justysiek Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 (edited) [quote name='Vectra']o pięknie proszę wpadka ;) Gratulacje i dbaj o siebie mocno i nie wolno się stresować ... same myśli pozytywne ....[/QUOTE] no 3 lata po slubie prawie taka wpadka:evil_lol: znów mi nie działa multicytat:angryy: Aga to bierz się do roboty:eviltong: dzieki. Kasia, patik, phase - dzieki za gratulacje, jeszcze sama nie wierze:) Ala - no ja jeszcze w szoku jestem zupełnie się nie spodziewałam, mam nadzieje, ze te leki i zabiegi nie zaszkodza nic...:( Magda:evil_lol: Edited October 14, 2012 by justysiek Quote
łamAga Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Ja jeszcze nie mogę sie brac do roboty :eviltong: Quote
justysiek Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 [quote name='dOgLoV']Ja jeszcze nie mogę sie brac do roboty :eviltong:[/QUOTE] czemu nie mozesz? Quote
łamAga Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='justysiek']czemu nie mozesz?[/QUOTE] Biore tabletki przy których wolała bym nie zachodzic w ciąże a nawet po konsultacji z lekarzem wiem ze nie mogę ;) Quote
justysiek Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 [quote name='dOgLoV']Biore tabletki przy których wolała bym nie zachodzic w ciąże a nawet po konsultacji z lekarzem wiem ze nie mogę ;)[/QUOTE] rozumiem, ja też się kompletnie nie spodziewałam i też nie jest do końca jak bym chciała, ale mam nadzieje, że będzie ok. Quote
łamAga Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='justysiek']rozumiem, ja też się kompletnie nie spodziewałam i też nie jest do końca jak bym chciała, ale mam nadzieje, że będzie ok.[/QUOTE] Na pewno będzie oki ;) Quote
Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Cześć Mamusiu :loveu: Śliczna obróżka :loveu: Quote
*Magda* Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='justysiek']no 3 lata po slubie prawie taka wpadka:evil_lol: [/QUOTE] A dla mnie nie ma czegoś takiego jak wpadka :shake: No bo skoro 2 osoby ze sobą sypiają, to konsekwencją tego zawsze może być ciąża, choćby nie wiem czym się zabezpieczać ;) Więc dla mnie świadome sypianie ze sobą, a w efekcie zajście w ciążę nie można nazwać wpadką ;) Quote
łamAga Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='magdabroy']A dla mnie nie ma czegoś takiego jak wpadka :shake: No bo skoro 2 osoby ze sobą sypiają, to konsekwencją tego zawsze może być ciąża, choćby nie wiem czym się zabezpieczać ;) Więc dla mnie świadome sypianie ze sobą, a w efekcie zajście w ciążę nie można nazwać wpadką ;)[/QUOTE] Lubie To ! ;) święta racja ;) zabijają mnie teksty typu : "nie spodziewałem sie ze możemy zaliczyć wpadkę " :mdleje: mój kolega z pracy był w szoku jak mu dziewczyna oznajmiła że jest w ciąży :crazyeye: ale jak , dlaczego , i w ogóle :roll: co on myślał że dzieci sie w kapuście znajduje ?? :shake: Quote
łamAga Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='magdabroy']Bocian przynosi :eviltong:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tego sie pewnie nie spodziewał :evil_lol: bo w innym razie zatkał by komin :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tego sie pewnie nie spodziewał :evil_lol: bo w innym razie zatkał by komin :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tego sie pewnie nie spodziewał :evil_lol: bo w innym razie zatkał by komin :evil_lol:[/QUOTE] Kominem, to Mikołaj dziecko przynosi :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='magdabroy']Kominem, to Mikołaj dziecko przynosi :evil_lol:[/QUOTE] To może nie będę musiała w ciąży chodzić i na święta do Mikołaja zagadam... :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='Ptysiak']To może nie będę musiała w ciąży chodzić i na święta do Mikołaja zagadam... :evil_lol:[/QUOTE] Chodzenie w ciąży to sama przyjemność :) Quote
Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='magdabroy']Chodzenie w ciąży to sama przyjemność :)[/QUOTE] Jestem chyba inna :roll::diabloti: Quote
łamAga Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Ale moze ten bocian miał na imię Mikołaj :evil_lol: Iza zagadaj jak da sie przekonac to mi tez załatw najlepiej bliźniaki :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='Ptysiak']Jestem chyba inna :roll::diabloti:[/QUOTE] To ja mogę za Ciebie pochodzić, a Ty sobie potem urodzisz ;) Quote
Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='dOgLoV']Ale moze ten bocian miał na imię Mikołaj :evil_lol: Iza zagadaj jak da sie przekonac to mi tez załatw najlepiej bliźniaki :evil_lol:[/QUOTE] buhaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Parka?:evil_lol: Quote
łamAga Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='Ptysiak']buhaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Parka?:evil_lol:[/QUOTE] :shake: dwóch kozoków :loveu: Quote
Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='magdabroy']To ja mogę za Ciebie pochodzić, a Ty sobie potem urodzisz ;)[/QUOTE] Jestem za!!! :diabloti: Quote
Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='dOgLoV']:shake: dwóch kozoków :loveu:[/QUOTE] Okej, zobaczę może się namówi :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 [quote name='dOgLoV'] dwóch kozoków :loveu:[/QUOTE] A żona dla Theodorka :mad: Quote
Recommended Posts