mulinka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 czekamy na wiadomości o Foksiku - gdzie on teraz jest ? Quote
Roxana Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [IMG]http://images13.fotosik.pl/31/971ee6af5b035b52.gif[/IMG] i cio? Gdzie ten domek? Nie ma? To wracamy :Dog_run: na górę ! Quote
justine. Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 mam pomysl!! wydrukuje jutro zdjecie foksika i jego historie i przykleje u siebie w pracy :lol:- pracuje w sklepie zoologicznym wiec mam prawie na codzien stycznosc z ludzmi kochajacymi zwierzeta. moze ktos sie ulituje nad jego losem i da mu daszek nad glowa, a jak nie to moze chociaz tymczas... potrzebny mi tylko numer telefonu do osoby ktora jest teraz za niego odpowiedzialna, zebym wiedziala gdzie dzwonic w razie czego lub dac komus numer zeby sie dowiedziec w jego sprawie. amelka musisz mi dac jakies namiary. co sie dzieje z foksikiem od dzisiaj? Quote
justine. Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 a wogole amelka zgadzasz sie na taka pomoc?? Quote
mulinka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 justine napisz do amelki prywatną wiadomość a pomysł masz świetny :) Quote
justine. Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 ok, dzieki, jestem tu nowa wiec jeszcze srednio wiem co i jak z ta strona, ale ucze sie... i postaram sie zdzialac cos :) foksik pokazuj mordke!! Quote
pucka69 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Amelko odezwij się! Co z Foksikiem? Ja jestem tak strasznie daleko ... Quote
mulinka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Sabinko jeszcze raz dziękuję za banerek Foksika i Rafika :iloveyou: weszłam teraz na wątek Foksika właśnie z banerka [B][COLOR=DarkOrange]czekamy na wiadomości o Foksiku !!![/COLOR][/B] Quote
Kasia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Amelko gdzie jest teraz Foksik? dlaczego nic nie piszesz...??? :roll::roll: Quote
Sabina02 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dobra, jest poprawiony banerek... [B][SIZE=5]Komu banerek, komu?????[/SIZE][/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39371"][IMG]http://img185.imageshack.us/img185/6920/dlakogo347zm5.jpg[/IMG][/URL][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37774"][IMG]http://img250.imageshack.us/img250/5030/ffffffffffffffffuj7.jpg[/IMG][/URL] Quote
justine. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 no i co amelko? nie wystawie zdjecia foksika u nas w sklepie jak nie bede wiedziala co teraz sie z nim dzieje i nie bede miala twojego numeru albo kogos kto sie nim opiekuje teraz :-( a chcialam pomoc, bo jutro jestem w pracy a pozniej dopiero we wtorek. Quote
Kasia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='pucka69'] Amelko! Czy coś się stało? [/quote] niepokojąca jest ta cisza tym bardziej, że Amelka logowała sie na dogo dzisiaj o 16:58....Amelko napisz coś!!! Quote
Roxana Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Amelko- odezwij się! Denerwujemy się nie wiedząc co dzieje się z Foksikiem :shake: Quote
amelka0 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Dziękuję Wam wszystkim za zainteresowanie losem Foksika i bardzo przepraszam że długo nie pisałam,ale to dlatego że nie chciałam zapeszać.Już raz zapeszyłam,mówiąc wszystkim znajomym że dzwoniła do mnie pani,która powiedziała że jej znajomy zadeklarowałał,że weźmie Foksika na stałe,a potem nawet nie zadzwonili,tylko cisza.Dlatego teraz nie chcę zapeszać.Powiem tylko jedno,żebyście się nie martwili,że Foksik jest cały i zdrów(a ja poza internetem rozwieszam też plakaty na mieście o Foksiku)[B][SIZE=4][COLOR=DarkOliveGreen]Trzymajcie więc dalej kciuki za Foksika,aby mu się udało!!![/COLOR][/SIZE][/B]Podrawiam wszystkich,to bardzo wzruszjące,że tan bidulek ma wśród Was tylu przyjaciół! Quote
Sabina02 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ;) [quote name='Diegula']Foksiku co sie z toba teraz dzieje?[/quote] [quote name='justine.']no i co amelko? nie wystawie zdjecia foksika u nas w sklepie jak nie bede wiedziala co teraz sie z nim dzieje i nie bede miala twojego numeru albo kogos kto sie nim opiekuje teraz :-( a chcialam pomoc, bo jutro jestem w pracy a pozniej dopiero we wtorek.[/quote] [quote name='amelka0']Dziękuję Wam wszystkim za zainteresowanie losem Foksika i bardzo przepraszam że długo nie pisałam,ale to dlatego że nie chciałam zapeszać.Już raz zapeszyłam,mówiąc wszystkim znajomym że dzwoniła do mnie pani,która powiedziała że jej znajomy zadeklarowałał,że weźmie Foksika na stałe,a potem nawet nie zadzwonili,tylko cisza.Dlatego teraz nie chcę zapeszać.Powiem tylko jedno,żebyście się nie martwili,że Foksik jest cały i zdrów(a ja poza internetem rozwieszam też plakaty na mieście o Foksiku)[B][SIZE=4][COLOR=darkolivegreen]Trzymajcie więc dalej kciuki za Foksika,aby mu się udało!!![/COLOR][/SIZE][/B]Podrawiam wszystkich,to bardzo wzruszjące,że tan bidulek ma wśród Was tylu przyjaciół![/quote] [B]Dziewczyny widze ze Wasze puste miejsca az sie prosza o banerek Foksika i Rafika....Pomozcie psineczkom! [/B] Jak nie umiecie wkleic to piszcie, ja Was pokieruje.... Quote
amelka0 Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [B][COLOR=Magenta]Mulinko I Sabinko [/COLOR][/B]dziękuję Wam bardzo za banerek,sama nie miałabym pojęcia jak go zrobić.[B][COLOR=Magenta]Justine[/COLOR][/B] Tobie też dziękuje za propozycje(umieszczam Ci też pw).Pozdrawiam wszystkich,którzy tak mocno kibicują Foksikowi! Quote
Sabina02 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Mulinka, jesli mozesz to wyslij mi na PM jakies namiary do ogloszen (imie, tel, e-mail, itp.)...Dzisiaj bede miala wolna chwilke to ulosze psiakom czule teksy i wstawie ogloszenia do Allegro i Alegratka...:lol: Quote
mulinka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 cieszę się bardzo, że Foksik jest bezpieczny i że jest nadzieja na domek dla niego Sabinko, kontakt w sprawie Foksika możesz dostać od amelki a w sprawie Rafika od deszczowej (napisz do nich, proszę pw) Quote
Recommended Posts