Beatkaa Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='Paula95']Niestety więcej nie mam. :([/QUOTE] Okey.A za te co wstawiłaś pięknie dziękujemy !! :) Quote
Beatkaa Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 nie spadajcie kochani na dół :( w górę psiaki !!! Quote
Paula95 Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Mam krótki filmik ze schroniska. Pojawia się na nim też Szoł. Wstawię. :) Nagram też przy najbliższej okazji całą naszą kochaną czwórkę. Ale uprzedzam, że jakościowo będą słabe. :( Quote
Beatkaa Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 No to czekamy z niecierpliwością na filmik :):):) Quote
anica Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 [quote name='Beatkaa'][URL]http://img228.imageshack.us/img228/8228/lalaiszo1.jpg[/URL] o jejku !!! Ale słodko :loveu::loveu: Koniecznie te zdjęcia muszą być w następnych ogłoszeniach :) Powiedz Paula95,że masz jeszcze jakieś zdjęcia:modla::modla:;)[/QUOTE] Rewelacja te foty! chyba masz rację , że do ogłoszeń idealne :) może właśnie... taka odmiana , zapewni sukces... tak sobie pomyślałam ,że skoro ... smutek... błaganie o pomoc... nie dają oczekiwanych rezultatów... to spróbujmy ,może tak... Quote
Beatkaa Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Będziemy próbować do skutku...a może się akurat uda tym sposobem :) Musimy być dobrej myśli !!!!!!! Quote
Paula95 Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Dziś wieczorem na 100% pojawi się obiecany filmik. Przepraszam, że dopiero dzisiaj. :( Quote
Paula95 Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Mam:) Przepraszam za jakoś. Szołek pojawia się w 1:00:) [video=youtube;QFX_ewGnRBM]http://www.youtube.com/watch?v=QFX_ewGnRBM&feature=youtu.be[/video] Quote
piescofajnyjest Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 ale fajny filmik:) i jakosc tez nie taka tragiczna:) wszystkie psiaki fajne ale Szolek.....:) Quote
Beatkaa Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Jaka mordka kochana z Szoła:loveu: I jak idzie biedaczek za człowiekiem.... Cudowny jest !!!! Quote
Gabi79 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Jestem na zaproszenie. W wolnej chwili przeczytam cały wątek. One wszystkie są śliczne Quote
piescofajnyjest Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 kochane psiaki....jak tam z ogloszeniami??? kto teraz robi??? Dziewczyny teraz zabiegane, bo pelno nowych psiakow w schronie maja:(((( Quote
Paula95 Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Ja zrobię im wszystkim 30ogłoszeń, postaram się jutro. :) Niestety... Tyle psiaków nie było jeszcze u nas nigdy, a to początek wakacji... Na dodatek sporo jest tych nieadopcyjnych, bo oprócz naszej 4 są jeszcze 3 starsze sunie, dwa lękliwe psy, jeden bardzo dominujący...:( Quote
Beatkaa Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Paula95']Ja zrobię im wszystkim 30ogłoszeń, postaram się jutro. :) Niestety... Tyle psiaków nie było jeszcze u nas nigdy, a to początek wakacji... Na dodatek sporo jest tych nieadopcyjnych, bo oprócz naszej 4 są jeszcze 3 starsze sunie, dwa lękliwe psy, jeden bardzo dominujący...:([/QUOTE] To super,że będą mieć ogłoszenia :):):) Wakacje to taki czas...że mnóstwo psiaków zostaje porzuconych i oddanych do schroniska :(:( Quote
Paula95 Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Zaraz zabieram się za ogłoszenia. :) Była u naszych biedaków. Najgorzej z upałami radzi sobie Szoł... W ciągu dnia najczęściej leży sobie w budynku na chłodnych kafelkach i śpi. Mam zdjęcie. :) Zgram wieczorkiem. Kolalikowi też ciężko, bo ma sporo tego futerka i na dodatek czarne. Na spacer wychodzi tylko na chwilkę i zaraz chce wracać i za nic nie można go namówić, żeby pójść chociaż kawałek dalej. Vena za to nadal spacerki uwielbia, tak jak zawsze. Ale też musi być jej ciężko, bo sierść też ciemna. A Igunia? Bez zmian. Nadal się boi...:( Quote
Beatkaa Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Dziękuję Paula za info !!!! Oh biedne te psiaki :( Szoł to w sumie najstarszy z nich to wiadomo...starość nie radość,chociaż chłopak ma jeszcze przed sobą na pewno długie życie,oby tylko nie w schronisku :( Quote
Paula95 Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Jednak z opiekunek schroniska bardzo by go chciała zabrać, ale TŻ się nie zgadza i nie da się go przekonać. :( Kurcze... Wystarczą tylko 4 osoby, by uszczęśliwić te nasze bidule... Quote
Beatkaa Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Ehh Ci faceci..... :(:( Strasznie na sercu leży mi los tych 4 biedactw :(:( Quote
Paula95 Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 Koralik zrobiony. Ogłoszony na : [LIST=1] [*]Petworld.pl [*]Przygarnijzwierzaka.pl [*][URL="http://www.psy.pl/"]www.psy.pl[/URL] [*]kokosy.pl [*]owi.pl [*]gumtree.pl-prawie wszystkie [*]morusek.pl [*]doadopcji.pl [*]cafeanimal.pl [*]e-zwierzak.pl [*]tablica.pl [*]słoniu.pl [*]adopcjapsa.pl [*]olx.pl [*]sprzedajpsa.pl [*]hodowcy.com.pl [*][URL="http://www.freecf.pl/"]www.freecf.pl[/URL] [*]cwirek.pl [*]petsy.pl [*]adsy.pl [*]piesek.org [*]brzozowiak.pl [*]zwierzeta.anonse.pl [*]muku.pl [*]psy.elk.pl [*]ojej.pl [*]lento.pl [*]pineska.pl [/LIST] Reszta też będzie na tych stornach, ale wolno mi to idzie, bo coś dzieje mi się z Internetem... Quote
Beatkaa Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 To za Koralika trzymamy mocno kciuki !!!! Jak dobrze Paula,że psiaki Cię mają !! Stokrotnie dziękujemy w ich imieniu !!! Quote
Recommended Posts