Paula95 Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Nie mam żadnych informacji niestety... Quote
piescofajnyjest Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 caly czas mysle o malej............ Quote
lika1771 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 No nie masakra jestem wkurzona takiego psa sie odpowiednio zabezpiecza i sie pilnuje jak oka w glowie.....Trzymam kciuki zeby sie znalazla.Ja z nowym psem wychodze na smyczy,szelki dobrze zabezpieczone,zeby z nich nie wyszla, a takiego psa to bym podwujnie zabezpieczyla...Biedna sunieczka.Trzeba dac do lokalnej telewizji,radia jezeli to platne ja zaplace i trzeba napisac,ze nagroda.Uwazam,ze powinnac polowe z oplaty za hotelik przeznaczyc na nagrode... Quote
Sabina02 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Ja mam okropne wyrzuty sumienia :-(, bo gdyby nie ja to bylaby nadal w schronie i bylaby przynajmniej bezpieczna. A tak to nie wiadomo co z nia. :placz: Boje sie o nia bardzo, a zima juz za rogiem. Jak sobie da rade jak cale zycie mieszkala w schronie???? :placz: Mnie to kompletnie przerasta!!! :placz: Quote
lika1771 Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Strasznie mi jej zal....Trzeba zadzwonic do karmelci zeby oglosila w mediach i o nagrodzie nie ma na co czekac. Quote
lika1771 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Dzwonilam do karmelci Iga zaginela 30 pazdziernika wszystko co mozliwe powiadiomione,plakaty rozwieszone.Jednak nikt jej nie widzial, po rozmowie z dt gdzie sunia siedziala pod lozkiem, nawet przy karmelci nie jadla....Doszlysmy do wniosku,ze ukryla sie gdzies i wychodzi tylko w nocy, boi sie wszystkiego,dlatego nikt jej w dzien nie widzial. Quote
lika1771 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='Sabina02']Karmelciu!!! Czemu nie dalas od razu znac???? Tutaj czas jest najwazniejszy!!! Zrobie jakis plakacik. Trzeba Ige wrzucic na FB i na watki opolskie. Teraz jestem w pracy, bede rozgaszac Ige jak tylko wroce do domu. :placz:[/QUOTE]Karmelcia zawiadomila p.Ale 2 listopada nawet fotke wyslala Iguni z postepow....Dziwi mnie,ze zadna z was od czasu zaginiecia suni nie skontaktowala sie z karmelcia,zeby porozmawiac... Quote
Paula95 Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 Ja dowiedziałam się dopiero 3 listopada, a od tamtego czasu miałam i nadal mam zablokowane konto... :( Napisałam wczoraj do wszystkich osób z FB, jakie znalazlam na stronie wizyt przed i po adopcyjnych z woj.opolskiego, czekam na odpowiedzi. Napisałam też do opolskiego TOZu i do redakcji telewizji z prośbą o pomoc... Ręce mi opadają, już nie wiem, co robić... :-( jak coś jej się stanie, nie wybacze sobie...:placz: Quote
Paula95 Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 Ciocie co robić? Plakaty są, powiadomiłam wszystkich, których znalazłam z okolic Opola... I nic... Nikt jej nie widział... ;( Gdyby chociaż pojawiała się gdzieś... Mielibyśmy pewność, że nic jej nie jest... Quote
paula_t Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 A ogłoszenia w internecie?? W gazecie??? Radio?? Quote
Sabina02 Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Zrobilam Iguni wydarzenie na FB, bo wlasnego nie miala: [URL="http://www.facebook.com/events/193077274162289/"][COLOR=#4444ff]http://www.facebook.com/events/193077274162289/[/COLOR][/URL] Prosze, udostepniajcie je, szczegolnie osobom z woj. opolskiego. Quote
Paula95 Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='paula_t']A ogłoszenia w internecie?? W gazecie??? Radio??[/QUOTE] Zrobilam na tych najbardziej znanych portalach. Pisałam do miejscowej telewizji, ale nie otrzymałam odp... :( Quote
paula_t Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Matko, to już drugi psiak, na którego wątku jestem, który zaginął. Gacek uciekł z DS po...godzinie,a ludzie nawet nie pofatygowali się, żeby go szukać. Paranoja! Macie jakiekolwiek wieści od karmelci? Czy Ona rozwiesza cały czas plakaty wszędzie gdzie się da? Nienawidzę takiej bezsilności, niemocy ze względu na odległość! Quote
lika1771 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Najgorsze jest to,ze ona panicznie boi sie wszystkiegu u karmelci siedziala chyba 2 tyg. pod kanapa i wcale nie wychodzila.Boje sie,ze ona sie gdzies ukryla i jesli wychodzi to w nocy jak jest cicho o ile wogule wychodzi...Kto ja wtedy zobaczy? Quote
abra43 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Boże Iguniu gdzie jesteś?św.Franciszku pomóż.:modla::modla::modla: Quote
Recommended Posts