Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paula95']Mamy komplet deklaracji!!! Brakujące 45zł dokłada Stowarzyszenie Noe, które na codzień zajmuje się schroniskiem. :)[/QUOTE]

Świetna wiadomość!! No to teraz Iguniu czas się pakować!!:multi:

Posted

Witam serdecznie,moje drogie Panie stawiam sie na wezwanie...
wlasnie ogladalam fotki Igusi....ona jest przesliczna kudlaczka....nawet nie spodziewalam sie takiego cudenka!!!!
co do transportu....ja ew moge kawalek podjechac za zwrot kosztow paliwa wiec moze by szukac transportu laczonego???

Posted

[quote name='karmelcia']Witam serdecznie,moje drogie Panie stawiam sie na wezwanie...
wlasnie ogladalam fotki Igusi....ona jest przesliczna kudlaczka....nawet nie spodziewalam sie takiego cudenka!!!!
co do transportu....ja ew moge kawalek podjechac za zwrot kosztow paliwa wiec moze by szukac transportu laczonego???[/QUOTE]

Zbieramy z bazarku kasę na paliwo, więc ze zwrotem nie powinno być problemu. :) A dokąd Karmleciu, mogłabyś podjechać?

Posted

[quote name='piescofajnyjest']widze, ze Igunia sie pakuje!!!!!!!!!:multi:
zameldowalam sie na bazarkach-bede choc hopsac........[/QUOTE]

[URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=2670611636"][B][url]http://allegro.pl/show_item.php?item=2670611636[/url][/B][/URL]

i jeszcze ;) budownictwo, czyli cegiełki reklamować trzeba gdzie się da

Posted

[quote name='mari23'][B][URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=2670611636[/URL][/B]

i jeszcze ;) budownictwo, czyli cegiełki reklamować trzeba gdzie się da[/QUOTE]

Dziękujemy!!!:)

Posted

[quote name='Paula95']Czy wiecie do jakiego moda mogłabym napisać i poprosić o dodatkowe posty? Bo nie mam miejsca na rozliczenia... A pisałam i nie dostałam odp...[/QUOTE]Do Maupa4 zawsze do Niej pisze i nie ma problemu

Posted

[quote name='Sabina02']Ile potrzeba zebrac na ten transport?[/QUOTE]

Niestety nie mamy jeszcze transportu, więc nie wiem, jaki będzie koszt, bo każdy samochód różnie pali, więc ciężko mi to oszacować

Posted

[quote name='Paula95']Niestety nie mamy jeszcze transportu, więc nie wiem, jaki będzie koszt, bo każdy samochód różnie pali, więc ciężko mi to oszacować[/QUOTE]

Czy wiecie jak daleko Karmelcia mogla by podjechac po Ige? Jak nie, to jej zapytam to wtedy będę szukać transportu na resztę trasy. Trzeba zacząć działać.

Posted

[quote name='kalina5648']A ja mam takie pytanko jak tam schodzą cegiełeczki na allegro? Mają wzięcie Igunia może się już pakować ? ;)[/QUOTE]

Dziękuję, Sabina:)

Kupiono 5 cegiełek, z tego, co się dopatrzyłam na allegro.