Gamba Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Mała,podpalana Jessica!Jak dla mnie to wygląda na jakiś miź teriera niemieckiego czy coś w tym guście ale być może się mylę więc proszę o jakąs opinię hehe.Tak wieć ów suczynka jest niesamowicie energiczna i żywiołowa (chyba jak każdy terier:evil_lol: ).Jest młodziutką panienką bo ma jakis roczek bądz nawet mniej! Siedzi z taką jedną wrednowatą sukałką,jest strasznie zdominowana i pokorna!Uwielbia ludzi i swietnie dogaduje się z psami i innymi sukami!Anioł nie suczka hehe:loveu: :p .Wtrafiła tutaj prosto z ulicy,błakała sie po mieście! Cięzko było jej zrobić zdjęcie bo ona ciągle jest w ruchu wiec trochę nastać się przy niej musiałem!I jest mistrzynią przytulania:loveu: .Więc kto chętny na świetnego kompana na dłuuuugie spacery? Suczka znajduję się w Brzegu Opolskim... Quote
Gamba Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 I jeszcze jedno zdjęcie tego słodziaka:loveu: :loveu: Quote
jolap. Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Przydałoby sie zbliżenie psiejskiej "twarzy" ;) . Quote
Gamba Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 jolap. napisał(a):Przydałoby sie zbliżenie psiejskiej "twarzy" ;) . Psia twarzyczka będzie niebawem ponieważ akutalnie takigo zdjęcia nie posiadam!Ale przecież nie ma rzeczy niemożliwych:cool3: Quote
Gamba Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 A na moją słodką małą czarną nikt nie zwraca uwagi:-( .Pewnie dlatego,ze psów w potrzebie taki ogrom i każdy chce dać swojemu psiakowi szansę przebicia przez ten stale rosnący tłum:shake: Quote
Gamba Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Terierkowata krew pokazuje się na pierwszej stronie z nadzieją,że ją ktoś wypatrzy:cool1: . Quote
Gamba Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Czy jest jakieś strona z adopcjami dla terierów albo jakieś terierowe forum gdzie mozna Jessicę przykleić?Zawsze to większa szansa... Quote
malagos Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Nie wiem , gdzie szukać forum terierów... Ale podnoszę maleńką, jest rerelacyjna! Quote
malagos Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 A moze tu ją ogłoś? http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=51 Quote
Gamba Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='malagos']A moze tu ją ogłoś? http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=51 Małgoś juz ją tam ogłosiłem bo tylko takie forum o teriarach udało mi się znaleźć! Zaraz wkleje dzisiajsze fotki,im więcej tym lepiej:oops: Quote
Gamba Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Zdjęcia tylko takie bo nie udało mi się wejśc do pomieszczenia z suczkami więc trochę sitki na nich będzie :roll: A tak ślicznie proszę aby mnie w tym miejscu nie zostawiać :-( Quote
Gamba Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Jeszcze parę godzin i wstanie nowy dzień,szkoda tylko,że przywita cię znów za kratami...Jess szukamy domku ciągle bo nie zasługujesz na takie życie,żaden psiur nie zasługuje! Quote
Gamba Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Nie wypada aby taki słodziak byl gdzieś tam na szarym końcu... Hopaj :cool3: Quote
Gamba Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Tak długo już słonko nie byłaś na żadnym spacerze a już dziś ci to wynagrodzimy :razz: ! Quote
Gamba Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Takie małe ciałko a tyle energii!Matko wiecie jak ona szybko biega!Widać tylko taką czarną smugę jak biega w kólko i nie więcej hehe!Jess się wybiegała dzisiaj za wszystkie czasy,zamęczyła swoją koleżankę,która ostentacyjnie połozyła sie i nie chciała juz wstawać!No to ten mały czarny diabeł jeszcze biegał za patykami ale nie była chętna,żeby je oddawać :mad: .To typowy terierek,wszedzie jej pałno,wszystko musi wiedzieć i wszędzie wejsć a przy tym jest przekochana!Nie wziełem aparatu dzisiaj i nie zobaczycie małego diabła w akcji :placz: . Potem musiałem ją wsadzić za kratki a ona tak się broniła,zapierała i płakała! I te oczka skazańca!Normalnie pękło mi serce :-( . Nikt jest nie chce?Taki żywioł na baterie? Quote
Gamba Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Nikt terierków nie lubi czy tak ciężko znaleźć ten wątek? :diabloti: Quote
beka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Jaka śliczna sunieczka . Wygląda jak mix jagd terriera (niemiecki terrier ). A może jakąś aukcje na allegro trzeba jej założyć :) Quote
Gamba Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Z tą aukcją to nie jest zły pomysł,może akurat coś fajnego się wtrafi,jakiś domek czy coś ...:roll: Tylko muszę znaleźć chetnego na allegro :diabloti: Quote
pidzej Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 śliczna. teriery i terierkowate to koszmar w schronisku, one mają tyle energii. sama mam terierowatego, nie da się z nim dnia wytrzymać bez wybiegania. jak widzę szorstki pysio za kratami to:shake: Quote
Gamba Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Z niej aż kipi te energia!Pełna życia jest o stara się wykorzystać każdą okazję aby trochę pobiegać,pobawić się!Super panienka dla aktywnych ludzi,bardzo aktywnych :p Quote
Gamba Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 o pięknej Jessice nikt nie pamięta!A ona taka młoda i juz dostała wyrok :placz: Quote
Gamba Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Jess również dałem na parę ogłoszeń : *Alegratka *eOferty *Kupię Psa *Animalia *Zwierzęta.pilne.net *Bono-Polska *Giełda.bai *Pet world.pl *Ogłoszenia 24polska *Autogiełda *Giełda Ogłoszeń *Mój Pupil I miałbym taką małą prośbę :oops: !Mógłby ktoś wstawić Jessicę na Allegro?? Quote
Iv Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Podnosze do gory piekna brzeżanke:lol: Moze ktos ja zauwazy? Quote
Recommended Posts