Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kaaasia']Aż tak bardzo to nie musiałaś sobie przypominać :cool3:[/QUOTE]

no trochę musiałam, bo Cezar ma już ciut inne zachowania i wymagania niż taki 3 msc szczylek:cool3:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Hej :loveu:

DOnka sunie :loveu: fajnie :)

Jak skończysz ustawiać Cezara to do mnie zapraszam... mój ma ADHD na bank... :roll::evil_lol:

moze mi trochę zejść z tym ustawianiem, ale Ty masz szkoleniowca pod ręką to i tak masz lżej niż:shake:

Posted

justysiek napisał(a):
moze mi trochę zejść z tym ustawianiem, ale Ty masz szkoleniowca pod ręką to i tak masz lżej niż:shake:

Teraz nie mam... :(
Pojechała na urlop :evil_lol:

Posted

justysiek napisał(a):
Cezar ma prawie 9 msc i próbuje sobie ile może sobie pozwolić i przez to że Sebek mu popuszcza to ja muszę go ustawiać do pionu.

No Cezarek to chyba ma teraz ten najgorszy okres, bunty itd... jak nastolatki ;)

Posted

justysiek napisał(a):
z hodowli, miałam propozycje juz, ale musze plany troche odlozyc bo nie ograne 2 szczeniakow, wystaw itp.

no to widzę, że rozpędzasz się :)
z tej hodowli, w której szkolicie Cezara?

Posted

Ptysiak napisał(a):
No Cezarek to chyba ma teraz ten najgorszy okres, bunty itd... jak nastolatki ;)

no ma, zobaczysz jak to jest jak i Ptysiowy zacznie i ten okres troche potrwa:shake:

Posted

kalyna napisał(a):
no to widzę, że rozpędzasz się :)
z tej hodowli, w której szkolicie Cezara?

rozpędzam się? nie, rozpędzałabym się jak bym wzięła to suczkę:evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
hello;)

a wy gdzie sie podziewacie :mad:

hej:loveu:

szykuje sie na wesele i jutro do domku jedzie nasze malenstwo:loveu: czyli Nuka, ale bedzie bez niej pusto:oops: Cezar i ja bedziemy teskic.

Posted

justysiek napisał(a):
hej:loveu:

szykuje sie na wesele i jutro do domku jedzie nasze malenstwo:loveu: czyli Nuka, ale bedzie bez niej pusto:oops: Cezar i ja bedziemy teskic.

ahaaa bo to jutro wesele :evil_lol:

ehh rozstania sa trudne :roll: