Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mała,podpalana Jessica!Jak dla mnie to wygląda na jakiś miź teriera niemieckiego czy coś w tym guście ale być może się mylę więc proszę o jakąs opinię hehe.Tak wieć ów suczynka jest niesamowicie energiczna i żywiołowa (chyba jak każdy terier:evil_lol: ).Jest młodziutką panienką bo ma jakis roczek bądz nawet mniej!
Siedzi z taką jedną wrednowatą sukałką,jest strasznie zdominowana i pokorna!Uwielbia ludzi i swietnie dogaduje się z psami i innymi sukami!Anioł nie suczka hehe:loveu: :p .Wtrafiła tutaj prosto z ulicy,błakała sie po mieście!
Cięzko było jej zrobić zdjęcie bo ona ciągle jest w ruchu wiec trochę nastać się przy niej musiałem!I jest mistrzynią przytulania:loveu: .Więc kto chętny na świetnego kompana na dłuuuugie spacery?

Suczka znajduję się w Brzegu Opolskim...

Posted

jolap. napisał(a):
Przydałoby sie zbliżenie psiejskiej "twarzy" ;) .

Psia twarzyczka będzie niebawem ponieważ akutalnie takigo zdjęcia nie posiadam!Ale przecież nie ma rzeczy niemożliwych:cool3:

Posted

A na moją słodką małą czarną nikt nie zwraca uwagi:-( .Pewnie dlatego,ze psów w potrzebie taki ogrom i każdy chce dać swojemu psiakowi szansę przebicia przez ten stale rosnący tłum:shake:

Posted

Zdjęcia tylko takie bo nie udało mi się wejśc do pomieszczenia z suczkami więc trochę sitki na nich będzie :roll:

A tak ślicznie proszę aby mnie w tym miejscu nie zostawiać :-(

Posted

Jeszcze parę godzin i wstanie nowy dzień,szkoda tylko,że przywita cię znów za kratami...Jess szukamy domku ciągle bo nie zasługujesz na takie życie,żaden psiur nie zasługuje!

Posted

Takie małe ciałko a tyle energii!Matko wiecie jak ona szybko biega!Widać tylko taką czarną smugę jak biega w kólko i nie więcej hehe!Jess się wybiegała dzisiaj za wszystkie czasy,zamęczyła swoją koleżankę,która ostentacyjnie połozyła sie i nie chciała juz wstawać!No to ten mały czarny diabeł jeszcze biegał za patykami ale nie była chętna,żeby je oddawać :mad: .To typowy terierek,wszedzie jej pałno,wszystko musi wiedzieć i wszędzie wejsć a przy tym jest przekochana!Nie wziełem aparatu dzisiaj i nie zobaczycie małego diabła w akcji :placz: .
Potem musiałem ją wsadzić za kratki a ona tak się broniła,zapierała i płakała! I te oczka skazańca!Normalnie pękło mi serce :-( .
Nikt jest nie chce?Taki żywioł na baterie?

Posted

Z tą aukcją to nie jest zły pomysł,może akurat coś fajnego się wtrafi,jakiś domek czy coś ...:roll: Tylko muszę znaleźć chetnego na allegro :diabloti:

Posted

śliczna. teriery i terierkowate to koszmar w schronisku, one mają tyle energii. sama mam terierowatego, nie da się z nim dnia wytrzymać bez wybiegania. jak widzę szorstki pysio za kratami to:shake:

Posted

Z niej aż kipi te energia!Pełna życia jest o stara się wykorzystać każdą okazję aby trochę pobiegać,pobawić się!Super panienka dla aktywnych ludzi,bardzo aktywnych :p

Posted

Jess również dałem na parę ogłoszeń :
*Alegratka
*eOferty
*Kupię Psa
*Animalia
*Zwierzęta.pilne.net
*Bono-Polska
*Giełda.bai
*Pet world.pl
*Ogłoszenia 24polska
*Autogiełda
*Giełda Ogłoszeń
*Mój Pupil

I miałbym taką małą prośbę :oops: !Mógłby ktoś wstawić Jessicę na Allegro??