martaipieski Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) Bunia to starsza sunia ma juz zapewne 10 albo i więcej lat, w schronisku czeka już strasznie długo i gaśnie w oczach, z utęsknieniem wypatruje człowieka, ale zaczyna juz tracić nadzieje. Ma takie smutne mądre oczy, wpatruje się w ciebie prosząc o chwile uwagi, czy stary znaczy gorszy???Nie pozwólmy jej odejść w samotności niech na ostatnie latka zazna ciepła i miłości, to wspaniała suczka taka kochana i łagodna, spragniona pieszczot i kontaktu z człowiekiem, do szczęścia potrzeba jej tak niewiele. Bunia jest wysterylizowana i zaszczepiona, toleruje inne psy i suczki. Przebywa w okolicy Czarnkowa kontakt 668 432 511 [email protected] http://psydoadopcjijedrzejewo.blogspot.com/2010/07/imie-szafir-wiek-2-3-pec-pies-rasa.html pod linkiem więcej zdjęć !!!! Proszę o pomoc w ogłaszaniu i rozsyłaniu wątku Edited February 6, 2012 by martaipieski Quote
martaipieski Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Bunia, kochana na pierwsza:( Quote
aldona_b Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Umieściłam link do tego wątku na wątkach innych owczarków niemieckich może zajrzy ktoś z wielbicieli onków Quote
ewa36 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ZApisuję się na watek i podnoszę sunieczkę. Takich staruszków szczególnie żal Quote
Kamila_ Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Martuś, przerzuce na owczarkowe Bunie! :-) Quote
ewa36 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Śliczna poczciwa mordeczka. Deklaruję wykup pakietu ogłoszeń dla niej - proszę o wskazanie ile i gdzie wpłacić :) Mogę także napisać jej tekst do gołoszeń o ile zbierzemy konieczne, podstawowe dane. Quote
martaipieski Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 ewa36 napisał(a):Śliczna poczciwa mordeczka. Deklaruję wykup pakietu ogłoszeń dla niej - proszę o wskazanie ile i gdzie wpłacić :) Mogę także napisać jej tekst do gołoszeń o ile zbierzemy konieczne, podstawowe dane. Dziękuję, właściwie wszystko co wiem na jej temat napisałam, jesli masz jakieś pytania na które będę znała odp. to pisz, fajny tekst też by sie przydał bo ja takowych pisać nie potrafię. może ktoś poleci jakis pakiecik ogłoszeń?? Quote
aldona_b Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 podnoszę Bunię, dzisiaj poszukam jakiegoś bazarku z ogłoszeniami dla Ewy36, ja niestety na dzień dzisiejszy nie mogę pomóc finansowo bardzo mi przykro Quote
martaipieski Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Na Bunie pieniążków nie zbieramy bo przebywa w schronisku, ale pomoc w rozsyłaniu watku i ogłaszaniu bardzo sie przyda Quote
Telimena Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 tu jest bazarek http://www.dogomania.pl/threads/222479-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY!-Do-29.02.2012-r.-do-godz.-21-00 Quote
aldona_b Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 zamówiłam dla Buni pakiecik ogłoszeń i jeszcze dowiem się jakie ceny są w Metrze Poznańskim, jakoś zdobędę pieniążki ------------------------------- pytanie do Wolf122 - czy ten piesek z ogłoszenia na morusku w Twoim podpisie ma wątek na dogo?? Quote
wolf122 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Podniosę Bunię -------------------------- aklona_b-tą sprawę rozsyła kasiapsiaki i chyba nie ma wątku. Quote
wolf122 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Uparcie do góry Buniu/zamieszczę Bunię w sygnaturce,choć tyle. Quote
martaipieski Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Bunia miała dzisiaj jechac do nowego domku, ale dostała rozwolnienia i schronisko jej nie wydało:( jak wyzdrowieje to pojedzie, trzymajcie kciuki Quote
wolf122 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 To dobre wieści,szkoda,że sunia zachorowała.A co to za domek,coś wiadomo? Quote
aldona_b Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 trzymam kciuki żeby się udało, przejrzałam bloga jest tam bardzo dużo owczarków niemieckich jak uda się adopcja Buni to ogłoszę jakiegoś innego psiaka bo ogłoszenia jeszcze nie są jeszcze zrobione. A ten potencjalny domek Buni to z ogłoszenia?? Quote
martaipieski Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 domek dla Buni znalazła Kinga z fundacji rottka przyjechała po nia i po jeszcze jedna staruszke z bloga to P-2789 tamta zabrała Buni nie wydali. Bunia mieszkałaby w kojcu z druga sunią z mozliwościa wchodzenia do domku, najwazniejsze że bedzie tam miała kontakt z człowiekiem, dobra opieke i karme oraz spaceru i dużą przestrzeń Quote
Kamila_ Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 trzymam kciuki i czekam na informacje :) Quote
Recommended Posts