Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='justysiek']no wiem, racja.
ale nie mialam telefonu, moja wina, nie pomyslalam, ale to sa tez dosc specyficzni ludzie i ciezko im tlumaczyc kwestie szukania domu, bo ona chce je wydac jak najszybciej bo duzo kosztuje.[/QUOTE]
Ciekawi mnie jak Ona zareaguje na propozycję sterylki... bo szkoda tej suni :shake:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='justysiek']no zapytam ja i zobaczymy.[/QUOTE]
Miejmy nadzieję, że się zgodzi. Może perspektywa tego, że znowu może zdarzyć się taki przypadek i znów będzie miała problem z wydaniem szczeniaków pomoże Jej w decyzji :)

Posted

hej Wam wszystkim:)

a więc zdjęcia będą jak się ogarnę ze wszystkim, czyli szczylówkami, jutro może jedna pojedzie do ds, dla 2 też się coś szykuje.

z tymi owczarkowatymi to ponoć była wpadka bo 1 cieczka suni... a jak było tego się nie dowiem...
jak się uda z transportem jedna mała ma szansę na dt.
a druga... na razie nie wiem, nie ma dla niej perspektywy jak na razie.

a samopoczucie... ciągle taka niepewność i strach jest... :(

Posted

hej wszytskim,

dziś i wczoraj mnie nie było bo miałam gości, a potem niespodziewanie zaprosili nas jeszcze na ślub.
Cezarek ok, nawet grzeczny był dziś wyszalał się z frisbie a potem z szyszkami.
odezwał się do mnie Pan z hodowli niedaleko, po tym jak napisałam do niego mail, może uda nam się spotkać i nauczy i pomoże mi wystawiać Cezara:)
i bierzemy się też intensywnie za treningi.
strasznie boli mnie kregoslup... musze jesc coś przeciwbólowego bo nie wyrabiam, we wtorek muszę jechać do lekarza,żeby mi papiery wypełnił.

[IMG]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/285490_431671493545763_1045100868_n.jpg[/IMG]
a to zdjęcie Cezara, żebyście nie zapomniały jak wygląda!:)