Jump to content
Dogomania

Viva bardzo prosi o deklaracje. Straciła schronienie i nie ma za co żyć!!!!!

Recommended Posts

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zbliża się kolejny miesiąc płatności:( A Viva biedula uboga jest. Dobrze, że o tym nie wie, bo wariatuńcio z niej i szczypawka kochana;)

Posted

Budżet.....na minusie :)

A zachowuje się super, podszczypuje w zabawie i szaleje:) Wiem, że interesuje się psiakami i miała być z Rekinem wypuszczana ale ja ostatnio Rojem żyję, więc niewiele mam innych nowinek

Posted

Ekiana: Mogę? myśle że nie masz się co pytać Ludeńki :) działaj !

szczeniaki na dobrej drodze...
u Roja się dzieje...
czas, żeby Vivce się poszczęściło, może nowe wydarzenie na FB szczęściu pomoże :) :) :)

Posted

Mam taką nadzieję bo jedno już miała i chociaż jako takie zainteresowanie było to niestety z braku zdjęć i wiadomości wszystko siadło. Z jednej strony Ośrodek jej nie chciał, ale z dr. str. też nie było odczuć pomocy. No to robię FB! :)

Posted

Ekiana napisał(a):
Ale dałaś fantastyczną niespodziankę!!! Suuper, zrobię jej jednak jeszcze jedno wydarzenie na FB. Mogę?

Nie pytaj, ino rób:)

nika_85 napisał(a):
Ekiana: Mogę? myśle że nie masz się co pytać Ludeńki :) działaj !

Ludeńka jest po raz pierwszy:)

Posted

To przyjmij zaproszenie i zaproś swoich znajomych :) bo znów z szukania domu dla Vivy wyjdzie dooopka :) A ona przecież, jak każdy chciałby odnaleźć swój stały ląd...

Posted

No fakt zdjęcia piękne:) Fotograf umie uchwycić ukryte piękno;)
Chociaż dla mnie ona i tak ładna bo podobna do mojej Imczycy z avatarka. Tylko moja królewna więksiejsza;)

Posted

Bardzo fajna pisiunia, tylko na jej wydarzenie mało kto wszedł. To już kolejne wydarzenie na facebooku i znów nie cieszy się popularnością:(

Ja z natury jestem harda, nie umiem błagać ani prosić, dla psów mogę się na to zdobyć ale też kiepskawo mi to wychodzi

Posted

Bo kurde zdowa jest i bezpieczna w sumie. Jakby jej łapę uciąć, oko wydługać albo coś jeszcze uszkodzić, to by zainteresowanie było. Coś trzeba wykombinować;)

Posted

Trzeba pomóc Vivce, bo Ludwie wkońcu coś odbije... ;)
Ja też niestety nie facebookowa- nieogarniam :( jedyne co mogę to zaznaczyć że "lubie to"...ale raczej nic nie da...