Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ptysiak']No to masz się fajnie:)
Ptysiek ożywa tak koło 16 jak z pracy wracam i często nie spi do późna potem ale za to rano potrafi długo spać. Do puki nie wstanę z łóżka to on też nie wstaje :evil_lol:[/QUOTE]

weź 2 psa, to zobaczysz, że padnie i będzie grzeczny jak aniołek:loveu:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='justysiek']weź 2 psa, to zobaczysz, że padnie i będzie grzeczny jak aniołek:loveu:[/QUOTE]
Jak przychodzi do mnie Ktoś z psem to bez względu na godzinę Ptyś nie śpi wcale do puki nie pójdą... ciekawa jestem ile by tak dał radę jakby ten pies był u nas kilka dni :roll::evil_lol:
Ale to fakt, jak poszaleje z innym psiakiem to potem psa w domu nie ma ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']Jak przychodzi do mnie Ktoś z psem to bez względu na godzinę Ptyś nie śpi wcale do puki nie pójdą... ciekawa jestem ile by tak dał radę jakby ten pies był u nas kilka dni :roll::evil_lol:
Ale to fakt, jak poszaleje z innym psiakiem to potem psa w domu nie ma ;)[/QUOTE]

to weź na dt i zobaczysz:evil_lol:

Posted

[quote name='justysiek']to weź na dt i zobaczysz:evil_lol:[/QUOTE]
boję się, że u mnie dt skończyłoby się ds :evil_lol: chyba, że piesek miałby zaklepany super domek :) ale i tak byłoby mi żal go oddać :roll:

Posted

[quote name='Ptysiak']boję się, że u mnie dt skończyłoby się ds :evil_lol: chyba, że piesek miałby zaklepany super domek :) ale i tak byłoby mi żal go oddać :roll:[/QUOTE]

trzeba inaczej do tego podchodzić, ja też się do małej przyzwyczaiłam, bo nie da się inaczej, ale mam nadzieję, że domek będzie super i będzie szczęśliwa:loveu:

Posted

[quote name='justysiek']trzeba inaczej do tego podchodzić, ja też się do małej przyzwyczaiłam, bo nie da się inaczej, ale mam nadzieję, że domek będzie super i będzie szczęśliwa:loveu:[/QUOTE]
Masz racje :loveu:
Ale ja i tak bym ryczała :shake: mam coś z głową :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Masz racje :loveu:
Ale ja i tak bym ryczała :shake: mam coś z głową :evil_lol:[/QUOTE]

ja też czasem rycze, ale taka kolej rzeczy, wiem, ze nie mge miec teraz 2 psa na stale, a super uczucie jest jak ratuje sie zycie takiemu slodziakowi:loveu:

Posted

[quote name='justysiek']ja też czasem rycze, ale taka kolej rzeczy, wiem, ze nie mge miec teraz 2 psa na stale, a super uczucie jest jak ratuje sie zycie takiemu slodziakowi:loveu:[/QUOTE]
Oj bardzo super :loveu:
Ja najwcześniej za jakiś rok chciałabym 2 psiaka. Jak dobrze pójdzie to może od Agi będę brała sunię jak będą mieli malutkie szczylki :loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']
Ja najwcześniej za jakiś rok chciałabym 2 psiaka. Jak dobrze pójdzie to może od Agi będę brała sunię jak będą mieli malutkie szczylki :loveu:[/QUOTE]

oo to już zdecydowana na 100% jesteś ;)

w sumie to nie wiem czy DON z MT jest dobrym duetem ;)
ja po swoich widzę, że ON z ONem najlepiej się rozumieją :loveu:

Posted

[quote name='kalyna']oo to już zdecydowana na 100% jesteś ;)

w sumie to nie wiem czy DON z MT jest dobrym duetem ;)
ja po swoich widzę, że ON z ONem najlepiej się rozumieją :loveu:[/QUOTE]
Jeśli tylko będą szczeniaczki i będzie sunia a u nas pójdzie wszystko tak jak planuję to nawet na 300 % ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']Oj bardzo super :loveu:
Ja najwcześniej za jakiś rok chciałabym 2 psiaka. Jak dobrze pójdzie to może od Agi będę brała sunię jak będą mieli malutkie szczylki :loveu:[/QUOTE]
Ja o czymś nie wiem :hmmmm:. Tak czy siak kciuki zaciśnięte za pomyślność planów :-)

Posted

[quote name='Kaaasia']Ja o czymś nie wiem :hmmmm:. Tak czy siak kciuki zaciśnięte za pomyślność planów :-)[/QUOTE]
Aga kiedyś wspominała, że może Qwendzia będzie w przyszłości mamusią :loveu: to ja już sobie zaklepałam szczeniaczka :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Aga kiedyś wspominała, że może Qwendzia będzie w przyszłości mamusią :loveu: to ja już sobie zaklepałam szczeniaczka :evil_lol:[/QUOTE]
Masz rację, że już się starasz ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']Oj bardzo super :loveu:

a ja może będę miała DON-ka suczke:eviltong:
ja muszę Cezara troche ustawić i wtedy pomysle.

Posted

[quote name='justysiek']a ja może będę miała DON-ka suczke:eviltong:
ja muszę Cezara troche ustawić i wtedy pomysle.[/QUOTE]

z hodowli czy na DT?
no bo jak z hodowli to widzę, ze zaczynasz realizować plany ;)

Posted

[quote name='kalyna']z hodowli czy na DT?
no bo jak z hodowli to widzę, ze zaczynasz realizować plany ;)[/QUOTE]

z hodowli, miałam propozycje juz, ale musze plany troche odlozyc bo nie ograne 2 szczeniakow, wystaw itp.