Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Vectra']o pięknie proszę wpadka ;) Gratulacje i dbaj o siebie mocno i nie wolno się stresować ...
same myśli pozytywne ....[/QUOTE]

no 3 lata po slubie prawie taka wpadka:evil_lol:

znów mi nie działa multicytat:angryy:

Aga to bierz się do roboty:eviltong: dzieki.

Kasia, patik, phase - dzieki za gratulacje, jeszcze sama nie wierze:)

Ala - no ja jeszcze w szoku jestem zupełnie się nie spodziewałam, mam nadzieje, ze te leki i zabiegi nie zaszkodza nic...:(

Magda:evil_lol:

Edited by justysiek
Posted

[quote name='dOgLoV']Biore tabletki przy których wolała bym nie zachodzic w ciąże a nawet po konsultacji z lekarzem wiem ze nie mogę ;)[/QUOTE]

rozumiem,
ja też się kompletnie nie spodziewałam i też nie jest do końca jak bym chciała, ale mam nadzieje, że będzie ok.

Posted

[quote name='justysiek']rozumiem,
ja też się kompletnie nie spodziewałam i też nie jest do końca jak bym chciała, ale mam nadzieje, że będzie ok.[/QUOTE]

Na pewno będzie oki ;)

Posted

[quote name='justysiek']no 3 lata po slubie prawie taka wpadka:evil_lol:
[/QUOTE]

A dla mnie nie ma czegoś takiego jak wpadka :shake: No bo skoro 2 osoby ze sobą sypiają, to konsekwencją tego zawsze może być ciąża, choćby nie wiem czym się zabezpieczać ;) Więc dla mnie świadome sypianie ze sobą, a w efekcie zajście w ciążę nie można nazwać wpadką ;)

Posted

[quote name='magdabroy']A dla mnie nie ma czegoś takiego jak wpadka :shake: No bo skoro 2 osoby ze sobą sypiają, to konsekwencją tego zawsze może być ciąża, choćby nie wiem czym się zabezpieczać ;) Więc dla mnie świadome sypianie ze sobą, a w efekcie zajście w ciążę nie można nazwać wpadką ;)[/QUOTE]

Lubie To ! ;)

święta racja ;)

zabijają mnie teksty typu : "nie spodziewałem sie ze możemy zaliczyć wpadkę " :mdleje:

mój kolega z pracy był w szoku jak mu dziewczyna oznajmiła że jest w ciąży :crazyeye: ale jak , dlaczego , i w ogóle :roll: co on myślał że dzieci sie w kapuście znajduje ?? :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']Bocian przynosi :eviltong:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tego sie pewnie nie spodziewał :evil_lol: bo w innym razie zatkał by komin :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tego sie pewnie nie spodziewał :evil_lol: bo w innym razie zatkał by komin :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tego sie pewnie nie spodziewał :evil_lol: bo w innym razie zatkał by komin :evil_lol:[/QUOTE]

Kominem, to Mikołaj dziecko przynosi :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Kominem, to Mikołaj dziecko przynosi :evil_lol:[/QUOTE]
To może nie będę musiała w ciąży chodzić i na święta do Mikołaja zagadam... :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ale moze ten bocian miał na imię Mikołaj :evil_lol:

Iza zagadaj jak da sie przekonac to mi tez załatw najlepiej bliźniaki :evil_lol:[/QUOTE]
buhaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Parka?:evil_lol: