justysiek Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 [quote name='Ptysiak']No to masz się fajnie:) Ptysiek ożywa tak koło 16 jak z pracy wracam i często nie spi do późna potem ale za to rano potrafi długo spać. Do puki nie wstanę z łóżka to on też nie wstaje :evil_lol:[/QUOTE] weź 2 psa, to zobaczysz, że padnie i będzie grzeczny jak aniołek:loveu: Quote
Ptysiak Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='justysiek']weź 2 psa, to zobaczysz, że padnie i będzie grzeczny jak aniołek:loveu:[/QUOTE] Jak przychodzi do mnie Ktoś z psem to bez względu na godzinę Ptyś nie śpi wcale do puki nie pójdą... ciekawa jestem ile by tak dał radę jakby ten pies był u nas kilka dni :roll::evil_lol: Ale to fakt, jak poszaleje z innym psiakiem to potem psa w domu nie ma ;) Quote
justysiek Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 [quote name='Ptysiak']Jak przychodzi do mnie Ktoś z psem to bez względu na godzinę Ptyś nie śpi wcale do puki nie pójdą... ciekawa jestem ile by tak dał radę jakby ten pies był u nas kilka dni :roll::evil_lol: Ale to fakt, jak poszaleje z innym psiakiem to potem psa w domu nie ma ;)[/QUOTE] to weź na dt i zobaczysz:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='justysiek']to weź na dt i zobaczysz:evil_lol:[/QUOTE] boję się, że u mnie dt skończyłoby się ds :evil_lol: chyba, że piesek miałby zaklepany super domek :) ale i tak byłoby mi żal go oddać :roll: Quote
justysiek Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 [quote name='Ptysiak']boję się, że u mnie dt skończyłoby się ds :evil_lol: chyba, że piesek miałby zaklepany super domek :) ale i tak byłoby mi żal go oddać :roll:[/QUOTE] trzeba inaczej do tego podchodzić, ja też się do małej przyzwyczaiłam, bo nie da się inaczej, ale mam nadzieję, że domek będzie super i będzie szczęśliwa:loveu: Quote
Ptysiak Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='justysiek']trzeba inaczej do tego podchodzić, ja też się do małej przyzwyczaiłam, bo nie da się inaczej, ale mam nadzieję, że domek będzie super i będzie szczęśliwa:loveu:[/QUOTE] Masz racje :loveu: Ale ja i tak bym ryczała :shake: mam coś z głową :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 [quote name='Ptysiak']Masz racje :loveu: Ale ja i tak bym ryczała :shake: mam coś z głową :evil_lol:[/QUOTE] ja też czasem rycze, ale taka kolej rzeczy, wiem, ze nie mge miec teraz 2 psa na stale, a super uczucie jest jak ratuje sie zycie takiemu slodziakowi:loveu: Quote
Ptysiak Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='justysiek']ja też czasem rycze, ale taka kolej rzeczy, wiem, ze nie mge miec teraz 2 psa na stale, a super uczucie jest jak ratuje sie zycie takiemu slodziakowi:loveu:[/QUOTE] Oj bardzo super :loveu: Ja najwcześniej za jakiś rok chciałabym 2 psiaka. Jak dobrze pójdzie to może od Agi będę brała sunię jak będą mieli malutkie szczylki :loveu: Quote
kalyna Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Ptysiak'] Ja najwcześniej za jakiś rok chciałabym 2 psiaka. Jak dobrze pójdzie to może od Agi będę brała sunię jak będą mieli malutkie szczylki :loveu:[/QUOTE] oo to już zdecydowana na 100% jesteś ;) w sumie to nie wiem czy DON z MT jest dobrym duetem ;) ja po swoich widzę, że ON z ONem najlepiej się rozumieją :loveu: Quote
Ptysiak Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='kalyna']oo to już zdecydowana na 100% jesteś ;) w sumie to nie wiem czy DON z MT jest dobrym duetem ;) ja po swoich widzę, że ON z ONem najlepiej się rozumieją :loveu:[/QUOTE] Jeśli tylko będą szczeniaczki i będzie sunia a u nas pójdzie wszystko tak jak planuję to nawet na 300 % ;) Quote
Kaaasia Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Ptysiak']Oj bardzo super :loveu: Ja najwcześniej za jakiś rok chciałabym 2 psiaka. Jak dobrze pójdzie to może od Agi będę brała sunię jak będą mieli malutkie szczylki :loveu:[/QUOTE] Ja o czymś nie wiem :hmmmm:. Tak czy siak kciuki zaciśnięte za pomyślność planów :-) Quote
Ptysiak Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Kaaasia']Ja o czymś nie wiem :hmmmm:. Tak czy siak kciuki zaciśnięte za pomyślność planów :-)[/QUOTE] Aga kiedyś wspominała, że może Qwendzia będzie w przyszłości mamusią :loveu: to ja już sobie zaklepałam szczeniaczka :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Ptysiak']Aga kiedyś wspominała, że może Qwendzia będzie w przyszłości mamusią :loveu: to ja już sobie zaklepałam szczeniaczka :evil_lol:[/QUOTE] Masz rację, że już się starasz ;) Quote
justysiek Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Ptysiak']Oj bardzo super :loveu: Ja najwcześniej za jakiś rok chciałabym 2 psiaka. Jak dobrze pójdzie to może od Agi będę brała sunię jak będą mieli malutkie szczylki :loveu:[/QUOTE] a ja może będę miała DON-ka suczke:eviltong: ja muszę Cezara troche ustawić i wtedy pomysle. Quote
phase Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Ja pewnie (na pewno) bym nie nadawała się na DT. :eviltong: Quote
justysiek Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='phase']Ja pewnie (na pewno) bym nie nadawała się na DT. :eviltong:[/QUOTE] to tylko kwestia podejścia, trzeba myśleć o tych psiakach, którym się pomaga. Quote
justysiek Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='phase']Ja bym od razu już była nie DT a DS.[/QUOTE] a to już zależy kto na co może sobie pozwolić. Quote
*Magda* Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='phase']Ja bym od razu już była nie DT a DS.[/QUOTE] Ja chyba tak samo jak Ty ;) Quote
bianka19 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 witamy imiennika.;) cudowny jest.:loveu: będziemy często wpadać! Quote
justysiek Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='bianka19']witamy imiennika.;) cudowny jest.:loveu: będziemy często wpadać![/QUOTE] witamy i dziękujemy za miłe słowa:loveu: Quote
kalyna Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='justysiek']a ja może będę miała DON-ka suczke:eviltong: ja muszę Cezara troche ustawić i wtedy pomysle.[/QUOTE] z hodowli czy na DT? no bo jak z hodowli to widzę, ze zaczynasz realizować plany ;) Quote
justysiek Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='kalyna']z hodowli czy na DT? no bo jak z hodowli to widzę, ze zaczynasz realizować plany ;)[/QUOTE] z hodowli, miałam propozycje juz, ale musze plany troche odlozyc bo nie ograne 2 szczeniakow, wystaw itp. Quote
Kaaasia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Widzę, że niedługo będzie duży wysyp szczaniorków :cool3: Quote
justysiek Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Kaaasia']Widzę, że niedługo będzie duży wysyp szczaniorków :cool3:[/QUOTE] ale gdzie?:evil_lol: Quote
Recommended Posts