DORRAG Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Cześć Ale mina, Ja nie mogę:evil_lol: :evil_lol: Quote
leemonca Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć Ale mina, Ja nie mogę:evil_lol: :evil_lol: adekwatna do zawartości miski :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:, jakbyś dostała takie kul;ki na talerzu, to twoja mina pewnie byłaby taka sama :diabloti: (mój też tylko kulki je :razz:) Quote
Kate I Luka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Mówimy dzieńdobry dopiero teraz, bo słoneczko świeciło tak cudnie, że grzechem było nie spacerować...i spacerować ...i spacerować :) :) :) Quote
Iza i Avanti Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Doberek! A my po super leśnym spacerku :) Później zapraszam do mnie pooglądać new zdjęcia! Quote
Kate I Luka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Cześć Olsztynianie ;) Jak tam na północy??? Na południu zapowiadają max 17 stopni :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Jagoda1 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Witamy, u nas słońce, ani jednej chmurki, cieplutko - chce się żyć.:multi: Quote
Iza i Avanti Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Śliczna dziewczynka ogląda świat z wysokości! :) Quote
Jagoda1 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Kate I Luka napisał(a):kto mi tak się szwenda??? Rzeczywiście, tak Kiri reaguje na tych, którzy "łażą":lol:. A'propos, imprezki u Was nie ma???? Quote
bonita Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Fajnie ustawiłaś te fotki :) Kiri wykonywała trudne zadanie- obserwację terenu ;) tak długo obserwowała, że aż się nieco zmęczyła i musiała się położyć :) A jak już się położyła, to oczka jej się same zamknęły i zasnęła:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='bonita']A jak już się położyła, to oczka jej się same zamknęły i zasnęła:evil_lol: Świeże powietrze ja zmęczyło:cool3: . Quote
Kate I Luka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): A'propos, imprezki u Was nie ma???? jest, jest.... chłopaki poszli do klubu pograć w bilarda. Wrócili potem do domu bo zgłodnieli :eviltong: Quote
Kate I Luka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Kirusiu, Korusiu, oraz ich Pańciu: Raz do roku jest taki dzień, Który przemija jak piękny sen. Wszystkie kobiety panie i matki, W dniu tym dostają pachnące kwiatki. Ja kwiatów nie mam dla Ciebie, Tylko przesyłam w życzeniach sam siebie Gaston Quote
Iza i Avanti Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Doberek dziewczyny! Avanti przesyła gorące buziaki z okazji dnia kobitek :) Quote
domi_nique Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Gdzie prawdziwe mięsko?:sad: ale to zdjecie to trzeba by zglosic do konkursu "zdjecie marca" :D nasza Aga dokladnie z taka sama mina podchodzila do michy z sucha karma. normalnie jadla gotowane miesko z marchewka, selerem itp, ale jak czasem zdaylo sie jej dostac suche, patrzala na nas takim pelnym wyrzutu i zdziwienia spojrzeniem pt. "no dobra, fajne kulki, a teraz poprosze moje jedznie!". sucha karme wynosila z miski po jednej kulce, zabierala na swoje poslanie i traktowala jak smakolyk. Quote
Medorowa Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIT;) Quote
ferraribox Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 KOBIETKI!!!-Jadziu'Kirciu i Koruniu-moc życzeń od Gasia!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dzień Doberek dziewczyny :) U nas dziś pochmurno Quote
Jagoda1 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Dżentelmenom i ich Pańciom, dziekujemy za świąteczne życzenia:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts