blue.berry Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 kubki by mogly byc i ze staffordami :) ale doddy strasznie grymasna jest co do doboru zdjec i malo ktore jej sie podoba :) Quote
doddy Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Vectra, a dasz ładne zdjęcia? Doddy jest wybredna. :diabloti: Na kawę wpadne może w przyszłym tyg. :multi: Quote
Vectra Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [url]http://pl.fotoalbum.eu/vectra[/url] - miłego oglądania :diabloti: białe też .... znaczy staffiki .... rób kubki , ja będę marketing :evil_lol: Quote
doddy Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Kubki to ja mogę produkować ale ciocia Blueberry musi ładne projekciki zrobić. Jak będzie projekcik to w 2 dni będą kubeczki. :loveu: Wymyśl fajne hasło na kubaski. A może zrobić kilka projektów? A tak wogóle to jak masz zdolności to możesz zrobić projekcik. :loveu: Quote
Vectra Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 a jesteście w stanie robić kubki na zamówienie ? tak że ktoś daje swoje foto ? indywidualnie Quote
Fasolka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 a mogę po cichutku się przymówić :oops: strasznie mi się podobają zdjęcia z Twojego albumu Vectro, zwłaszcza to: [URL]http://pl.fotoalbum.eu/vectra/a121654/00000015[/URL] taki kubek kupię od razu :loveu: albo taki: [URL]http://pl.fotoalbum.eu/vectra/a121654/00000048[/URL] super te zdjęcia :loveu: Quote
Fasolka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 I mam jeszcze jedno pytanko do Vectry, sorry za offa, ostatni, przysięgam: Czy na tym zdjęciu jest Twój pies albo suczka? [URL]http://pl.fotoalbum.eu/vectra/a118026/00000042[/URL] Jest niesłychanie podobny/podobna do mojego psa, przygarniętego 'z ulicy' w 2005r!!! Quote
Vectra Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Fasolka']I mam jeszcze jedno pytanko do Vectry, sorry za offa, ostatni, przysięgam: Czy na tym zdjęciu jest Twój pies albo suczka? [URL]http://pl.fotoalbum.eu/vectra/a118026/00000042[/URL] Jest niesłychanie podobny/podobna do mojego psa, przygarniętego 'z ulicy' w 2005r!!![/quote] oba są moje :diabloti: chodzi o czarnego czy tego drugiego ? :cool3: wsie są w moim podpisie :p Quote
doddy Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Ewa, firma która nam robi robi także na zamówienie po 1szt. ;) Quote
Fasolka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Do tego z nieciętymi uszami :-) Widzę, widzę że Twoje ;-) miałam tylko nadzieję na jakiś trop na źródło pochodzenia mojego paskudnika, może mają jakąś wspólną rodzinę ;-) Są boskie :-) Quote
natalia_aa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Koszt kubka robione na indywidualne zamówienie jest taki sam? 30zł? Quote
doddy Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Z tego co się orientuje to tak. Stąd nasza cena taka sama. ;) Quote
Vectra Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Fasolka']Do tego z nieciętymi uszami :-) Widzę, widzę że Twoje ;-) miałam tylko nadzieję na jakiś trop na źródło pochodzenia mojego paskudnika, może mają jakąś wspólną rodzinę ;-) Są boskie :-)[/quote] ona jest ze Szczecina ;) ale jej pochodzenia nie znam ... przygarnięta ze schroniska jest ..... No to skoro można indywidualne :diabloti: to myślę , że 10 będzie na początek :cool3: moich 5 i Michała 5 :lol: Bo ja właśnie korespondowałam z firmą na allegro , co by mi zrobili kubki ... ale to wole u Was :p Quote
doddy Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Miło nam. Zaletą firmy od kubków jest szybkość - dajesz projekt - następnego dnia masz kubeczek a po dwa, że możesz sobie wybrać jedną z dwóch metod robienia nadruku - błyszczący albo bardziej matowy. I nie zmywają się w zmywarce nadruki. Quote
Vectra Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 No to weźcie zróbcie jakąś reklamę i trzeba rozdmuchać gdzie się da :diabloti: no kto by nie chciał mieć kubka ze swoim psem ? ;) to ja w chwili wolnej , szukam fot i składam zamówienie ... staffikowych gadżetów jest mało ... wiec może się staffikarze skuszą ;) ale chyba nie ma wyłączności na świniowate ? do tego kasa na szczytny cel :) Quote
natalia_aa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ja tam mam kubki ze swoim psem... Matka fotograf, w zakładzie fotograficznym pracowała to se chodziłam i se robiłam te kubecki i podusecki i kosulecki... Ale se matka już w zakładzie nie pracuje i kubecków ni ma. Jak kiedyś moja suk będzie miała zdjęcie nadające się na ten kubek to się skuszę. Quote
doddy Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Myślę ciotka, że trza zrobić i fundacyjne ze staffikami. W końcu staffiki już się przewinęły i pewnie jeszcze będą. Quote
Vectra Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 to jeszcze tak zaśmiece temat czarnej Mamby powiedzcie mi jakiej wielkości ma być projekt ? kolorystyka ? ja pod zamówienie indywidualne atomowych kubeczków ;) Quote
doddy Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 A to Ci powiem na dniach. Bo ciocia Blueberry sama wiedziała. :loveu: Quote
Vectra Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 No to czekam z niecierpliwością !!!! bo dałam cynk o kubkach na stafficzym forum. ale najlepiej się reklamuje gotowe produkty :diabloti: Mam nadzieje , że fani Frania też się skuszą :evil_lol: Quote
doddy Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 To teraz ja się modlę by ciocia Blueberry miała chwilę by wydumać jakieś fajne projekty. Wtedy ruszamy z produkcją i sprzedażą. Dzieki Vectra za pomoc! Quote
Vectra Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 To niech ciotka Blueberry , mi tu czy na PW skrobie jak ma wyglądać projekt .... To kilka kubasków zamówię :) Idą mikołajki , u mnie w rodzinie popularne kubki , więc dostaną Frankowe :evil_lol: Michał też zamówi ... a staffikowcy , myślę że też się skuszą .... Quote
rufusowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='Vectra']a będą kubki ze staffiorami ? to ja kilku chętnych znajdę ;) na kawkę zapraszam do mła :diabloti:[/quote] o widzisz ciotka - zaoszczędzimy :diabloti: Quote
Recommended Posts