m.aleksandrzak Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 [quote name='Abrakadabra']Małgosia, sorry za offa, ale Twoja córcia jest skazana na modelling. Tak właśnie wyobrażam sobie Aniołki... i oto przykład jak pozory mylą :-D toż to najbardziej charakterne dziewczę w promieniu 30 kilometrów ;-P no i na modelkę za niskie będzie - max 165cm szarpnie. a i to wątpliwe - oto fotodowód - Agatka i inne pierwszaki: :-))) Quote
mshume Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Wiesz, widziałam wiele przykładów, jak takie drobinki w pewnym momencie strzelały w górę i przerastały wszystkie koleżanki :) Ja natomiast byłam najwyższa w 3 klasie (160) a potem wszyscy rośli a ja już nie ;) Quote
Abrakadabra Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 mshume napisał(a):Wiesz, widziałam wiele przykładów, jak takie drobinki w pewnym momencie strzelały w górę i przerastały wszystkie koleżanki :) Ja natomiast byłam najwyższa w 3 klasie (160) a potem wszyscy rośli a ja już nie ;) A ja odwrotnie:) Małgosia... ale ona jest skazana na sukces:) Jest prześliczna... Quote
m.aleksandrzak Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Abrakadabra napisał(a):A ja odwrotnie:) Małgosia... ale ona jest skazana na sukces:) Jest prześliczna... Abra, baaardzo miło mi to czytać ;-) bo jako niemowlę była brzydalem (serio, serio... nawet mimo nieobiektywnego spojrzenia zakochanej matki), teraz urody nie ma lalczanej, ale to "coś" w sobie ma :-))) Mshume - no, chyba, że się jakiś pradziadek w genach odezwie, to może i wystrzeli dziewczę w górę, bo 3 ostatnie pokolenia to skrzaty po obu stronach. ps. a żeby nie było, że w psim wątku nie ma o psach - to i Gutek i Fredka wtulone w Agatę chrapią aż miło :-) Quote
sleepingbyday Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 i dobrze, że jest niska, jeszcze by modelką została. nie wiem, wydaje mi się, ze nie jest to wymarzone życie, choc pozory imponujące. Quote
m.aleksandrzak Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Dawno nas nie było, zatem się prezentujemy: Quote
m.aleksandrzak Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 i jeszcze ładowanie baterii słonecznych: Quote
Abrakadabra Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Już pisałam na FB - Lalka + pluszaki :) (prosimy o fotki z Agatką ) Quote
m.aleksandrzak Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 termoforki - czyli wątpliwa pzyjemność podczas upałów ;-))) Quote
Abrakadabra Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Bardzo się cieszę, że Gutek trafił do łóżka Lalki Barbi :) Quote
Recommended Posts