknie dzieki cioteczko za chęć pomocy. Zaraz Ci wyslę konto na pw.

Posted

Jestem na zaproszenie Carycy. Na razie kasy u mnie brak, ale temat zapisuję i jak tylko cosik wpadnie to w tajemnicy przed małżem wyślę (jakby się dowiedział, że na psy wydaję to by mi karty pozabierał ;) ). Będę tylko potrzebowała danych do wpłat przez Pay Pala. Ale to jak już kaska będzie, na bank się przypomnę :)