Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kubki to ja mogę produkować ale ciocia Blueberry musi ładne projekciki zrobić. Jak będzie projekcik to w 2 dni będą kubeczki. :loveu:

Wymyśl fajne hasło na kubaski. A może zrobić kilka projektów? A tak wogóle to jak masz zdolności to możesz zrobić projekcik. :loveu:

Posted

a mogę po cichutku się przymówić :oops: strasznie mi się podobają zdjęcia z Twojego albumu Vectro, zwłaszcza to:
[URL]http://pl.fotoalbum.eu/vectra/a121654/00000015[/URL]
taki kubek kupię od razu :loveu:
albo taki:
[URL]http://pl.fotoalbum.eu/vectra/a121654/00000048[/URL]
super te zdjęcia :loveu:

Posted

I mam jeszcze jedno pytanko do Vectry, sorry za offa, ostatni, przysięgam:
Czy na tym zdjęciu jest Twój pies albo suczka? [URL]http://pl.fotoalbum.eu/vectra/a118026/00000042[/URL]
Jest niesłychanie podobny/podobna do mojego psa, przygarniętego 'z ulicy' w 2005r!!!

Posted

[quote name='Fasolka']I mam jeszcze jedno pytanko do Vectry, sorry za offa, ostatni, przysięgam:
Czy na tym zdjęciu jest Twój pies albo suczka? [URL]http://pl.fotoalbum.eu/vectra/a118026/00000042[/URL]
Jest niesłychanie podobny/podobna do mojego psa, przygarniętego 'z ulicy' w 2005r!!![/quote]
oba są moje :diabloti: chodzi o czarnego czy tego drugiego ? :cool3: wsie są w moim podpisie :p

Posted

Do tego z nieciętymi uszami :-) Widzę, widzę że Twoje ;-) miałam tylko nadzieję na jakiś trop na źródło pochodzenia mojego paskudnika, może mają jakąś wspólną rodzinę ;-) Są boskie :-)

Posted

[quote name='Fasolka']Do tego z nieciętymi uszami :-) Widzę, widzę że Twoje ;-) miałam tylko nadzieję na jakiś trop na źródło pochodzenia mojego paskudnika, może mają jakąś wspólną rodzinę ;-) Są boskie :-)[/quote]
ona jest ze Szczecina ;) ale jej pochodzenia nie znam ... przygarnięta ze schroniska jest .....

No to skoro można indywidualne :diabloti: to myślę , że 10 będzie na początek :cool3:
moich 5 i Michała 5 :lol:

Bo ja właśnie korespondowałam z firmą na allegro , co by mi zrobili kubki ...
ale to wole u Was :p

Posted

Miło nam.
Zaletą firmy od kubków jest szybkość - dajesz projekt - następnego dnia masz kubeczek a po dwa, że możesz sobie wybrać jedną z dwóch metod robienia nadruku - błyszczący albo bardziej matowy. I nie zmywają się w zmywarce nadruki.

Posted

No to weźcie zróbcie jakąś reklamę i trzeba rozdmuchać gdzie się da :diabloti:
no kto by nie chciał mieć kubka ze swoim psem ? ;)

to ja w chwili wolnej , szukam fot i składam zamówienie ...
staffikowych gadżetów jest mało ... wiec może się staffikarze skuszą ;)
ale chyba nie ma wyłączności na świniowate ? do tego kasa na szczytny cel :)

Posted

Ja tam mam kubki ze swoim psem...
Matka fotograf, w zakładzie fotograficznym pracowała to se chodziłam i se robiłam te kubecki i podusecki i kosulecki...
Ale se matka już w zakładzie nie pracuje i kubecków ni ma.
Jak kiedyś moja suk będzie miała zdjęcie nadające się na ten kubek to się skuszę.

Posted

No to czekam z niecierpliwością !!!! bo dałam cynk o kubkach na stafficzym forum.
ale najlepiej się reklamuje gotowe produkty :diabloti:
Mam nadzieje , że fani Frania też się skuszą :evil_lol:

Posted

To teraz ja się modlę by ciocia Blueberry miała chwilę by wydumać jakieś fajne projekty. Wtedy ruszamy z produkcją i sprzedażą. Dzieki Vectra za pomoc!

Posted

To niech ciotka Blueberry , mi tu czy na PW skrobie jak ma wyglądać projekt ....
To kilka kubasków zamówię :)
Idą mikołajki , u mnie w rodzinie popularne kubki , więc dostaną Frankowe :evil_lol:
Michał też zamówi ... a staffikowcy , myślę że też się skuszą ....

Posted

[quote name='Vectra']a będą kubki ze staffiorami ? to ja kilku chętnych znajdę ;)

na kawkę zapraszam do mła :diabloti:[/quote]

o widzisz ciotka - zaoszczędzimy :diabloti: