Bella11 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Dobrze by było zadzwonić lub pójść do Schroniska i powiedzieć że jest się zainteresowany tą sunią Quote
ewape Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 To już powiedziałam na samym początku, jeszcze przy oddawaniu Zuzy. Myślę, że Zuzanka hotelik będzie w porządku. Quote
ewape Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Zuzanka już w poniedziałek pojedzie do Pauliny, która zgodziła się ja "przechować" do czasu adopcji :) Sunia będzie mieszkać w domu z ogrodem na pewno dojdzie tam do siebie po strasznych przejściach, a my mamy więcej czasu na znalezienie opiekuna! Quote
ewape Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Tak. Ale wyjdzie na pewno taniej, niż hotel, a i o sunię będę spokojniejsza, jeśli będzie cały czas pod opieką jednej osoby, to już taka namiastka domku.. Quote
makulka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Starsza pani błaga o godziwą emeryturke na kolankach!!!! Quote
agusiazet Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Dobrze chociaż, że ten tymczas się udał, bo o dobry domek to strasznie trudno!!! Quote
ewape Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Zuzanka, do góry po zasłużony domek! Quote
Kam Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Do góry! Zuzanka ma obserwatora na allegro :roll: Quote
ewape Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 No i jak tam obserwator Zuzanki? Ona jedzie dzisiaj do DT, za miesiąc będzie płacić 350 zł. Mam nadzieję, że dostanie za to godziwe luksusy ;) Quote
agusiazet Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ewape, skąd na to pieniądze, czy masz potrzebę, żeby jakoś pomagać, czy dasz radę sama? Quote
ewape Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Postaram się radzić sobie sama tak ługo, jak dam radę. Proszę za to o choćby minimalne wpłaty na skarpetę Nowej Ligoty. Jeśli chodzi o Zuzankę, codziennie chodzi na spacery do lasu, objada się pysznościami i śpi w koszyku pod grzejnikiem ;) Quote
makulka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Super chruper moze Pani się zakocha:loveu: ? Quote
agusiazet Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Nowej Ligoty? A co/kto to jest? A ja mam fajne rzeczy na Zuznaki hotelik na bazarek! Na pewno się przyda, trzy stówki to sporo kasy! Wystawię je w piątek lub sobotę! Quote
ewape Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38091 wątek Nowej Ligoty, zaglądajcie tam i pomagajcie, jak się da... To przeze mnie cała sprawa się zaczeła. Quote
agusiazet Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Faktycznie ewape, tam jest strasznie! Część aukcji dam dla nich a część dla Zuzanki!!! Ok? Quote
ewape Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Jasne. Z Zuzanką już sytuacja jest pod kontrolą przynajmniej, a w Ligocie koszmar trwa w najlepsze... Quote
makulka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Zuzanko szukaj domku:loveu: :loveu: :loveu: Quote
agusiazet Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Aukcja dla Zuzanki wystawiona, może uda się kogoś namówić na kupno: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42376 Quote
agusiazet Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Jedną Dogomaniaczkę udało się namówić!!! Może ktoś jeszcze się skusi, jeśli nie 30 zł wędruje na konto Zuzanny, a daj Boże i więcej!!! Quote
ewape Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Przepraszam za dłuuugie milczenie, ale jakoś los mi nie sprzyja ostatnio. Mój ukochany pies zmarł tydzień temu po nieudanej operacji, na domiar złego mam powikłane zapalenie płuc... :( tak czy inaczej, Zuzanka miewa się dobrze, je za czterech, gania po lesie i młodnieje z dnia na dzień ;) Quote
agusiazet Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Oj, to faktycznie miałaś przejscia. bardzo współczuję z powodu psiaka, niech mu bedzie lepiej za niebieską bramą. A Tobie zatem dużo zdrowia i samozaparcia. Cieszę się, że Zuzanka kwitnie, trzymam kciuki za Was!! Quote
ewape Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Odwożę Zuzankę w niedzielę do nowego domu w Bielawie ;)) Dlatego jeśli udało się coś uzbierać, przekażcie proszę pieniądze na Nową Ligotę. Kiedy Zuzanka już pojedzie do nowego domu, napiszę, jakie tam ma warunki itd. Na razie wiadomo, że zamieszka z dwoma kotami (na szczęście z kotami dogaduje się dobrze) i tereierkiem. Quote
Recommended Posts