Ptysiak Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='justysiek']no wiem, racja. ale nie mialam telefonu, moja wina, nie pomyslalam, ale to sa tez dosc specyficzni ludzie i ciezko im tlumaczyc kwestie szukania domu, bo ona chce je wydac jak najszybciej bo duzo kosztuje.[/QUOTE] Ciekawi mnie jak Ona zareaguje na propozycję sterylki... bo szkoda tej suni :shake: Quote
justysiek Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 [quote name='Ptysiak']Ciekawi mnie jak Ona zareaguje na propozycję sterylki... bo szkoda tej suni :shake:[/QUOTE] no zapytam ja i zobaczymy. Quote
Ptysiak Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='justysiek']no zapytam ja i zobaczymy.[/QUOTE] Miejmy nadzieję, że się zgodzi. Może perspektywa tego, że znowu może zdarzyć się taki przypadek i znów będzie miała problem z wydaniem szczeniaków pomoże Jej w decyzji :) Quote
Kaaasia Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Tylko ciekawe czy to był przypadek czy chcieli sobie dorobić na szczeniaczkach. Quote
agaciaaa Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Ale masz fajne maluszki :) jak idzie szukanie domów? Quote
łamAga Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 hejka ;) jak tam samopoczucie ?? ;) kiedy bedą zdjęcia Cezarka ?? :loveu: Quote
justysiek Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 hej Wam wszystkim:) a więc zdjęcia będą jak się ogarnę ze wszystkim, czyli szczylówkami, jutro może jedna pojedzie do ds, dla 2 też się coś szykuje. z tymi owczarkowatymi to ponoć była wpadka bo 1 cieczka suni... a jak było tego się nie dowiem... jak się uda z transportem jedna mała ma szansę na dt. a druga... na razie nie wiem, nie ma dla niej perspektywy jak na razie. a samopoczucie... ciągle taka niepewność i strach jest... :( Quote
łamAga Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 będzie dobrze :calus:grunt to pozytywne myślenie ! ;) Quote
justysiek Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 [quote name='dOgLoV']będzie dobrze :calus:grunt to pozytywne myślenie ! ;)[/QUOTE] dzieki Aga. Quote
łamAga Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='justysiek']dzieki Aga.[/QUOTE] zawsze do usług :calus: Quote
justysiek Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 [quote name='dOgLoV']zawsze do usług :calus:[/QUOTE] :Rose::sweetCyb:dziękuję. psiory już nakarmione i śpią sobie grzecznie. Quote
łamAga Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='justysiek']:Rose::sweetCyb:dziękuję. psiory już nakarmione i śpią sobie grzecznie.[/QUOTE] :oops: ja tez bym chciała miec w domu szczeniaczki :loveu: Quote
justysiek Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 [quote name='dOgLoV']:oops: ja tez bym chciała miec w domu szczeniaczki :loveu:[/QUOTE] no fajne są, ale już wkrótce pojadą do swoich ludków. Quote
phase Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Fajnie, że się małym udało! :) Miłego dnia justysiek. Quote
justysiek Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 cześć Izunia:) phase, też się cieszę i również miłego dnia. Quote
Ptysiak Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Dzień dobry Justyś :loveu: Jak tam u Ciebie? Pewnie masz jeszcze Gości. Mam nadzieję, że miło spędzasz weekend... Quote
justysiek Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 hej wszytskim, dziś i wczoraj mnie nie było bo miałam gości, a potem niespodziewanie zaprosili nas jeszcze na ślub. Cezarek ok, nawet grzeczny był dziś wyszalał się z frisbie a potem z szyszkami. odezwał się do mnie Pan z hodowli niedaleko, po tym jak napisałam do niego mail, może uda nam się spotkać i nauczy i pomoże mi wystawiać Cezara:) i bierzemy się też intensywnie za treningi. strasznie boli mnie kregoslup... musze jesc coś przeciwbólowego bo nie wyrabiam, we wtorek muszę jechać do lekarza,żeby mi papiery wypełnił. [IMG]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/285490_431671493545763_1045100868_n.jpg[/IMG] a to zdjęcie Cezara, żebyście nie zapomniały jak wygląda!:) Quote
kalyna Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 oo a u Ciebie dalej szczeniaczkowo :loveu: ooo to niedługo zaczniecie podbijać ringi :loveu: Quote
Recommended Posts