Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzanka już w poniedziałek pojedzie do Pauliny, która zgodziła się ja "przechować" do czasu adopcji :) Sunia będzie mieszkać w domu z ogrodem na pewno dojdzie tam do siebie po strasznych przejściach, a my mamy więcej czasu na znalezienie opiekuna!

Posted

Tak. Ale wyjdzie na pewno taniej, niż hotel, a i o sunię będę spokojniejsza, jeśli będzie cały czas pod opieką jednej osoby, to już taka namiastka domku..

Posted

No i jak tam obserwator Zuzanki? Ona jedzie dzisiaj do DT, za miesiąc będzie płacić 350 zł. Mam nadzieję, że dostanie za to godziwe luksusy ;)

Posted

Postaram się radzić sobie sama tak ługo, jak dam radę. Proszę za to o choćby minimalne wpłaty na skarpetę Nowej Ligoty.
Jeśli chodzi o Zuzankę, codziennie chodzi na spacery do lasu, objada się pysznościami i śpi w koszyku pod grzejnikiem ;)

Posted

Przepraszam za dłuuugie milczenie, ale jakoś los mi nie sprzyja ostatnio.
Mój ukochany pies zmarł tydzień temu po nieudanej operacji, na domiar złego mam powikłane zapalenie płuc... :(
tak czy inaczej, Zuzanka miewa się dobrze, je za czterech, gania po lesie i młodnieje z dnia na dzień ;)

Posted

Oj, to faktycznie miałaś przejscia. bardzo współczuję z powodu psiaka, niech mu bedzie lepiej za niebieską bramą. A Tobie zatem dużo zdrowia i samozaparcia. Cieszę się, że Zuzanka kwitnie, trzymam kciuki za Was!!

Posted

Odwożę Zuzankę w niedzielę do nowego domu w Bielawie
;)) Dlatego jeśli udało się coś uzbierać, przekażcie proszę pieniądze na Nową Ligotę.
Kiedy Zuzanka już pojedzie do nowego domu, napiszę, jakie tam ma warunki itd. Na razie wiadomo, że zamieszka z dwoma kotami (na szczęście z kotami dogaduje się dobrze) i tereierkiem.