Ptysiak Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Zaraz udostępnię maluchy i u siebie na fb. Jak u Ciebie Justynko? Quote
justysiek Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 [quote name='Ptysiak']Zaraz udostępnię maluchy i u siebie na fb. Jak u Ciebie Justynko?[/QUOTE] a ciągle coś nie halo...:shake: ale staram się jakoś trzymać. dzięki za udostępnienie. Quote
Ptysiak Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='justysiek']a ciągle coś nie halo...:shake: ale staram się jakoś trzymać. dzięki za udostępnienie.[/QUOTE] A ja nadal trzymam kciuk :buzi: Quote
justysiek Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 [quote name='Ptysiak']A ja nadal trzymam kciuk :buzi:[/QUOTE] wiem dziękuję Iza, bardzo dziękuję. Quote
Kaaasia Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Mam nadzieję, że w końcu wszystko będzie dobrze :calus: Quote
justysiek Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 [quote name='Kaaasia']Mam nadzieję, że w końcu wszystko będzie dobrze :calus:[/QUOTE] dzięki Kasiu. [URL=http://img819.imageshack.us/i/popr3.jpg/][IMG]http://img819.imageshack.us/img819/4513/popr3.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kaaasia Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 A jak tam kruszynki? Dogadują się już z Cezarem? Quote
justysiek Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 [quote name='Kaaasia']A jak tam kruszynki? Dogadują się już z Cezarem?[/QUOTE] on je raczej olewa i one jego też. jeszcze trochę się boją, ale już lepiej, czekają sobie na super domki!:) Quote
justysiek Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 [quote name='natka.jezewska']Ależ słodziaki!!![/QUOTE] i mam nadzieje na dobre domki dla tych słodziaków! Quote
Ptysiak Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='Kaaasia']Wszyscy mamy taką nadzieją.[/QUOTE] Oj tak... I oby szybko te domki znalazły :) Quote
justysiek Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 [quote name='Ptysiak']Oj tak... I oby szybko te domki znalazły :)[/QUOTE] dokładnie, one są tak spragnione kontaktu z człowiekiem, że przyda im się ich własny! Quote
Izabela124. Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Dobrze, że już maluchy nie boją się tak Cezarka :) Quote
agaga21 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 ale fajne maluszki macie. pewnie jak się rozkręcą, to dadzą nieźle cezarowi popalić :) Quote
justysiek Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 [quote name='Izabela124.']Dobrze, że już maluchy nie boją się tak Cezarka :)[/QUOTE] on ich nie lubi jak Nuki, bo tamta lubiła go maltretować... Quote
justysiek Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 [quote name='agaga21']ale fajne maluszki macie. pewnie jak się rozkręcą, to dadzą nieźle cezarowi popalić :)[/QUOTE] może nie zdążą się rozkręcić, bo znajdą nowe domki. Quote
*Magda* Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 [quote name='justysiek']może nie zdążą się rozkręcić, bo znajdą nowe domki.[/QUOTE] A może nowe domki bedą gdzieś blisko i będziecie się umawiać na wspólne spacerki ;) Quote
justysiek Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 [quote name='magdabroy']A może nowe domki bedą gdzieś blisko i będziecie się umawiać na wspólne spacerki ;)[/QUOTE] watpie... tu ciężko o dobre domki. sąsiad się nimi zainteresował, stwierdził, że najwyżej swojego psa zlikwiduje i weźmie jedna z nich... byłam w szoku!:crazyeye: Quote
*Magda* Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 [quote name='justysiek']watpie... tu ciężko o dobre domki. sąsiad się nimi zainteresował, stwierdził, że najwyżej swojego psa zlikwiduje i weźmie jedna z nich... byłam w szoku!:crazyeye:[/QUOTE] O matko :crazyeye: Quote
justysiek Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 [quote name='magdabroy']O matko :crazyeye:[/QUOTE] to z moim Sebkiem po rodzinie gość, wujek jakiś czy cuś... byłam w ciężkim szoku jak to usłyszałam:mad::angryy: byle jak najmniej takich domów! Quote
shera9 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Też o takich rzeczach słyszałam.Jakiś pan chciał uśpić psa za to że jest !!! :angryy: Quote
Oscar Patric Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 [quote name='justysiek']watpie... tu ciężko o dobre domki. sąsiad się nimi zainteresował, stwierdził, że najwyżej swojego psa zlikwiduje i weźmie jedna z nich... byłam w szoku!:crazyeye:[/QUOTE] o Chryste Panie:angryy: trzymamy kciuki,aby maleństwa jak najszybciej domki znalazły Quote
phase Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 O matulu........... I to właśnie czasem najgorsze, że takie bliższe osoby, nawet znajomi mają takie pomysły. :roll: Quote
justysiek Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 ech straszne to wszystko, psy nakarmione i poszly spac. Cezar tez dostal kolacje, a dzis bylismy z 1.5 godz nad rzeka poplywal, poszalal z patykiem i tez poszedl spac. Quote
Recommended Posts