caroolcia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Bardzo wzruszające...:-( Od razu widać dobre serducho, dobrego człowieka... Quote
Jagoda1 Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Ulka18 napisał(a):Agusiu Terierko, dawno nie czytalam tak wzruszajacych wspomnien o psiaku....zaluje tylko, ze nie weszlam na ten watek w domu...bo w pracy nie mozna sobie poplakac :bigcry: caroolcia napisał(a):Bardzo wzruszające...:-( Od razu widać dobre serducho, dobrego człowieka... madzia i medor napisał(a):Sabciu[']['][']['] Popłakałam się ... DORRAG napisał(a):Pięknie napisałaś... Dziękuję... Każdy, kto kocha psiaki , rozumie, że nie zapomina się nigdy... Dobrej nocy, Dziewczyny, duchota okrutna. Quote
Imbirka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 dzieńdoberek dziewczyny:multi: dzisiaj to jest wręcz chłodno po upałach:multi: Quote
Jagoda1 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Nareszcie można oddychać...pełnymi piersiami:razz: . Quote
Kasia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Dzień dobry w rzeźki i chłodny dzionek :multi: :multi: Za oknem nie ma słonka ale my przesyłamy cieplutkie i serdeczne pozdrowienia oraz buziaki dla Panienek :loveu: Quote
Medorowa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Witam w ten zimny - deszczowy dzionek - ja wolę upały:multi::multi: Quote
Kiłi Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Halooooooooooo:diabloti: :diabloti: :eviltong: :eviltong: Ale wczoraj burzysko u nas było, aż się mi psy przestraszyły i do domu zaciągnęły, zamiast na spacer:lol: Quote
caroolcia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Nareszcie można oddychać...pełnymi piersiami:razz: . To widzę że mamy coś wspólnego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ferraribox Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Co słychać u Jagusiów,Korusiów i Kirusiów? :crazyeye: Quote
caroolcia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 :multi: :multi: :multi: hello :multi: :multi: :multi: Quote
Iza i Avanti Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Cześć dziewczyny! Proszę o podpowiedź na której stronie znajdę świeże zdjęcia??? Quote
caroolcia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Zdęcia pieknych panien prosimy zdjęcia!!!:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :evil_lol: Quote
Recommended Posts