Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Zuzanki w porządalu ;) Na razie niczego nowego nie zmalowała, ale ma przecież jeszcze tydzień ;)

Rozmawiałam z Panią Ewą - w Wielki Czwartek Zuzia wyjedzie już do swojego domku.

Posted

Miewa się naprawdę dobrze - żadna aura nie gasi jej spacerkowego entuzjazmu ;)
Rozkręca się, dziś obszczekała mojego TZ-ta, kiedy podszedł do nas w czasie spaceru...
Zresztą, wcale jej się nie dziwię, skoro sama ledwie go poznałam w kapturze naciągniętym prawie na nos.

Posted

[quote name='eliza_sk']A telefon masz ?[/QUOTE]

Mam :oops:

Leżał w samochodzie, w bagażniku pod gratami - wyciszony :wallbash: Całe szczęście musiałam dziś wydobyć część rzeczy i go znalazłam, bo pewnie do reszty bym osiwiała...

Ale duplikat karty zdążyłam zrobić :roll:

Posted

[quote name='eliza_sk']Spotykamy się jutro, godzina jeszcze w praniu - mamy się zdzwonić - więc jakbyś jednak miała chwilę to krzycz.[/QUOTE]

Dzięki, będę miała na uwadze.

Posted

[quote name='Roszpunka']Dzięki, będę miała na uwadze.[/QUOTE]

Dziś pogoda szalała, więc liczymy, że jutro będzie lepiej ... Na pewno nie wcześniej niż 13-14, bo rano mam boks - mamy się zdzwaniać.

Posted

[quote name='eliza_sk']Na pewno nie wcześniej niż 13-14, [SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]bo rano mam boks[/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

Eliza ale jak to??!!! boks? trenujesz na przyszłość - przyda się na interwencje jak już siła argumentu nie da rady????:crazyeye:

Posted

[quote name='malawaszka']Eliza ale jak to??!!! boks? trenujesz na przyszłość - przyda się na interwencje jak już siła argumentu nie da rady????:crazyeye:[/QUOTE]

haha, nieeeee - boks tzn. obróbkę psów z naszego boksu :eviltong:

Posted

[quote name='eliza_sk']haha, nieeeee - boks tzn. obróbkę psów z naszego boksu :eviltong:[/QUOTE]

ożesz ale mnie pomroczność jasna dopadła :splat: hahahaha upsss, nic nie piłam mimo soboty :D

Posted

[quote name='malawaszka']ożesz ale mnie pomroczność jasna dopadła :splat: hahahaha upsss, nic nie piłam mimo soboty :D[/QUOTE]

E tam, Ty na trzeźwo, ale mój skrót myślowy nie był zbyt czytelny :)

Posted

Zuzia spacerowa:
[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg839/scaled.php?server=839&filename=zuzia005.jpg&res=medium[/IMG]

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg18/scaled.php?server=18&filename=zuzia007.jpg&res=medium[/IMG]

I Zuzia w rajstopkach (różowe suszą się po praniu ;))

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg819/scaled.php?server=819&filename=zuzia009.jpg&res=medium[/IMG]

Posted

[quote name='Handzia55']Te kolorowe rajstopki są zajebiste:evil_lol: jak mawia dzisiejsza młodzież:diabloti:[/QUOTE]

Zaraz poszukam, czy mam fotki Zuzanki w różowych :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

EDIT: Nie mam, postaram się cyknąć.

Posted

[quote name='Roszpunka']Zaraz poszukam, czy mam fotki Zuzanki w różowych :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

EDIT: Nie mam, postaram się cyknąć.[/QUOTE]

Cykaj, Roszpunko, cykaj, póki masz modelkę pod ręką ;)

A tak swoją drogą, to bardzo interesująco Zuzia wygląda na spacerkach, przypuszczam, że drugiego takiego psa w całych Kielcach nie ma (mam tu na myśli te czerwono-zielono-niebiesko-białe elementy :diabloti:)