Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
jestem na zaproszenie...biedna malutka, mrozy w nocy straszne sie zaczynaja..trzeba szukac jakiegos DT

brak wolnych DT a na płatne nie ma funduszy :( :( :( ale trzeba szukać

Posted (edited)

Dziękuję,że jesteście. Rozsyłałam chyba do 2-giej w nocy. Ta mała znajdzie dom,jest cudna.musi teraz gdzieś przetrwać

Edited by ewu
Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Chyba się musi coś znależć dla tej kruszyny, szukamy, !!! jest do sprawdzenia ciekawa opcja , a nawet dwie, trzymamy kciuki choć to tylko dt!

Napisałam tam na pw...Czekam.

Posted

iwoniam napisał(a):
Biedne te maleństwa...
a te mrozy - za chwilę będą kilkakrotnie gorsze..

Oby te osoby zgodziły się pomóc...

Obawiam się,że będzie trudno.... Cisza , zero odpowiedzi.... Czekam...

Posted

Błagam rozsyłajcie, zapraszajcie, może jakiś płatny dt. Ja zapłacę za jeden miesiąc, więcej nie dam rady ale jak się dorzucicie , to sczepienie można by też zafundować.

Posted

kochane cioteczki, jestem na zaproszenie <b>ewu<b>. Do mnie we wtorek ma przyjechać 7 szczeniąt, w środę mogę dać Wam znać jaka sytuacja... szkoda maleńkiej i to bardzo mi jest, u mnie żaden psiak nie jest w budzie (mimo, że jeden goni kotki i była zakupiona buda specjalnie dla niego nie zostawiamy go ze względu na mrozy)
A jak sunia toleruje inne psiaki, bo u nas warunki psiakowe, ale za przytulnie i wesoło:)